Pressemeldinger

04.06.2015

Slik blir høsten for TVNorge og Discovery Networks

Tvnorge_og_discovery_networks_h%c3%b8stlansering_2015_original_64925

– De fem siste årene har vi jevnt og trutt kappet inn på forspranget TV 2 hadde på tradisjonelt TV. De fem neste årene er målet å hente inn forspranget TV 2 har skaffet seg digitalt, og samtidig beholde posisjonen vi har på TV. Vi begynner på jobben til høsten. Oppskriften er mer humor, mer sport og en kraftig satsing på Dplay.

Det sier sjef for TVNorge og Discovery Networks, Harald Strømme. I dag presenterte han TV-husets planer for høsten sammen med programdirektør Eivind Landsverk.

– Denne våren har vi opplevd noe nytt og utfordrende i TV-markedet. NRK har for første gang på mange år slått kraftig tilbake mot de kommersielle kringkasterne. Etter elleve sesonger på rad med vekst, opplever vi derfor en liten nedgang denne våren. Vi fortsetter likevel å ta innpå TV 2 blant seerne fra 15 til 50 år, som er det som teller i reklamemarkedet, sier Harald Strømme, sjef for TVNorge og Discovery Networks. I totalbefolkningen (12+) tangerer TV-gruppen fjorårets rekord-vår.

Vil utfordre TV 2 digitalt
Nå satser TV-gruppen på ny vekst, både på TV og for strømmetjenesten Dplay.

– I dag har vår nye strømmetjeneste Dplay rundt 40 000 abonnenter. Det er dobbelt så mange som vi hadde for ett år siden. Målet er å mangedoble dette tallet de neste årene, og vi har hele Discovery i ryggen når det gjelder denne satsingen, sier Harald Strømme.

Lanserer norsk sportskanal til høsten
Det er først og fremst en økt satsing på sport som skal gi TV-gruppen ny vekst.

– De siste årene har vi kastet oss inn i kampen om viktige sportsrettigheter. Denne høsten viser vi Norges avgjørende kamper i EM-kvaliken i fotball, og vi lanserer en helt ny norsk sportskanal. I tillegg har vi nylig sikret oss rettighetene til verdens største golfturnering, PGA Tour, sammen med ishockey-VM de to neste årene og UEFA Europa League. Skal du følge norske fotballag i Europa de neste årene, vil det bli på MAX og Eurosport, sier Harald Strømme.

– Sport blir et avgjørende satsingsområde i årene som kommer. Vi vil bite fra oss i tøff konkurranse, og igjen er det vi som er utfordreren i markedet. Det er en rolle vi liker godt, sier Harald Strømme.

Slik bli høstens TV-satsing
Programdirektør Eivind Landsverk er stolt av høstens TV-meny.

– Det er fortsatt det tradisjonelle TV-markedet som bringer inn mest penger, og målet er å sparke fra oss igjen til høsten. Det blir tøft, men vi har en sterk meny å by på. Vi fortsetter den tunge satsingen vår på humor. I kveld med YLVIS LIVE og Brille er tilbake. I tillegg har vi to helt nye humorprogrammer, ledet av tospannet Odd-Magnus Williamson og Henrik Thodesen og av Magnus Devold. Vi er også tilbake med noen av våre aller sterkeste flaggskip, som Alt for Norge, 71° nord, Åndenes makt og Sinnasnekker’n, sier Eivind Landsverk.

– Vi har også noen programmer som garantert vil skape overskrifter. Nakenhet er vel et stikkord denne gangen, sier Landsverk.

Beskrivelse av alle høstens norske programmer på TVNorge og Discovery-kanalene følger under.

For mer informasjon, kontakt:
Espen Skoland
Kommunikasjonsdirektør
Discovery Networks
Telefon: 959 39 083
E-post: espen.skoland@sbsdiscovery.no

For mer informasjon om høstprogrammet, kontakt:
Hanne McBride
Mediesjef
Discovery Networks
Telefon: 930 62 894
E-post: mcbride@sbsdiscovery.no

---

TVNORGE

I kveld med YLVIS LIVE (sesong 5)
I fjor annonserte brødrene Bård og Vegard Ylvisåker at 2015 ville bli et sabbatsår fra TV-skjermen. Nå har de ombestemt seg, og kommer likevel dansende ut på scenen igjen til høsten. Fjorårets sesong ble en stor opptur for Ylvis og TVNorge. Showet ble for første gang flyttet ut av studio og inn i Folketeateret, som rommer 1400 tilskuere. Samtlige ti forestillinger ble utsolgt, og direktesendingen ble i snitt fulgt av 442 000 TV-seere. Dermed gjorde Ylvis sin beste sesong noensinne på TVNorge, med over 100 000 flere seere i snitt enn i 2013.


71° nord (sesong 17)
71° nord – Norges tøffeste kjendis ble vårens store seersuksess på TVNorge, og satte ny rekord med en halv million seere i snitt hver uke. Nå er originalversjonen av verdens mest standhaftige realityserie tilbake for syttende gang. I 71° nord blir rotnorske naturopplevelser servert på helt uvanlig vis. Og for tiende året på rad er det Tom Stiansen som skal lede de tolv deltakerne gjennom harde prøvelser i spektakulære kulisser, helt fra Lindesnes til Nordkapp.


Adam søker Eva (NY)
I Adam søker Eva starter datingen der den ellers gjerne slutter: ansikt til ansikt, uten en tråd. I dette uhøytidelige eksperimentet møtes kjærlighetssøkende mennesker på en idyllisk øde øy – helt uten sminke og staffasje. Hensikten er å se hvordan personer som aldri før har møtt hverandre finner tonen på et helt fremmed sted, uten de materielle tingene som vanligvis er med på å vise hvem de er. Ønsker de å treffes igjen når de er tilbake i sivilisasjonen? Og vil de se annerledes på hverandre når de møtes med klærne på?


Alt for Norge (sesong 6)
Et av Norges mest godhjerta og populære reality-program, Alt for Norge, er tilbake med deltakere som snur opp-ned på både norske og amerikanske myter. Programleder Henriette Bruusgaard tar med seg tolv sjarmerende og frittalende norsk-amerikanere for å jakte på sine røtter og konkurrere om hvem som er den «norskeste» deltakeren. I år skal norsk-amerikanerne blant annet lage sakte-TV med strikking på Bergensbanen, rekonstruere tungtvannsaksjonen på Rjukan, hoppe på ski og overleve 24 timer i villmarken under oppsyn av jegertvillingene Kristine og Johanne.


Brille (sesong 3)
Det humorbaserte kunnskapsprogrammet med Harald Eia og Bård Tufte Johansen i spissen er blitt en viktig del av dagens TVNorge-DNA. Til høsten er Brille tilbake for tredje gang på kanalen, og i det rullerende panelet dukker det opp gjester som Tore og Steinar Sagen, Linn Skåber, Egil Hegerberg, Anne-Kat. Hærland, Else Kåss Furuseth, Jon Almaas og Cecilie «Cess» Steinmann Neess. Det blir nye dypdykk i vitenskapens forunderlige verden, akkompagnert av tilsynelatende umulige oppgaver, når programleder Harald Eia igjen slipper løs sin indre nerd.


Dansken & Fingern – best i alt (NY)
Esben «Dansken» Selvig og Thomas «Fingern» Gullestad har vært kompiser siden de gikk i bleier. Som alle ekte kompiser elsker de å vedde. I Dansken & Fingern – best i alt gjør gutta det de pleier å gjøre, bare med kamera på slep. De vedder mot hverandre, og de vedder mot kjendiser og folk flest. Taperen skal, som i alle gode veddemål, straffes. I løpet av serien vil vi blant annet få svaret på et av livets virkelig store spørsmål: Hvem er best av Dansken og Fingern til å føde barn?


Gift ved første blikk (sesong 2)
Kjærlighetseksperimentet Gift ved første blikk skapte stor debatt da det ble sendt på TVNorge i fjor. Nesten 350 000 seere fulgte de tre parene som møttes for første gang ved alteret. Ett av ekteparene valgte å forbli sammen etter prøveperioden som mann og kone, og er fortsatt lykkelig gift. Nå skal tre nye par settes sammen av et ekspertpanel, og i fem uker skal de leve sammen som et ektepar. Deretter må de bestemme seg for om de vil forbli gift eller søke om skilsmisse. Programmet dveler ved det store spørsmålet: Hva skal til for at et ekteskap, eller et hvilket som helst parforhold, skal fungere?


En helt vanlig dag (NY)
I En helt vanlig dag møter vi humor-eliten under helt vanlige omstendigheter, på en helt ordinær hverdag. Men helt ordinært blir det ikke. Programlederne Odd-Magnus Williamson og Henrik Thodesen blir nemlig med på slep for å se hvilke morsomheter og ideer som kan oppstå når norske humorister gjør hverdagslige ting. Odda og Henrik blir blant annet med når Linn Skåber reparerer armbåndsuret sitt, Morten Ramm fjerner to åreknuter og Espen Eckbo fikser askesugeren han fikk i gave for ti år siden. De møter også Are Kalvø, Else Kåss Furuseth, Dag Sørås, Anne-Kat. Hærland, Hasse Hope, Knut Nærum og Thomas Seltzer. Vi får se hva som rører seg i komikernes hoder idet grå og dagligdagse gjøremål dras til det ekstreme og spilles ut som hysteriske sketsjer.


Kjendiskveld med Magnus Devold (NY)
Ylvis-sidekick Magnus Devold får endelig sitt eget program på TVNorge. Resultatet er et program viet fullstendig til de tre tingene Magnus liker best: kjendiser, kjendiser og atter kjendiser. Dette blir et program så glossy at det vil få God kveld Norge med Dorthe Skappel til å fremstå som Aktuelt med Ole Torp. Hvem ligger med hvem? Hvem spiser hva? Hvem spiser hva mens de ligger med hvem? Og hvordan er eks-komikerne Bård og Vegard Ylvisåker egentlig bak fasaden? Magnus Devold går ikke av veien for å finne på sine egne nyheter, han har nemlig bestemt seg for én ting: Sannheten skal aldri komme i veien for en god story.


Montebello Camping (NY)
Vi nordmenn elsker camping. Hver sommer tilbringer vi seks millioner gjestedøgn rundt omkring på norske campingplasser. I høst inviterer TVNorge alle sine seere med på ferie til Montebello Camping. Den familiedrevne campingplassen ligger i Hedmark fylke, like ved svenskegrensa, og smykker seg med slagordet «innfallsporten til Europa». Med sine 130 faste plasser og 600 korttidsplasser er Montebello en av de mest travle campingplassene i landet. Montebello Camping er en serie for alle som likte serier som Campingliv, Charterfeber og Ullared.


Sinnasnekker'n (sesong 6)
Folkekjære Otto Robsahm ble nominert til publikumsprisen under årets Gullruten-utdeling. Gjennom årene har Otto hjulpet over hundre norske familier ut av oppussingsmarerittet, og til høsten redder Sinnasnekker’n nye parforhold fra mandag til torsdag på TVNorge. Otto besøker steder over hele landet, og hjelper familier i oppussingstrøbbel. Otto Robsahms direkte og tydelige stil fører til at parene sammen klarer å få bukt med både dårlig kommunikasjon, latskap, frustrasjon og urealistiske forventninger.


Typisk deg med Petter Schjerven (sesong 3)
En nysgjerrig og leken Petter Schjerven gir oss nok et dypdykk i menneskesinnet – uten selvhjelpsbøker eller freudiansk psykoanalyse. Petter vil finne ut hvorfor vi er som vi er og gjør som vi gjør, og han søker svar blant både eksperter og folk flest. Temaer for året er blant annet sex, sport, penger, mat og kjendiseri. Det fryktede «psykokammeret» har blitt oppgradert og nye kjendiser vil få testet sine stressmestringsevner. Blant forsøkskaninene finner vi blant andre Abid Raja, Harald Eia, Jenny Jenssen, Eyvind Hellstrøm og Sandra Lyng Haugen.


Åndenes makt (sesong 11)
I over hundre episoder har programleder Tom Strømnæss og hans klarsynte jaktet på forklaringer på uforklarlige fenomener. Åndenes makt kommer i år i en litt ny innpakning, men gullformelen, som har resultert i en av TVNorges aller største seersuksesser, er fortsatt den samme. Tom Strømnæss tar med seg sine fire klarsynte – Lilli Bendriss, Lena Ranehag, Gro-Helen Tørum og Anne-Kristine Augestad – til nye steder der folk plages av uforklarlige hendelser.


MAX

EM-uke: European Qualifiers
Til høsten får landslagstrener Per-Mathias Høgmo svar på eksamen, når det blir avgjort om Norge kommer til EM i Frankrike 2016. MAX er blitt hjemmebanen til vårt nye fotballandslag. Med ambisjonen om å lage de beste fotballsendingene i Norge, hentet kanalen inn en erfaringsrik redaksjon med profiler som Carsten Skjelbreid, Lars Tjærnås, Bengt Eriksen, Kenneth Fredheim og Tor Ole Skullerud. I EM-uke på MAX kan seerne bevitne alle Norges kamper, samt alle de andre topplagene. Absolutt alle oppgjør i kvaliken kan i tillegg strømmes via Dplay.


Forsvaret (NY)
Hvert år avtjener 8000 norske gutter og jenter verneplikten. I dokumentarserien Forsvaret kommer seerne tett på ti av disse ungdommene gjennom et helt år. Alle kastes inn i en hverdag hvor de må håndtere tøffe utfordringer og fatte avgjørende valg. Aldri før har en TV-kanal møtt så åpne dører hos Forsvaret, og ungdommene i serien gjennomfører sin førstegangstjeneste i fem ulike avdelinger: Fregattvåpenet, Luftforsvarets flygeskole, Grensevakten, Forsvarets ingeniørhøgskole og Kampeskadronen.


Tut og kjør (NY)
Bilcross er sannsynligvis verdens enkleste, tøffeste og billigste motorsport. Det handler om å tyne så mye som mulig ut av en helt vanlig bil før den havner på skrothaugen. Reglene er enkle: Første bil over mållinjen vinner. Tut og kjør er en actionfylt dokumentarserie om motorfrelste entusiaster som bruker sommerhelgene på å reise rundt på ulike løpsbaner for å kjøre bilcross. Det blir møter med solide typer, kule jenter og artige team i et bråkete, positivt og motorskittent miljø. Samtidig får man et innblikk i det unike samholdet mellom menneskene som kjører.


Venstrebeint: Historien om John Arne Riise (NY)
Historien om John Arne Riise en av de mest fascinerende og omdiskuterte i moderne norsk idrett. Aldri før har hovedpersonen valgt å snakke åpent om oppturene og nedturene som har vært med på å definere ham som en av landets største idretts- og kjendisprofiler. I dokumentaren forteller Riise om mange av episodene som har skapt storm i media, blant annet slåsskampen med John Carew, fotballspillerstatuen i Ålesund, sjekke-SMS-ene og misnøyen med NFF. Han snakker også om en ensom oppvekst med mobbing i Ålesund. Det finnes mange som kan fortelle historien om John Arne Riise, men bare én som kan fortelle den fra dette perspektivet.FEM

Barneavdelingen (NY)
I programserien På liv og død fulgte 50 kamerateam hele det norske helsevesenet gjennom ett døgn. Til høsten blir vi invitert inn i en av helse-Norges viktigste institusjoner, barneavdelingene ved Oslo Universitetssykehus. Serien Barneavdelingen gir et innblikk i en av de mest meningsfylte, men samtidig mest utfordrende, oppgavene helse-Norge står overfor: behandling av barn og unge. Vi får innblikk i en arbeidsplass utenom det vanlige, der alvor preger hverdagen, men hvor også humor spiller en vesentlig rolle for både pasientene og menneskene som jobber der.


Kakekrigen (sesong 4)
Kakekrigen har vært en suksesshistorie for FEM, og vårens sesong var kanalens mest sette programserie. Glade bakeamatører fra hele Norge måler melis, sukker og krefter mot hverandre når Kakekrigen er tilbake på skjermen denne høsten. Hver uke skal fem nye amatører konkurrere så smøret spruter og melskyen står. Ukesvinnerne går videre til en finaleuke hvor vinneren av Kakekrigen kåres. I juryen sitter igjen den lidenskapelige matbloggeren Monica Csango og konditormester Lars Lian. Programleder er Fridtjof Nilsen.


Trinny & Susannah – oppdrag Norge (sesong 4)
Storbritannias ærligste og herligste stylister er tilbake i Norge for å hjelpe kvinner med å gjenvinne selvtilliten. Denne gangen kler de opp både kjendiser og kvinnen i gata. På listen av kjente navn finner vi Linni Meister, Ingeborg Heldal, Camilla Herrem, Hanne Nabintu Herland, Sophie Elise Isachsen, Gry Jannicke Jarlum, Anita Valen, Eli Hagen, Lene Alexandra Øien, Suzanne Aabel og Kjersti Grini.


Mediekontakt:

Espen Skoland

Tags

Last ned

Eivind_landsverk_original_47060 Harald_str%c3%b8mme_original_47056 Tvnorge_og_discovery_networks_h%c3%b8stlansering_2015_original_64926 Tvnorge_og_discovery_networks_h%c3%b8stlansering_2015_original_64925

Tags

Vi kategoriserer pressemeldinger med relevante tags. Populære tags vises først i listen.

Velg en tag:

Eivind Landsverk TVNorge MAX Eurosport Norge Eurosport Jan Erik Aalbu Discovery Networks Norway Fotball Vegard Nøss Eliteserien Molde FK Humor Selskapskommunikasjon MAX Ylvis Eivind Landsverk Bård Ylvisåker Vegard Ylvisåker Magnus Devold Calle Hellevang-Larsen Bernt Gudmund Apeland UNICEF Nattpatruljen Anne Margrete Alværn FEM Lene Kongsvik Johansen TVNorge Neste sommer Kristoffer Hopsdal Hilde Windheim Astri Lundberg Petter Schjerven Lasse Kjus Kjetil André Aamodt Pia Lykke Brille Harald Eia Bård Tufte Johansen Insider Stein Morten Lier Anna Rasmussen Åndenes makt Tom Strømnæss Lilli Bendriss Anne-Kristine Augestad Gro-Helen Tørum Lena Ranehag Autofil Fredric Aasbø Lord Arnstein Landsem Stein Inge Stølen Espen Stensrud Linni Meister Olaf Tufte Henning Solberg Tom Stiansen Thomas Giertsen Ine Jansen Rasmus Gjertsen Øyen Jarle Nakken Reality Den siste viking Trond Espen Seim Jo Røislien Discovery Birgitte Lund Nakken Herlige hjem Interiør Nina Lorgen Flemmen Harald Strømme Bil Dokumentarserie Monica Csango Fridtjof Nilsen VOX TLC Asbjørn Brekke Espen Skoland Benedicte Steinsrud Vegard Nøss Stian Lindås Sverre Nordbø Sport Kristian Valen På liv og død 4-stjerners middag Hvem kan slå Aamodt og Kjus Kakekrigen Thomas Giertsen: Helt perfekt Typisk deg med Petter Schjerven 71° nord – Norges tøffeste kjendis Ønskebarn Costa del Kongsvik Asbjørn Brekke: TVNorge 25 år Unge mødre Hvordan gjør de det – med Jo Røislien LIVE: Helkveld med Ylvis Pantelånerne i Las Vegas Breaking Bad Revolution Karin Thune-Larsen Fotball Alex Rosén Unni Wilhelmsen Anita Skorgan Øystein Dolmen Tommy Tee Tooji André Villa Cathrine Larsåsen Ole Martin Alfsen Vendela Kirsebom Stella Mwangi Gunnar Greve Ida Nysæter Rasch Åsgårdstrand Jegertvillingene Kristine Thybo Hansen Johanne Thybo Hansen Fallskjermjegere Forsvarets spesialkommando Lars Lian Baking Ari og Per løser verdensproblemer Seertall Henrik Thodesen Odd-Magnus Williamson Sara Nordenstam Gunhild Dahlberg Nikis Theophilakis Fredrik Strømstad Jannike Kruse Astrid Lødemel Askil Holm Bernhard A. Steen Dplay Seefood Feelgood YouTube Sosiale medier The Fox I kveld med YLVIS Playboy SBS Discovery Carsten Skjelbreid Week of Football UEFA Tor Ole Skullerud Bengt Eriksen Kenneth Fredheim Altibox Bjørn Solvang Steinar Stierneklar Berntsen Big Brother Lasse Hallberg Alt for Norge Henriette Bruusgaard EM Ida Fladen Kari Svendsen Synnøve Skarbø Katrin Eide Jakobsen Marit Klomstad Landslaget Klovn til kaffen Espen Eckbo Høstlansering 2014 Kanal Valen Gift ved første blikk Morgan og Ola-Conny gjør Norge 71° nord Morgan Karlsson Ola-Conny Wallgren I kveld med YLVIS LIVE Sinnasnekker'n Otto Robsahm Tangerudbakken borettslag Ramsy Underholdning Hege Schøyen Linn Skåber Knut Lystad Stein Johan «Steinjo» Grieg Halvorsen Veien til EM Jul i Tangerudbakken Mord og mysterier Synøve Diserud Adam Alsing Aylar Lie Vibeke Skofterud Bjørn Einar Romøren Mariann Thommassen Emilie «Voe» Nereng Hilde Gjermundshaug Pedersen Andreas Håtveit Roger Ruud Nils-Ingar «Nilsi» Aadne Geir Schau EM-kvalik Norske helter Martin Ødegaard Jørgen Thue Jan Grønbech Google Terje Håkonsen Silje Norendal Lov og orden Margrete Halvorsen Jakten på Berserk Jarle Andhøy Mellom bakkar og berg Signe Schineller Boligkrise Kåre Brustad Solveig Aune Øystein Edsbergløkken Trinny Woodall Susannah Constantine Trinny & Susannah - oppdrag Norge The Biggest Loser Norge Tonje Jenssen Adrian Paul Årsrevyen med Harald Eia Aamodt og Kjus på bortebane Trond Fausa Aurvåg Klaus Sonstad Kent Roger Tangvik Espen Huseby Olav Øen Gullsnutten Eurosport Bundesliga Eirik Koren Discovery Networks Norway Discovery Networks Northern Europe Dee Forbes NRK El Clásico Rekord Jan Erik Aalbu Christine Koht La Liga Adam søker Eva Annabelle Bauer Vebjørn Tveiterås Barneavdelingen Torbjørn Røe Isaksen Esben «Dansken» Selvig Thomas «Fingern» Gullestad Dansken & Fingern Dansken & Fingern - best i alt Montebello Camping Terje Amundsen John Arne Riise En helt vanlig dag Kjendiskveld med Magnus Devold Forsvaret UEFA Europa League Discovery Networks Lars Engen Tine Austvoll Jensen Morten Skotland Hansen Koht og kidsa OL Rosenborg Eurosport Norge Standard Liège Tennis Petter Bø Tosterud Golf Håndball Norges Håndballforbund Erik Langerud GRUNDIGligaen Asbjørn Brekkes julekalender RiksTV Anders Jacobsen Oddvar Brå Fotballandslaget Formel E Asbjørn Myhre Espen Tvedt Euro 2016 GET MLS PGA Mitt kjøkken ruler Janne Formoe Oslo S Mat I hodet på Tufte Anne-Kat. Hærland Petter Baarli Aleksander Gamme Eldrid Borgan Berserk - i pionerenes farvann Discovery Channel Peter Hutton Henrik Bjørnstad Per Haugsrud Masters Håndballjentene Møbelringen Cup Jul Asbjørns julekalender Kvinnelandslaget Tippeligaen OBOS-ligaen Susanne Furøy Wergeland Kvelden før kvelden før kvelden med Ylvis – UNICEF ... Digitalt Trine Fjellberg Falnes Mads Yngve Storvik Ronaldo Telenor Canal Digital Kaffekopp Bilulykke Fotball til folket Ragnar Kårhus Distribusjonsavtale Christian Birkeland Ingen banker RBK Kåre Ingebrigtsen Solveig Gulbrandsen Manchester United Liverpool PromaxBDA Best på humor Humorkampanje Rebecca Rørmark Seier'n er vår Steffen Iversen Jan Martin Johnsen Bartek Kaminski Morten Johannessen Frode Martnes Pål Gordon Nilsen Hanne McBride Top Model April Hockey-VM Hockey OL-kvalik Janka Polliani Sevilla Mai 2016 Norges beste brannmann Jahn Teigen Elisabeth Eriksen Fotballproff Stefan Johansen Fødeavdelingen Hvordan gjør de det – Norge Kristin Folsland Olsen Kjekt å ha Michael Winger International Champions Cup ICC 2016 Jan-Erik Aalbu Wimbledon Tennis-NM Community Shield Zlatan Ibrahimovic Hviterussland Norge RBK Austria Wien Europaligaen Sindre Østgård Else Kåss Furuseth Norge - Tyskland VM-kvalik Norge U21 Championship Engelsk fotball League Cup IFPI Norge - Sveits Jon Almaas Norge - San Marino TV 2 Statsstøtte Rapport Øystein Foros Hans Jarle Kind Mediemangfoldsutvalget alpint Engelsk ligacup Tottenham Manchester City U21-landslaget Teknologi BAMTech BAM Strømming Bård Anders Kasin Jens Petter Høili Marcus & Martinus Eliteserien Dødens tjern Alexandra Joner Insider FEM Atle Evang Reinton Ari Behn Milda Melland-Orerød Janne Amble Haugan Tina Brock Brannstasjonen Eivind Sander Pia Tjelta Sverre Sætre Christian Borch Mike Lang Jul i Blodfjell Bjørn Asgeirsson Christian Etholm Anne RImmen Jonas Bergh-Johnsen Atle Antonsen Home of the Olympics Casper Ruud Jo Bergsvand Mandagsklubben Dag Sørås Milda Melland Kjetil Rekdal Vinter-OL Pyeongchang Roger Risholt Jørgen Klem Thomas Myhre Anne Sturød Eurosport Player Strømmetjeneste Saturday Night Live Jonas Gahr Støre Sykkel Kurt Asle Arvesen Lost in Time Lars Lagerbäck UNICEF Mesterfinalen Brann klubbhuset emil gukild Espen Knutsen Shampo supersøndag breddekampen Svein Lyder arctic waters david zaslav Rich Ross Bill Gates Mosquito Norske rotehjem Solplassen Norske rednecks sykehuset innlandet St. Olavs hospital Line Fuglehaug Snorre Kind Monsson UMC Odd ajax Karin Bonde Oddsen Norsk Tipping TRY Hilde Reinertsen Kollerød Praktisk info med Jon Almaas Premiere Discovery Communications sommer-ol Paris 2024 snapchat de olympiske vinterleker Danskebåten Vegard Harm Vintereventyret Trine Risvik Tromsø Kristin A. Boge Maj-Britt Aagaard Väinö Ulven Kultima hopp hopplandslaget daniel andre tande alexander stöckl skihopp langrenn kombinert vintersport åge skinstad skiskyting Linda Vabø MTG TVOV Lene Granlund Bredahl hoppuka preben fjell dennis vareide amalie olsen prebz & dennis Facebook Total Video Sprint Klæbo Johannes Høstflot Klæbo Erna Solberg OL2018 PyeongChang2018 Stories from Norway Stafett Petter Northug derbylørdag fotballmandag christian gauseth eliteserien fantasy major league soccer Kongsvikklinikken Henrik Langli Værdal'n Karsk & BASE Høstlansering Lars Hvinden champions league kvalifisering celtic Ex on the Beach Ex on the Beach Norge vålerenga eurosport.no drømmekampen ole gunnar solskjær Hvite gutter fotball direkte fotballrunden The Big Bang Theory copa libertadores Juleølkalenderen Fotballfesten golftv tiger woods pga tour ski-vm seefeld casino Hallvard Flatland TVNorge 30 år Harald Zwart Høstlansering 2019 Eliteserien 2019 OBOS-ligaen 2019 All Together Now Norge Oljefondet Alle tags