Premiere på ny sesong av Kongen befaler

26 januar 2023

I kveld er det premiere på ny sesong av Kongen befaler på TVNorge og discovery+. Det er med ny programleder i kongestolen og fem helt nye fjes som skal utføre bisarre oppgaver. 

Programleder for den nye sesongen er Bård Ylvisåker. Han har selv vært med som deltaker i programmet.

– Dette gleder jeg meg til. Jeg har slitt massevis som deltaker i dette programmet og gleder meg til å endelig bare sitte der i gullstolen og være småsur og vanskelig. Også skal jeg forsøke å trimme omsorgsgenet hardt, fordi jeg vet godt hvordan det føles å være ivrig og ydmyk deltaker, sier Bård Ylvisåker.

Årets paneldeltakere er Leo Ajkic, Vidar Magnussen, Hani Hussein, Karin Klouman og Lars Berrum. Olli Wermskog er fortsatt trofast assistent, og i hvert program deles det ut både teoretiske og praktiske utfordringer deltakerne må løse på mest mulig kreativt og effektivt vis. De må utføre oppgavene helt på egenhånd, og aner ikke hvordan de selv eller deres motstandere har klart seg, før de samles i studio for å bevitne resultatet.

I tillegg til å være tidligere deltaker, er Bård Ylvisåker en av eierne av produksjonsselskapet Concorde, som produserte premieresesongen av Kongen befaler. 

Sesong 7 av Kongen befaler har premiere på TVNorge i kveld klokka 21.30. De to første episodene kan strømmes allerede nå på discovery+.

Kontakter

Marianne Aambø

PR & Communications Manager Norway

Norske talenter, Null stjerner, 71° nord, Alle mot alle, Kongen befaler