Finalesesong for Basic Bitch

17 november 2022

I mai ble Basic Bitch belønnet med Gullruten-pris for beste humorprogram, og når gjengen går på med sesong fire denne våren, blir det siste sesong med Tønsberg-jentene Anine, Ingrid, Madde og Julie.

– Det er veldig trist å være ferdig, for vi har blitt skikkelig glade i både de fire jentene vi har fått lov til å spille og alle de fine menneskene som har vært med å lage dem og Musehuset-livet deres. Vi har liksom fått lov til å vokse opp og inn i skuespiller- og tv-verden sammen med denne serien og disse folka. Men så har jo Anine, Ingrid, Julie og Madde vokst opp samtidig, så vi tror det er riktig å slippe taket nå, sier Kristine Aure Grændsen, som spiller Anine.

Humordramaserien Basic Bitch handler om fire ganske vanlige jenter som kunne flyttet til Oslo med ambisiøse #lifegoals og ustoppelig karrieredrive, men som heller foretrekker en komfortabel tilværelse hjemme i Tønsberg. Jentenes livsfilosofi er enkel: Ha det fett så lenge man kan, stå sammen gjennom opp-og nedturer – og aldri glem at det er bedre å være en nier i Tønsberg enn en firer i Oslo.

Strømmefavoritt
Basic bitch hadde premiere høsten 2020 og ble raskt en favoritt blant seerne, særlig strømmepublikummet. Serien har vært en viktig del av vår satsing på humor, og det beviser den også med to Gullrute-nominasjoner for beste humorprogram, og seier i kategorien nå i mai. Det har vært en glede å følge Anine, Ingrid, Madde og Julie på veien inn i voksenlivet, sier programdirektør i Warner Bros. Discovery i Norge, Magnus Vatn.

De fire Tønsberg-jentene kommer på discovery+ og TVNorge denne våren, og venninnegjengen tar stadig nye skritt framover – og bakover – på veien mot voksenlivet. Julie og Røyketissen er klare for å bli gift, men like før de går til alters må Julie tilstå noe som vil få store konsekvenser for det planlagte ekteskapet. Madde skal bli mor, men trøbbel oppstår når barnets far, Molle, ikke er å oppdrive når fødselen starter. Da er det godt med en venninne som tar papparollen på strak arm. Anine har et solid crush på servitøren fra Julies forlovelsesmiddag, men ting går ikke helt på skinner, og det blir ikke bedre av at faren hennes plutselig dukker opp i Musehuset. Og hvordan skal nysingle Ingrid få gang dating-livet igjen? 

Sesong 4 av Basic Bitch kommer på discovery+ og TVNorge våren 2023.

Kontakter

Marianne Aambø

PR & Communications Manager Norway

Norske talenter, Null stjerner, 71° nord, Alle mot alle, Kongen befaler