Samlivsbrudd i ny sesong av Neste sommer

20 januar 2023

En av discovery+ og TVNorges største humorsuksesser gjennom tidene er tilbake søndag 22. januar. Det er duket for en ny sommer, med rikelig av anledninger til å legge ferieidyllen i grus.

I sesong 12 av humorsuksessen Neste sommer er katastrofen er et faktum, Per Ivar og Eva er separert. De prøver likevel desperat å skape ferieidyll og gode minner for datteren Ellinor. I kjølvannet av en bitter skilsmisse lindrer de sårene ved å blåse opp plaskebasseng, slikke sol på stranda og opparbeide lykkepromille. Alt mens de stadig evner å komme i nye konflikter med familiemedlemmer og hyttenaboer.


På den gamle grunneierhytta forsøker Terje å gjøre eksens hytte til sitt eget sted, men får ikke mye drahjelp fra sine snart voksne barn, samt to foreldre som synes alt var bedre før. Er det mulig å ta ferie fra opprivende familiekonflikter? Hvordan vil hyttegrenda reagere på at verdens fineste sommerpar har gitt opp samlivet? Og blir sommerferien noen gang den samme igjen? Velkommen til det som fort kan bli den grusomste sesongen av Neste sommer noensinne.

Humordramaserien Neste sommer handler om sommerferien på familiehytta, med sjø, sol og late dager – og en uendelig rekke av bittesmå problemer som på kort tid blir til mellommenneskelige katastrofer. Slik det ofte går når flere generasjoner er samlet i litt for intime omgivelser og alle skal leve ut sine individuelle sommerdrømmer. Hovedrollene spilles av Trond Fausa Aurvåg, Janne Formoe, Eivind Sander, Ellen Horn og John Nyutstumo.

Sesong 12 av Neste sommer har premiere på TVNorge søndag 22. januar kl. 21.30.

 

Kontakter

Ola-Magnus Svihus

Senior kommunikasjonsrådgiver

Norske talenter, ELSE!, Jaget, Ex on the Beach Norge, Naked attraction, 16 ukers helvete, Gift ved f...