Her er høstens deltakere i Kongen befaler

30 august 2023

Når Atle Antonsen er tilbake på tronen i Kongen befaler denne høsten er det Marte Stokstad, Stian Blipp, Christian Skolmen, Tete Lidbom og Tuva Billing som skal utføre de bisarre oppgavene hans.

– Vi fryder oss over gøyale deltakere som strekker seg langt over forventning i kampen om å vinne bysten i gull, som igjen er av Atle Antonsen, sier Magnus Vatn, sjefredaktør i TVNorge og programdirektør i Warner Bros. Discovery.

I hvert program deler Atle ut absurde praktiske utfordringer som deltakerne må løse på mest mulig kreativt og effektivt vis med Atles trofaste assistent, Olli Wermskog, som observatør. De må alle velge sin egen plan for hvordan de skal løse oppgavene, og aner ikke hvordan de selv, eller deres motstandere, har klart seg før de samles i studio for å bevitne resultatet. Skitne triks og bestikkelser er en del av spillet, og når alt er sagt og gjort – og all verdighet er blåst bort – er det opp til Atle Antonsen å bestemme hvem som er ukens vinner.

– Jeg gleder meg veldig til å se hvordan denne nye gjengen av et A-lag løser oppgavene jeg har hatt god tid til å forberede. Basert på lang erfaring i Kongen befaler, vet jeg at et A-lag i denne sammenhengen naturligvis ikke betyr at de har noe å fare med når de skal løse oppgavene de får, men det er jo lov å håpe på at de kan levere på et høyere nivå enn tidligere deltakere, sier Atle Antonsen.

Sesong 8 av Kongen befaler har premiere på TVNorge og discovery+ torsdag 14. september.

 

 

Kontakter

Marianne Aambø

PR & Communications Manager Norway

71° nord, Null stjerner, Alle mot alle, Kongen befaler