Kim Wigaard fra Demenskoret blir programleder for Ungkaren

24 mars 2023

Mange kjenner ham som artist, dirigent, konferansier, og som deltaker i både The Voice, Idol og Melodi Grand Prix. Til høsten debuterer Kim Wigaard som programleder for Ungkaren på TVNorge. 

Kim Wigaard (35)  ble for alvor kjent som dirigent i det varme og svært suksessfulle programmet Demenskoret på NRK vinteren 2023. Han har allerede en lang karriere bak seg både på scenen og på skjermen, men rollen som programleder i Ungkaren er hans hittil største TV-jobb.

– Jeg er kjempespent! Dette er den første store programlederjobben jeg gjør i karrieren min. Jeg kan jo ikke si noe annet enn at jeg er ekstremt takknemlig og ganske nervøs med tanke på at Chris Harrison og Jesse Palmer står på lista blant programledere, og det kribler veldig i magen ved tanken på at om tre uker står jeg i Hellas og sier: «Velkommen til: ….Ungkaren!», sier Wigaard.

Drømmejobb
Kim Wigaard er utdannet som sanger, vocal coach og dirigent fra Norges Musikkhøgskole, Kunsthøgskolen i Oslo og Manhattan School of Music i New York. Som artist har han opptrådt i flere musikaloppsetninger, konserter, operaforestillinger og TV-produksjoner verden over. Han har stått på scenen i Den Norske Opera og Ballett, Off-Broadway i New York og vært solist for et utsolgt Oslo Konserthus, og turnerer hver jul med Sandra Lyng. I tillegg dirigerer han hver uke Demenskoret, også når det ikke skal på skjerm. Wigaard er en stor fan av Ungkaren, og gleder seg til den nye jobben sin. 

– Det er deilig at Warner Bros. Discovery henter tilbake original-konseptet til skjermen, for det synes jeg er på tide i et hav av nye datingprogrammer. Det er en ære å få lede verdens største og mest etablerte dating-show. Jeg har fulgt Ungkaren og The Bachelor i mange år, og jeg kan ikke si noe annet enn at det er skikkelig stas få være en del av denne klassikeren. Jeg håper ingen ting mer enn at i enden av dette står vi igjen med to par som virkelig har funnet ekte kjærlighet, sier Wigaard.

Leter etter friere
Det er 14 år siden en norsk versjon av Ungkaren gikk på TVNorge, og det er gjort noen få, men store endringer, når programmet skal på lufta igjen høsten 2023. Det er nemlig to ungkarer med denne gangen, og jentene som melder seg på har på forhånd valgt hvem de har lyst til å prøve lykken med. 

Vil du være med i Ungkaren? Søk her:

https://raggamuffin.teamtailor.com/jobs/2364405-vi-soker-jenter-til-bachelor-norge

 

Kontakter

Ola-Magnus Svihus

Senior kommunikasjonsrådgiver

Norske talenter, ELSE!, Jaget, Ex on the Beach Norge, Naked attraction, 16 ukers helvete, Gift ved f...