Spøkelsesjakt på discovery+

10 juni 2021

Den usannsynlige trioen Lilli Bendris og de to youtuberne Victoria Skau og Robin «RobTheSir» Hofset har slått seg sammen for å jakte bevis på at spøkelser faktisk finnes når Spøkelsesjegerne kommer på discovery+ denne høsten. Sammen skal de krysse grenser og oppsøke noen av de mest hjemsøkte stedene i Norge. 

– Jeg har alltid vært opptatt av spøkelser og uforklarlige ting, og har fulgt med på Åndenes makt siden jeg var liten. At Robin og jeg skal få jakte på spøkelser sammen med Lilli Bendriss, hele Norges klarsyntdiva, er helt sjukt kult, sier Victoria Skau. 

Lilli Bendris, som har vært ute mange spøkelsesvinternetter før, og mener hun sitter på de sanselige nøklene som trengs for å låse opp stengslene mellom våre parallelle dimensjoner. Victoria har jaktet paranormale opplevelser siden hun var 14 år gammel og for lengst etablert seg som en garvet spøkelsesjeger på YouTube. I tillegg bistår Robin «RobTheSir» Hofset – også kalt «mannen med maskinene» – en gamer og nerd utstyrt med det siste og mest pålitelige måleverktøyet for paranormal aktivitet.

– Jeg er i utgangspunktet en person som er skeptisk og er lært opp til å se på ting med kritiske øyne, men likevel være åpen for at ikke alt kan forklares. Det å få være med Lilli og Victoria å oppsøke hjemsøkte steder, med måleinstrument, har vært utrolig kult. Jeg har fått oppleve å få uforklarlige utslag i instrumentene, noe jeg aldri trodde kom til å skje. Det å se Lilli få "svar" fra instrumentene var også rått, og noe som gav meg frysninger og dårlig nattesøvn, sier Robin «RobTheSir» Hofset.

Sammen skal trioen oppsøke gamle forsamlingshus, forlatte hoteller, nedlagte klinikker, forhatte fengsler, dystre festningsanlegg og mørke kråkeslott. 

– Å lage denne programserien sammen med Victoria og Robin har vært en ny og spennende opplevelse. Kombinasjonen av min lange erfaring med den åndelige verdenen og deres nysgjerrighet på det paranormale, har gjort dette til et veldig spennende prosjekt å være med på. Vi besøker kort sagt Norges mest ugjestmilde steder og vi fikk alle tre gåsehud mer enn én gang under innspillingen, sier Lilli Bendris.

Skummel høst
– Vi går en skummel høst i møte på discovery+. Det er ingen tvil om at mange er fascinert av det paranormale, og Åndenes makt har vært en seermagnet både lineært og på discovery+ i en årrekke. Vi ser også at spøkelseshistorier og overnaturlige fenomener lenge har vært en Youtube-trend hos de unge og med Spøkelsesjegerne har jakten på det uforklarlige fått en ny og litt annerledes drakt. Jeg har grøsset meg gjennom sniktitten på programmet, sier Magnus Vatn programdirektør i Discovery Networks.

 

Kontakter

Marianne Aambø

PR & Communications Manager Norway

71° nord, Null stjerner, Alle mot alle, Kongen befaler