Her er TVNorges nye 71° nord-kjendiser

28 april 2023 - Sist oppdatert 15 august 2023

Anne Rimmen, Maria Stavang, Terje Sporsem og Kevin Lauren er blant kjendisene som skal overta stafettpinnen når den neste sesongen av 71° nord – Norges tøffeste kjendis skal spilles inn.

Den nye sesongen av 71° nord – Norges tøffeste kjendis skal sendes til høsten på TVNorge og discovery+, men innspillingen starter allerede i disse dager. Disse ti kjendisene skal kjempe om seieren: 

Caroline Nitter (influenser), Anne Rimmen (programleder), Maria Stavang (komiker), AnneMa Yuvali (TV-personlighet), Johanne Killi (Freestylekjører), Kevin Lauren (artist/realitydeltaker), Bilal Saab (artist), Terje Sporsem (komiker), Arman Surizehi (skuespiller) og Niklas Dyrhaug (tidligere langrennsløper).

Glad i komfort
– Jeg har jobbet mye med sport, og jeg har vært på tur med Lars Monsen, så det er nok mange som tror at jeg er både sporty og et friluftsmenneske. Men det er dessverre langt fra sannheten. 

Jeg er ikke sporty og ikke noe friluftsmenneske. Jeg er glad i komfort, og jeg er både klønete og litt pysete, sier programleder og journalist, Anne Rimmen.

Hun har forberedt seg mentalt ved å se på tidligere sesonger av 71° nord.

–  Jeg burde nok definitiv øvd meg på å gå tur med tung sekk og lært meg kart og kompass. Det kommer jeg til å angre på at jeg ikke har prioritert før avreise, sier Rimmen.

Komiker Maria Stavang  gruer seg mest til å sove sammen med andre.

–  Det er ikke fordi jeg har noen problemer med det, men har fått høre at jeg gjør capoeira i søvne og det late night showet unner jeg ikke noen andre. I hvert fall ikke i sovepose, sier Stavang.

Før avreise forteller Stavang at hun har brukt mye tid på å trene seg sterkere.

–  Jeg har takket ja til dette uten å vite hvem andre som er med, så jeg har gått ganske hardt ut og trent. Det er fordi jeg ikke hadde så bra utgangspunkt og jeg orker ikke å bli holdt i hånden av en gammel TV 2-værdame mens jeg griner. Så noen burpees og knebøy har jeg tatt, ja, såpass kan jeg innrømme, sier Stavang.

Flaggskip som stadig leverer
– Vi har stor tro på at denne gjengen vil gi oss god og underholdende TV og vi er veldig fornøyde med at et så fint knippe kjendiser skal være med på tur. I kjent 71° nord-stil vil de skubbes ut av komfortsonen og få bryne seg på ekstremøvelser i vårt langstrakte land, sier sjefredaktør i TVNorge, Magnus Vatn.

71° nord leverer fortsatt utrolig godt etter over tyve år på skjermen. Det har vi all grunn til å være stolte av, sier Vatn.

Tidligere vinnere er Harald Martin Brattbakk, Pål Anders Ullevålseter, Didrik Solli-Tangen, Christer Basma, Olaf Tufte, Bjørn-Einar Romøren, Anders Jacobsen, Ole Martin Årst, Marthe Kristoffersen, Thomas Alsgaard, Jon Almaas, Henrik Elvestad, Petter Schjerven og Vegard Ylvisåker.

Kontakter

Marianne Aambø

PR & Communications Manager Norway

71° nord, Null stjerner, Alle mot alle, Kongen befaler