Her er de nye deltakerne i 16 ukers helvete

7 september 2022

Sesong to av det mye omtalte programmet har akkurat begynt innspillingen, og Alex Rosén, Jenny Jensen og Steffen Iversen er blant kjendisene som nå skal slite seg gjennom 16 uker med hardtrening.

Suksess-programmet 16 ukers helvete skapte store overskrifter da det gikk på TVNorge og strømmetjenesten discovery+ våren 2022. Nå er innspillingen av sesong to i gang med et helt nytt knippe kjendiser. I 16 uker skal de seks deltakerne gjennom beintøff styrke- og mosjonstrening og streng diett, alt i håp om å nå makeløse resultater. Programmet er ingen konkurranse, de har bare seg selv og sine forventninger å måle seg etter, og de har alle forskjellige målsettinger de vil nå. 

Felles for dem alle er derimot at de vil ha en sunn og sterk kropp. Til å hjelpe seg gjennom de 112 krevende dagene fremover har de to mentorer. Langrenns-stjerna Martin Johnsrud Sundby skal gi deltakerne tips og veiledning for å komme i gang med treningen og til å holde motivasjonen oppe, og klinisk ernæringsfysiolog Anette Skarpaas Ramm skal gi både deltakere og seere nyttige råd om kosthold og matlaging.

– Jeg gleder meg til å hjelpe deltakerne med å få dette til i praksis, gjennom å vise hvordan man bruker mye råvarer og store mengder frukt, bær og grønnsaker for å nå målet om en sunnere kropp. 16 ukers helvete er jo ikke noe man skal leve med, men en pangstart på en livsstilsendring, som kan gi store resultater på kort tid. Det er gøy å få vist hvor gode resultater man kan kan oppnå ved å gjøre endringer i kosthold og fysisk aktivitet, og hvordan det kan gi enorme helsegevinster, sier ernæringsfysiolog Anette Skarpaas Ramm.

Her er deltakerne i sesong to:
Alex Rosén (54), artist og TV-profil
Steffen Iversen (45), tidligere fotballspiller
Jenny Jensen (58), artist
Trine Haltvik (57), tidligere håndballspiller
Jonathan Romano (46), kokk og TV-profil
Mads Clemmetsen (27), snekker og TV-profil

16 ukers helvete, sesong to,  kommer på Discovery+ i 2023.

Kontakter

Ola-Magnus Svihus

Senior kommunikasjonsrådgiver

Norske talenter, ELSE!, Jaget, Ex on the Beach Norge, Naked attraction, 16 ukers helvete, Gift ved f...