100 dager igjen til OL – Ingvill Måkestad Bovim blir ny OL-ekspert for Discovery

14 april 2021

Ingvill Måkestad Bovim blir ny friidrettsekspert for Discovery. Måkestad Bovim vil ha en sentral rolle under dekningen av De olympiske leker i Tokyo, som går av stabelen om eksakt 100 dager.

– Vi er veldig glade for å få Ingvill Måkestad Bovim med på OL-laget vårt. Ingvill har svært god kunnskap om hva som kreves for å kunne yte optimalt, spesielt med tanke på mellom- og langdistanseløping, hvor vi har noen av våre fremste medaljekandidater i Tokyo. Hun vil være en viktig del av teamet som skal følge våre friidrettsstjerner til sommeren, sier sportsdirektør i Discovery Norge, Morten Johannessen.

Discovery vil markere at det er 100 dager igjen til OL i Tokyo med en egen sending i kveld på discovery+ og Eurosport, Tokyo-OL: 100 dager igjen. Måkestad Bovim, som vil være en del av denne sendingen, er meget spent på hva de norske utøverne kan få til i sommer.

Vi går inn i et OL med sannsynligvis de beste forutsetningene vi har hatt i moderne tid når det gjelder medaljesjanser. Vi har opptil flere medaljekandidater, med kanskje Karsten Warholm og Jakob Ingebrigtsen i spissen. Det blir utrolig spennende å være med i teamet som skal presentere verdens største idrettsarrangement til det norske folk. Det er en stor oppgave, men sammen med svært rutinerte kollegaer så kommer dette til å bli utrolig gøy, sier Ingvill Måkestad Bovim. 

100 dager igjen
Discovery markerer senere i dag milepælen at det er nøyaktig 100 dager igjen til OL, med programmet Tokyo-OL: 100 dager igjen. Susanne Wergeland med flere har tatt turen til blant annet Olympiatoppen for å se hvordan den norske troppen ligger an før sommerens store høydepunkt.

– Selv om det kanskje høres lenge ut med 100 dager, så går det fort. Veldig fort med tanke på å forberede seg til et høydepunkt i karrieren som bare skjer hvert fjerde år. I kveldens sending så har vi snakket med flere av våre største profiler, og vi får også høre hvordan Olympiatoppen planlegger for et OL under en verdensomspennende pandemi, sier kveldens programleder, Susanne Wergeland. 

Kveldens sending kan sees på Eurosport 1 og discovery+, mens sommerens OL vil prege alle Discovery sine kanaler og plattformer. 

– Vi har planlagt for OL i Tokyo i flere år, og gleder oss veldig til å komme i gang. Vi kommer til å dekke alle de viktige hendelsene sett med norske og internasjonale øyne – døgnet rundt. Alt fra OL vil vises på discovery+, mens vi på våre ulike TV-kanaler vil plukke ut det som er viktigst for oss nordmenn. Det er bare å glede seg, sier sportsdirektør i Discovery Norge, Morten Johannessen.

Kveldens program Tokyo-OL: 100 dager igjen sendes på Eurosport 1 og discovery+ kl. 18.00.

Kontakter

Martin Hinsch

Senior kommunikasjonsrådgiver, sport

Sport, Top Gear Norge, Team Solberg, Insider, Elvestads OL