Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Torsdag 20.15 - Premiere: Barnas slankeleir

Barnas_slankeleir_original_81805

Åtte overvektige barn settes på et intensivt femukers kurs, som skal hjelpe dem å gå ned i vekt så de forhåpentligvis unngår alvorlige helseproblemer. Ungdommene sliter med alt fra mobbing og lav selvtillit til matavhengighet og vanskelige familieforhold. De får hjelp til å endre livene sine og lærer nye metoder for å forhindre at kiloene kommer tilbake.

Kort beskrivelse

Åtte overvektige barn settes på et intensivt femukers kurs, som skal hjelpe dem å gå ned i vekt så de forhåpentligvis unngår alvorlige helseproblemer. I første episode møter vi Katie (15), som veier 111 kilo. Hun virker selvsikker og glad, men innrømmer at hun bruker humor som selvforsvar. Lana (14) er den tyngste jenta på leiren med sine 124 kilo. Hun tar vare på sin handicappede mor, og har hatt et tøft liv. Adam (20), som veier 127 kilo, sliter fra start, men moren hans er redd for at han skal dø før henne, og nekter ham å komme hjem.

Detaljert beskrivelse

Åtte overvektige barn settes på et intensivt femukers kurs, som skal hjelpe dem å gå ned i vekt så de forhåpentligvis unngår alvorlige helseproblemer. Ungdommene sliter med alt fra mobbing og lav selvtillit til matavhengighet og vanskelige familieforhold. De får hjelp til å endre livene sine og lærer nye metoder for å forhindre at kiloene kommer tilbake. I første episode møter vi Katie (15), som veier 111 kilo. Hun virker selvsikker og glad, men innrømmer at hun bruker humor som selvforsvar. Lana (14) er den tyngste jenta på leiren med sine 124 kilo. Hun tar vare på sin handicappede mor, og har hatt et tøft liv. Adam (20), som veier 127 kilo, sliter fra start, men moren hans er redd for at han skal dø før henne, nekter ham å komme hjem.

Sendetidspunkt: Torsdag 18. januar 2018 kl. 20.15
Tittel: Premiere: Barnas slankeleir
Originaltittel: I Know What You Weighed Last Summer
Kategori: Britisk livsstilserie
Sesong: 1
Episode: 1 av 2
Episodetittel: I Know What You Weighed Last Summer
Produksjonsår: 2016