Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Tirsdag 08.10 - 4-stjerners middag

4-stjerners_middag__sesong_7__uke_3_original_60578
Kort beskrivelse

Terje Håkonsen inviterer Kim Kolstad, Simone Eriksrud og Aylar Lie til en økologisk aften. Han velger å starte kvelden ute i det fri, og tar med gjestene på stand up paddle board i Oslofjorden, noe som byr på problemer for Aylar og hennes høyhælte sko.

Detaljert beskrivelse

Terje Håkonsen inviterer Kim Kolstad, Simone Eriksrud og Aylar Lie til en økologisk aften. Han velger å starte kvelden ute i det fri, og tar med gjestene på stand up paddle board i Oslofjorden, noe som byr på problemer for Aylar og hennes høyhælte sko. Forretten, som er buljongsuppe medbrakt på termos, nytes på en holme ute i Oslofjorden. Etter variert tilbakemelding på forretten, går turen videre hjem til leiligheten til Terjes foreldre. Her serveres reinsdyrfilet til hovedrett. Gjestene reagerer på manglende salt, men Terje mener maten skal smake av råvarene, og ikke av salt. Ole Martin lærer Terje hvordan han lager rødbetsalat, ettersom Terje kjøpte ferdig rødbetsalat på boks. Til dessert serverer Terje hjemmelaget sjokolade. Desserten blir tatt godt imot, mye takket være at det er første rett den kvelden som har et hint av saltsmak, påpeker Simone.

Sendetidspunkt: Tirsdag 02. oktober 2018 kl. 08.10
Tittel: 4-stjerners middag
Originaltittel: 4-stjerners middag
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 7
Episode: 9 av 44
Episodetittel: Terje Håkonsen
Produksjonsår: 2015
Aldersgrense: Alle