Solid start for Norges første speiderhumorreality

30 september 2022

Nærmere 350 000 har sett første episode av Alltid beredt, Steinar Sagens humoristiske reality-vri på speiderlivet, som søndag hadde premiere på TVNorge og discovery+.

– Dette er en veldig fin start på et nytt format. Det er en vanskelig øvelse å lage en blanding av reality og humor, men i Alltid beredt gjør Steinar Sagen og deltakerne en fabelaktig jobb med akkurat det. Vi i TVNorge og WBD skal være best på humor, noe som gjør det ekstra gøy når vi treffer med helt nye produksjoner og sjangervarianter. Speideren ligger Steinars hjerte nær, og vi håper at han nå vil bli en slags speidingens Erling Braut Haaland som skaper en flodbølge av ivrige nye speiderkids, sier Magnus Vatn, programdirektør i Warner Bros. Discovery.

Første episode samlet 144 000 seere søndag kveld, noe som ga en andel på 28,6 prosent i den kommersielle målguppen 25 - 59 år. Når opptaksseing, repriser og digital seing er talt opp ligger totalen per nå på 338 000.

Alltid beredt, sammen med andre populære TVNorge- og discovery+-serier som Alle mot alle, Kongen befaler og 71° nord – Norges tøffeste kjendis, bidro dermed til en sterk uke for TVNorge. En andel på 10,5 prosent  i den kommersielle målgruppen resulterte i kanalens beste uke så langt i 2022, sett bort fra perioden med vinter-OL i februar.

Kontakter

Marianne Aambø

PR & Communications Manager Norway

Norske talenter, Null stjerner, 71° nord, Alle mot alle, Kongen befaler