Pressemeldinger

05.12.2018

Slik blir våren på TVNorge og Dplay

V%c3%a5ren_2019_p%c3%a5_discovery_original_86408

I dag fyller TVNorge 30 år. Det markerer kanalen med stor fest og lansering av neste års programtilbud. På menyen står blant annet oljefond-humor, to norske drapsgåter, influensere og et helt nytt talentshow for hele familien.

– Det er utrolig morsomt å feire 30 år og samtidig legge bak oss et år fullt av rekorder. OL var et gedigent høydepunkt, og med Ex on the Beach har vi tatt steget opp på strømmetopplistene. Så vi skipper 30-årskrisa og stormer inn i et nytt TV-tiår, sier Tine Austvoll Jensen, sjef for TVNorge og Discovery Networks.

Hun presenterte i dag TV-kanalens programmeny for våren, sammen med programdirektør Eivind Landsverk.

– NRK og TV 2 snakker ofte om at de har et viktig samfunnsoppdrag. De holder makta i ørene, og de bidrar til et opplyst samfunn. Det er en viktig jobb, som de gjør svært bra. TVNorge ble skapt for å underholde, for å gi folk gode opplevelser og en opptur i hverdagen. Det er og blir vårt viktigste oppdrag, sier Austvoll Jensen.

Oljefond-humor og true crime
Den nye TV-sesongen tjuvstarter på Dplay allerede 16. desember. Da blir det premiere på den storstilte humordramaserien Oljefondet, skrevet og produsert av Harald Zwart, og med Thomas «Fingern» Gullestad i hovedrollen.

Oljefondet er inspirert av virkelige hendelser, og lager humor av de absurde situasjonene som kan oppstå når det smånaive norske sosialdemokratiet møter det blodkyniske profittjaget i den internasjonale businessverdenen. Resultatet er blitt ekte norsk humor i Hollywood-klasse, sier programdirektør Eivind Landsverk.

Discovery har tidligere avslørt at de nå entrer true crime-sjangeren, og den første produksjonen blir å se til våren.

– I The Oslo Killing tar vi opp et 44 år gammelt drap som skjedde i Holmenkollen. Datteren til den drepte diplomatfruen Anni Nielsen Iranzo legger ut på en reise som tar henne verden rundt på jakt etter svar. Det blir veldig spennende, og kanskje kan vi til og med bidra til å oppklare saken, sier Landsverk.

Senere på året kommer Mannen som falt, som tar for seg det mystiske dødsfallet til Jan Wiborg og det storpolitiske dramaet som utspilte seg rundt byggingen av Gardermoen flyplass.

Talentshow med Anne Rimmen
TVNorge går også inn i talentshow-sjangeren denne våren. Med All Together Now Norge lager de sin egen versjon av det som ble en av årets største seersuksesser i Storbritannia. Anne Rimmen blir programleder.

All Together Now Norge er et storslått men likevel litt mindre høytidelig talentshow enn man er vant med. Her handler det ikke om platekontrakt eller popkarriere, det handler om å finne folk som evner å «ta scenen» umiddelbart og få de 100 musikkekspertene i dommerpanelet opp av stolene og med på allsang. Det blir et feelgood-program for hele familien, sier Landsverk.

Influensere og ekser på Dplay
Discovery fortsetter også jakten på de yngste seerne til våren. Høstens Dplay-suksess med Ex on the Beach følges blant annet opp med Influenserne, et helt nytt program som viser hverdagen til norske influensere.

– «Influenser» har i løpet av få år, nærmest bare måneder, gått fra å være et fremmedord til å bli en yrkestittel omtrent like vanlig som bonde eller tannlege. Det finnes mange av dem i Norge, og de er ikke bare bloggere. De engasjerer tusenvis av mennesker på sine foretrukne digitale plattformer, og vi har fått lov til å komme tett på noen av de kuleste. Vi håper Influenserne vil gi gode strømmetall på Dplay, sier Landsverk.

Blant deltagerne i serien finner vi blant andre Melina Johnsen og Henrik Elvejord Borg fra Ex on the Beach.

Landsverk lover også at det kommer en Ex on the Beach sesong 2 i løpet av året.

Mye humor i vente
I tillegg lover Discovery gjensyn med noen av sine viktigste programmer de siste årene. Humorskipet er som vanlig tungt lastet, og denne våren kommer det nye sesonger av Thomas Giertsen: Helt perfekt, Neste sommer, Praktisk info med Jon Almaas og Brille.

Det blir også mer 71° nord – Norges tøffeste kjendis, Insider, Jegertvillingene og Gift ved første blikk, for å nevne noe.

Discovery fortsetter også den tunge dekningen av Eliteserien og OBOS-ligaen på TVNorge, MAX, Eurosport Norge og Eurosport Player.

Under følger mer informasjon om de norske programmene som skal gå på TVNorge, Dplay og de øvrige Discovery-kanalene til våren.


For mer informasjon, kontakt:
Hanne McBride
Mediesjef
Discovery Networks
Telefon: 930 62 894
E-post: hanne_mcbride@discovery.com


 

TVNORGE

Oljefondet (NY!)
Oljefondet er en humoristisk dramaserie inspirert av virkelige hendelser i den globale finansverdenen. Serieskaper Harald Zwart har laget humor av de absurde situasjonene som oppstår når to ulike verdener kolliderer: storfinans versus sosialdemokrati, kynisk profittjag versus norsk politisk korrekthet. Per Grepp (Thomas Gullestad) er den norske finansbransjens genierklærte wonderboy, og som sjefsinvestor i Statens pensjonsfond utland forvalter han daglig milliarder av kroner. Men Pers noe ustabile moralske kompass fører ham ofte ut i gråsonen. I rollene finner vi blant andre Thomas Gullestad («Den 12. mann»), Kathrine Thorborg Johansen («Heimebane»), Marit Andreassen («Himmelblå»), Elias Holmen Sørensen («Askeladden»), Oscar-vinner Marcia Gay Harden («Miller’s Crossing», «Mystic River» og «Fifty Shades») og CNN-profil Richard Quest.

The Oslo Killing (NY!)
Denne våren presenterer Dplay og TVNorge sin første true crime-serie. I The Oslo Killing søker Maria Iranzo svar på hva som egentlig skjedde da hennes mor, diplomatfruen Anni Nielsen Iranzo, i 1974 ble drept i sitt eget hjem, midt på lyse dagen, i et av Oslos beste strøk. Ingen har blitt dømt for drapet, og Maria har heller aldri klart å slå seg til ro med historiene hun er blitt fortalt. Nå legger hun ut på en reise verden rundt for å nøste opp i den 45 år gamle drapssaken. Serien kaster lys over en unik historie om et norsk drap som fikk store diplomatiske ringvirkninger og skapte bølger inn i det amerikanske utenriksdepartementet. Vil Maria finne de svarene hun søker?

All Together Now Norge (NY!)
Denne våren presenterer TVNorge et helt nytt underholdningsprogram for hele familien, ledet av Anne Rimmen. All Together Now Norge er en storstilt, men samtidig forfriskende uhøytidelig og humørfylt, sangkonkurranse. I hver episode går åtte sangtalenter på scenen for å synge seg til den store finalen, men for å komme dit må de begeistre «De 100» – en jury ledet av «kaptein» Didrik Solli-Tangen. «De 100» består av en unik samling musikere, artister og fargerike musikkeksperter. Den av sangerne som får flest jurymedlemmer opp av stolen og med på allsangen går rett til finalen, mens andre- og tredjeplassen møtes til en nervepirrende sangduell i kampen om å gå videre. I siste episode møtes 16 deltakere til en forrykende sing-off, der juryens favoritt til slutt får med seg heder, ære og 250 000 blanke kroner.

Influenserne (NY!)
Dplay-serien Influenserne tar med seerne bak fancy filtere og catchy captions og viser hverdagen til noen av Norges mest populære internettprofiler. Langt fra den tradisjonelle lineær-TV-ruta finnes en egen verden av norske underholdningskjendiser, en blomstrende flora av unge formidlingstalenter, historiefortellere og meningsbærere. De holder seg på plattformene de selv foretrekker – som Snapchat, YouTube, Instagram og egne blogger – de samler tusenvis av klikk, seere, lesere og følgere hver dag – og de kalles for influensere. Noen av de som følges i serien er: Melina Johnsen (22 år, Instagram-profil, kjent fra Ex on the Beach), Markus «Murdrocks» Sannes (17 år, youtuber, kåret til «Årets morsomste» under Gullsnutten), Henrik «Blodprinsen» Elvejord Borg (24 år, har skrevet bok om sin tid i Ex on the Beach), Nellie Krokstad (24 år, youtuber) og Maren Turmo (19 år, fitnessdronning på Snapchat).

71° nord – Norges tøffeste kjendis (sesong 10)
Til våren skal TVNorge igjen teste hvilken kjendis som best takler overgangen fra rød løper til svart løype. Med en gruppe bestående av blant andre en urban humorist fra Bøler, en ekte norsk TV-diva, en rappkjefta radioprater og både aktive og tidligere toppidrettsutøvere på landslagsnivå, er det også duket for mye humor, sterke følelser og høyst variabelt vinnerinstinkt blant deltakerne. Følgende ti skal i år kappes om å være første kjendis i mål på Nordkapp: Silje Norendal (snowboardkjører), Thomas Alsgaard (tidligere langrennsløper), Ola-Conny Wallgren (TV-personlighet), Iman Meskini (skuespiller), Jahn Ivar «Mini» Jakobsen (tidligere fotballspiller), Guro Fostervold Tvedten (journalist), Mia Gundersen (artist og skuespiller), Vita Mashadi (TV-personlighet), Yousef Hadaoui (komiker) og Niklas Baarli (programleder).

Neste sommer (sesong 6)
Det er duket for nye flauser og forviklinger i ferie-Norge når en av TVNorges største humorsuksesser gjennom tidene er tilbake. Per Ivar og Eva har satt seg som mål å spare opp litt penger, men oppdager at det er fort gjort å falle for fristelser i lange, late ferieuker. Det hjelper heller ikke på økonomien at Per Ivar sier opp jobben i fylkeskommunen for å brygge øl. Humordramaet Neste sommer tar utgangspunkt i den norske sommerhytte-tradisjonen, og spiller på intrigene som ofte oppstår når familien er samlet for feriehygge i litt for intime omgivelser. Hovedrollene spilles av Trond Fausa Aurvåg (Per Ivar), Janne Formoe (Eva), Eivind Sander (Terje), Pia Tjelta (Anki), Kristin Jess Rodin (Siggen) og Arthur Berning (Egil).

Thomas Giertsen: Helt perfekt (sesong 9)
I herskapsvillaen på Oslos beste vestkant fortsetter Thomas og Ines desperate jakt etter det helt perfekte liv. Men som vanlig dukker det opp plenty med skjær i sjøen. Hvordan reagerer Thomas når han oppdager at den kjekke svømmetreneren til sønnen går med en sokk i speedoen for å imponere Ine? Hva skjer når Thomas og Ine må stå på pinne for Dizzie Tunes-legenden Tor Erik Gunstrøm som flytter inn i hybelleilighet og ustanselig skal ha oppmerksomhet? Tålmodigheten til Thomas får også kjørt seg når han leverer lopper med KrF-leder Knut Arild Hareide, som nekter å bære tungt. Dette er bare noe av det Thomas Giertsen og Ine Jansen må finne svar på i den nye sesongen av Thomas Giertsen: Helt perfekt. I serien om deres fiktive liv går gjerne ting fra vondt til verre når samlivets tilsynelatende små, ubetydelige problemer vokser seg fullstendig ut av proporsjoner.

Praktisk info med Jon Almaas (sesong 4)
Jon Almaas er tilbake med sitt utradisjonelle talkshow der han på humoristisk vis gir seerne praktisk info de ikke visste at de trengte. I sin uslukkelige tørst etter nyttig informasjon lar han fagfolk, professorer, nerder og eksperter snakke ut om alt det han lurer på. I folkeopplysningens navn er intet tema for stort eller for smått. Til å hjelpe seg i studio, har Jon med seg den minst like nysgjerrige Calle Hellevang-Larsen, som ikke går av veien for å lage sprø innslag der han eksperimenterer og tester hypoteser.

Brille (sesong 9)
Det blir nye dypdykk i vitenskapens forunderlige verden når programleder Harald Eia slipper løs sin indre nerd i en ny sesong med Brille. I det humorbaserte kunnskapsprogrammet får noen av landets ledende komikere bryne seg på tilsynelatende umulige oppgaver og spørsmål, og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets tankerekker. Denne sesongen har Harald Eia invitert gjester som Steinar og Tore Sagen, Atle Antonsen, Else Kåss Furuseth, Jon Almaas, Egil Hegerberg, Mikkel Niva, Jakob Schøyen Andersen, Martin Beyer Olsen og vitenskapsformidler Andreas Wahl.

4-stjerners middag (sesong 11)
I 4-stjerners middag åpner fire kjente personer dørene til sine hjem og kjøleskap. Så godt de kan, skal de by på god mat og like gode opplevelser. Blant vårens kokkelerende celebriteter finner vi blant andre Frank Løke, Linnea Myhre, Sondre Lerche, Aune Sand, Andreas «TIX» Haukeland, Erik Thorstvedt, Charlotte Frogner, Leif Einar «Lothepus» Lothe, Linda Vidala, Amalie Snøløs, John Arne Riise, Joachim «Noobwork» Haraldsen, Hasse Hope, Carina Dahl, Bertine Zetlitz og ekteparet Eli og Carl I. Hagen. Skulle noen av kjendisene utvise sviktende kulinariske ferdigheter, blir det garantert gode mattips å få fra den alltid tilstedeværende sjefskokken Ole-Martin Alfsen.

Gift ved første blikk (sesong 5)
Seks nye personer er klare for å gi sitt ja til en vilt fremmed, i håp om at ekspertene har lyktes med å finne den ene. Gift ved første blikk er et eksperiment som utfordrer tanken om at forelskelse er den eneste veien til kjærlighet. Istedenfor å la valg av partner skje gjennom gnistrende følelser og hodestups forelskelse, overlates ansvaret til en gruppe fagfolk; en sosialantropolog, to psykologer og en evolusjonsbiolog. Seks single personer, som føler de har prøvd alt, forsøker noe helt nytt for å finne den eneste ene. På bakgrunn av ulike personlighetstester og dybdeintervjuer overlates livets vanskeligste avgjørelse til ekspertene. Etter fem uker som ektefolk må de velge om de vil forbli gift eller signere skilsmissepapirene.


Ja vi elsker camping (sesong 4)
Hver sommer tilbringer vi seks millioner gjestedøgn rundt omkring på norske campingplasser. Her møtes alle typer mennesker med alle tenkelige og utenkelige hobbyer og interesser, og sammen skaper de sitt eget drømmesamfunn gjennom den norske sommeren. Ja vi elsker camping er en varm dokusåpe om det gode livet på typiske norske campingplasser. Denne våren får seerne bli med på flere av Norges travleste og koseligste campingplasser. Blant annet blir det gjensyn med Montebello Camping, hvor tredje generasjons campingsjef Lars Christian styrer skuta sammen med plassanviser Tom. Bobilkongen Nils får på seg feriegliset i Halden, mens på Ramton Camping stiftes nye bekjentskap. De folkekjære campingveteranene Snefrid og Erik har funnet sitt nye ferieparadis på Biristrand Camping.

Første date (sesong 2)
Denne våren blir TVNorge-seerne igjen invitert inn i restauranten hvor alle er på date, men ingen har sett hverandre før. Her er alle gjestene single, og de har vært modige nok til å la kameraene følge med på deres første stevnemøte med en helt fremmed person. Parene er satt sammen basert på hva de liker og misliker, men den viktige kjemien testes først når parene sitter ansikt til ansikt. Noen av parene vil klikke, andre vil ikke. Noen dater blir gøyale, noen sjarmerende, noen blir überkleine – og noen katastrofale. Disse møtene blir det god TV av. I hver episode møtes fire par, og etter endt date skal de bestemme seg for om de vil treffes igjen. Hva som skjer videre, er helt opp til dem.

Jegertvillingene (sesong 3)
Norges barskeste søstre, jegertvillingene Johanne og Kristine Thybo Hansen, har lenge hatt en drøm om å få se mer av landet og å oppleve jakt og friluftsliv utenfor Reisadalen. Derfor spurte de på Facebook om noen kunne tenke seg å ha dem på besøk og vise fram sine lokale naturperler og villmarksfavoritter. Invitasjonene strømmet inn fra engasjerte friluftsentusiaster i alle kanter av landet. Resultatet har blitt en programserie på åtte episoder hvor jegertvillingene møter vidt forskjellige mennesker og miljøer, som alle deler den samme lidenskapen for jakt, fiske og friluftsliv.

Ambulansen (NY!)
Ambulansetjenesten ved Haukeland Sykehus i Bergen håndterer opp mot 60 000 utrykninger i året. I denne nye serien får seerne et innblikk i den hektiske og til tider dramatiske hverdagen til de rundt 185 menneskene som jobber i ambulansetjenesten. Både bilene og personalet er utstyrt med GoPro-kameraer, så alt som filmes er rått og ekte, uten noen forstyrrelser eller påvirkning fra et kamerateam. Seerne blir med fra alarmen går til pasienten er levert på sykehuset, og kommer tett på både hendelsene og menneskene som har som jobb å redde liv. Serien Ambulansen dokumenterer hverdagen i et av Norges viktigste yrker, på en måte som aldri før er blitt gjort i Norge – og viser hvor mye minutter og sekunder kan ha å si når mennesker havner i akutt nød.


MAX

Ras (NY!)
I Norge er vi omgitt av vakker og dramatisk natur. Men med bratte fjell, smale veier og heftig vær kan naturen også være farlig. Hvert år blir norske veier stengt mer enn 1000 ganger på grunn av ras. Mens de fleste gladelig snur bilen og finner en tryggere vei, så finnes det også noen modige sjeler som har som jobb å gå rett inn i de livsfarlige rasområdene. Hver dag utfordrer de skjebnen for å sikre at vi andre er ute av faresonen. I serien Ras blir MAX med i hverdagen til de som lever av å holde veier, jernbanespor, hus og hjem trygge for fjellras. Seerne blir kjent med en helt spesiell gjeng på en helt spesiell arbeidsplass – som gir ny mening til begrepet åpent kontorlandskap.


Insider (sesong 8)
MAX-suksessen Insider returnerer til våren med nye innblikk i hva som skjer på skyggesiden av Norge. Denne sesongen blir det møter med blant andre de steile frontene i ulvesonen, en ekte norsk hasjplantasjeeier og involverte i det utrolige kuppet hvor David Toska kom unna med nesten 20 millioner fra Sparebanken NOR på Bryn i 2001. Insider-redaksjonen er også med når redningsmenn og skogbrannhelikoptre rykker ut under den knallvarme norske sommeren i 2018, og de blir med på ferden for å se hvordan narkotika fra utlandet i stor skala blir omsatt og distribuert over hele landet. Insider er en dokumentarserie som oppsøker mennesker, miljøer og steder folk flest ikke har tilgang til.

Havna (NY!)
Denne våren har MAX har fått unik tilgang til alle områder ved noen av Norges aller travleste havner. Fra havnekapteinene på toppen til grovarbeiderne «på gølvet». Fra de små losbåtene som i all slags vær trekker og fører de store skipene inn i havna, til gutta som manøvrerer de massive kranene med millimeterpresisjon. I serien Havna følger MAX noen av de fargerike karakterene som jobber døgnet rundt for å holde samfunnet vårt i gang. Trykket er høyt og belastningen kan være tung, men om havna stopper, så stopper Norge.


FEM

Insider FEM (sesong 3)
Dokumentarserien Insider FEM er tilbake for å belyse nye fascinerende temaer, populære trender og interessante miljøer i tiden vi lever i. I denne sesongen blir det møter med blant andre norske jenter som slår fra seg i den knallharde sporten MMA, og de ser hvordan hverdagen er blitt for tidligere deltakere i Paradise Hotel og Ex on the Beach. Insider FEM blir også med på russens elleville festing i Hellas, de kommer på innsiden av norske sexklubber og det voksende swingers-miljøet, og ser på trenden hvor unge jenter bruker crowdfunding for å finansiere sine nye og ekstreme kropper. Insider FEM viser reporterne Milda Melland, Marte Bratberg og Linn Isaksen i åpne og ærlige møter med mennesker og miljøer som folk flest ikke kjenner til.


Mediekontakt:

Hanne McBride

Tags

Last ned

Tags

Vi kategoriserer pressemeldinger med relevante tags. Populære tags vises først i listen.

Velg en tag:

Eivind Landsverk TVNorge MAX Eurosport Norge Eurosport Jan Erik Aalbu Discovery Networks Norway Fotball Vegard Nøss Eliteserien Molde FK Humor Selskapskommunikasjon MAX Ylvis Eivind Landsverk Bård Ylvisåker Vegard Ylvisåker Magnus Devold Calle Hellevang-Larsen Bernt Gudmund Apeland UNICEF Nattpatruljen Anne Margrete Alværn FEM Lene Kongsvik Johansen TVNorge Neste sommer Kristoffer Hopsdal Hilde Windheim Astri Lundberg Petter Schjerven Lasse Kjus Kjetil André Aamodt Pia Lykke Brille Harald Eia Bård Tufte Johansen Insider Stein Morten Lier Anna Rasmussen Åndenes makt Tom Strømnæss Lilli Bendriss Anne-Kristine Augestad Gro-Helen Tørum Lena Ranehag Autofil Fredric Aasbø Lord Arnstein Landsem Stein Inge Stølen Espen Stensrud Linni Meister Olaf Tufte Henning Solberg Tom Stiansen Thomas Giertsen Ine Jansen Rasmus Gjertsen Øyen Jarle Nakken Reality Den siste viking Trond Espen Seim Jo Røislien Discovery Birgitte Lund Nakken Herlige hjem Interiør Nina Lorgen Flemmen Harald Strømme Bil Dokumentarserie Monica Csango Fridtjof Nilsen VOX TLC Asbjørn Brekke Espen Skoland Benedicte Steinsrud Vegard Nøss Stian Lindås Sverre Nordbø Sport Kristian Valen På liv og død 4-stjerners middag Hvem kan slå Aamodt og Kjus Kakekrigen Thomas Giertsen: Helt perfekt Typisk deg med Petter Schjerven 71° nord – Norges tøffeste kjendis Ønskebarn Costa del Kongsvik Asbjørn Brekke: TVNorge 25 år Unge mødre Hvordan gjør de det – med Jo Røislien LIVE: Helkveld med Ylvis Pantelånerne i Las Vegas Breaking Bad Revolution Karin Thune-Larsen Fotball Alex Rosén Unni Wilhelmsen Anita Skorgan Øystein Dolmen Tommy Tee Tooji André Villa Cathrine Larsåsen Ole Martin Alfsen Vendela Kirsebom Stella Mwangi Gunnar Greve Ida Nysæter Rasch Åsgårdstrand Jegertvillingene Kristine Thybo Hansen Johanne Thybo Hansen Fallskjermjegere Forsvarets spesialkommando Lars Lian Baking Ari og Per løser verdensproblemer Seertall Henrik Thodesen Odd-Magnus Williamson Sara Nordenstam Gunhild Dahlberg Nikis Theophilakis Fredrik Strømstad Jannike Kruse Astrid Lødemel Askil Holm Bernhard A. Steen Dplay Seefood Feelgood YouTube Sosiale medier The Fox I kveld med YLVIS Playboy SBS Discovery Carsten Skjelbreid Week of Football UEFA Tor Ole Skullerud Bengt Eriksen Kenneth Fredheim Altibox Bjørn Solvang Steinar Stierneklar Berntsen Big Brother Lasse Hallberg Alt for Norge Henriette Bruusgaard EM Ida Fladen Kari Svendsen Synnøve Skarbø Katrin Eide Jakobsen Marit Klomstad Landslaget Klovn til kaffen Espen Eckbo Høstlansering 2014 Kanal Valen Gift ved første blikk Morgan og Ola-Conny gjør Norge 71° nord Morgan Karlsson Ola-Conny Wallgren I kveld med YLVIS LIVE Sinnasnekker'n Otto Robsahm Tangerudbakken borettslag Ramsy Underholdning Hege Schøyen Linn Skåber Knut Lystad Stein Johan «Steinjo» Grieg Halvorsen Veien til EM Jul i Tangerudbakken Mord og mysterier Synøve Diserud Adam Alsing Aylar Lie Vibeke Skofterud Bjørn Einar Romøren Mariann Thommassen Emilie «Voe» Nereng Hilde Gjermundshaug Pedersen Andreas Håtveit Roger Ruud Nils-Ingar «Nilsi» Aadne Geir Schau EM-kvalik Norske helter Martin Ødegaard Jørgen Thue Jan Grønbech Google Terje Håkonsen Silje Norendal Lov og orden Margrete Halvorsen Jakten på Berserk Jarle Andhøy Mellom bakkar og berg Signe Schineller Boligkrise Kåre Brustad Solveig Aune Øystein Edsbergløkken Trinny Woodall Susannah Constantine Trinny & Susannah - oppdrag Norge The Biggest Loser Norge Tonje Jenssen Adrian Paul Årsrevyen med Harald Eia Aamodt og Kjus på bortebane Trond Fausa Aurvåg Klaus Sonstad Kent Roger Tangvik Espen Huseby Olav Øen Gullsnutten Eurosport Bundesliga Eirik Koren Discovery Networks Norway Discovery Networks Northern Europe Dee Forbes NRK El Clásico Rekord Jan Erik Aalbu Christine Koht La Liga Adam søker Eva Annabelle Bauer Vebjørn Tveiterås Barneavdelingen Torbjørn Røe Isaksen Esben «Dansken» Selvig Thomas «Fingern» Gullestad Dansken & Fingern Dansken & Fingern - best i alt Montebello Camping Terje Amundsen John Arne Riise En helt vanlig dag Kjendiskveld med Magnus Devold Forsvaret UEFA Europa League Discovery Networks Lars Engen Tine Austvoll Jensen Morten Skotland Hansen Koht og kidsa OL Rosenborg Eurosport Norge Standard Liège Tennis Petter Bø Tosterud Golf Håndball Norges Håndballforbund Erik Langerud GRUNDIGligaen Asbjørn Brekkes julekalender RiksTV Anders Jacobsen Oddvar Brå Fotballandslaget Formel E Asbjørn Myhre Espen Tvedt Euro 2016 GET MLS PGA Mitt kjøkken ruler Janne Formoe Oslo S Mat I hodet på Tufte Anne-Kat. Hærland Petter Baarli Aleksander Gamme Eldrid Borgan Berserk - i pionerenes farvann Discovery Channel Peter Hutton Henrik Bjørnstad Per Haugsrud Masters Håndballjentene Møbelringen Cup Jul Asbjørns julekalender Kvinnelandslaget Tippeligaen OBOS-ligaen Susanne Furøy Wergeland Kvelden før kvelden før kvelden med Ylvis – UNICEF ... Digitalt Trine Fjellberg Falnes Mads Yngve Storvik Ronaldo Telenor Canal Digital Kaffekopp Bilulykke Fotball til folket Ragnar Kårhus Distribusjonsavtale Christian Birkeland Ingen banker RBK Kåre Ingebrigtsen Solveig Gulbrandsen Manchester United Liverpool PromaxBDA Best på humor Humorkampanje Rebecca Rørmark Seier'n er vår Steffen Iversen Jan Martin Johnsen Bartek Kaminski Morten Johannessen Frode Martnes Pål Gordon Nilsen Hanne McBride Top Model April Hockey-VM Hockey OL-kvalik Janka Polliani Sevilla Mai 2016 Norges beste brannmann Jahn Teigen Elisabeth Eriksen Fotballproff Stefan Johansen Fødeavdelingen Hvordan gjør de det – Norge Kristin Folsland Olsen Kjekt å ha Michael Winger International Champions Cup ICC 2016 Jan-Erik Aalbu Wimbledon Tennis-NM Community Shield Zlatan Ibrahimovic Hviterussland Norge RBK Austria Wien Europaligaen Sindre Østgård Else Kåss Furuseth Norge - Tyskland VM-kvalik Norge U21 Championship Engelsk fotball League Cup IFPI Norge - Sveits Jon Almaas Norge - San Marino TV 2 Statsstøtte Rapport Øystein Foros Hans Jarle Kind Mediemangfoldsutvalget alpint Engelsk ligacup Tottenham Manchester City U21-landslaget Teknologi BAMTech BAM Strømming Bård Anders Kasin Jens Petter Høili Marcus & Martinus Eliteserien Dødens tjern Alexandra Joner Insider FEM Atle Evang Reinton Ari Behn Milda Melland-Orerød Janne Amble Haugan Tina Brock Brannstasjonen Eivind Sander Pia Tjelta Sverre Sætre Christian Borch Mike Lang Jul i Blodfjell Bjørn Asgeirsson Christian Etholm Anne RImmen Jonas Bergh-Johnsen Atle Antonsen Home of the Olympics Casper Ruud Jo Bergsvand Mandagsklubben Dag Sørås Milda Melland Kjetil Rekdal Vinter-OL Pyeongchang Roger Risholt Jørgen Klem Thomas Myhre Anne Sturød Eurosport Player Strømmetjeneste Saturday Night Live Jonas Gahr Støre Sykkel Kurt Asle Arvesen Lost in Time Lars Lagerbäck UNICEF Mesterfinalen Brann klubbhuset emil gukild Espen Knutsen Shampo supersøndag breddekampen Svein Lyder arctic waters david zaslav Rich Ross Bill Gates Mosquito Norske rotehjem Solplassen Norske rednecks sykehuset innlandet St. Olavs hospital Line Fuglehaug Snorre Kind Monsson UMC Odd ajax Karin Bonde Oddsen Norsk Tipping TRY Hilde Reinertsen Kollerød Praktisk info med Jon Almaas Premiere Discovery Communications sommer-ol Paris 2024 snapchat de olympiske vinterleker Danskebåten Vegard Harm Vintereventyret Trine Risvik Tromsø Kristin A. Boge Maj-Britt Aagaard Väinö Ulven Kultima hopp hopplandslaget daniel andre tande alexander stöckl skihopp langrenn kombinert vintersport åge skinstad skiskyting Linda Vabø MTG TVOV Lene Granlund Bredahl hoppuka preben fjell dennis vareide amalie olsen prebz & dennis Facebook Total Video Sprint Klæbo Johannes Høstflot Klæbo Erna Solberg OL2018 PyeongChang2018 Stories from Norway Stafett Petter Northug derbylørdag fotballmandag christian gauseth eliteserien fantasy major league soccer Kongsvikklinikken Henrik Langli Værdal'n Karsk & BASE Høstlansering Lars Hvinden champions league kvalifisering celtic Ex on the Beach Ex on the Beach Norge vålerenga eurosport.no drømmekampen ole gunnar solskjær Hvite gutter fotball direkte fotballrunden The Big Bang Theory copa libertadores Juleølkalenderen Fotballfesten golftv tiger woods pga tour ski-vm seefeld casino Hallvard Flatland TVNorge 30 år Harald Zwart Høstlansering 2019 Eliteserien 2019 OBOS-ligaen 2019 All Together Now Norge Oljefondet Alle tags