Pressemeldinger

18.08.2020

Slik blir høsten på TVNorge og Dplay

Alle mot alle  sesong 1  program 2 original 94421

Ylvis er tilbake med et actionfylt humorshow, urban festreality erstatter ekser på stranden, MasterChef skal lages etter australsk oppskrift, og Jon Almaas og Henriette Steenstrup skal finne Norges smarteste kjendiser. Dette er noen av høydepunktene som kommer på TVNorge og Dplay denne høsten.

– Det er deilig å kunne presentere denne nydelige buketten av programmer, det hadde vi nesten ikke våget å drømme om i mars, da hele Norge stengte ned – TV-innspillinger inkludert. Gjennom et fantastisk samarbeid med det norske produksjonsmiljøet har vi, til tross for alle restriksjonene det siste halve året, klart å sette sammen et sendeskjema som er omtrent nøyaktig slik vi hadde planlagt før koronaen, og vi mener vi presenterer en knallsterk høst, sier Tine Austvoll Jensen, sjef for Discovery Networks Norway.

Discovery pleier vanligvis å samle profiler og pressen til lanseringsfest når høstens programmeny slippes, men har denne gangen valgt å droppe festen på grunn av covid 19-situasjonen.

– Dette er ikke tiden for fester og store samlinger. Vi fokuserer på å lage god TV og gjennomføre trygge produksjoner, og i noen tilfeller har vi måttet tenke litt annerledes denne sesongen, sier Tine Austvoll Jensen.

Ex on the Beach har solgt nesten like mange Dplay-abonnementer som det er sandkorn på stranda, så vi fikk litt å tenke på da sesong fire måtte settes på vent. Men vi har funnet det vi tror er en kjempegod erstatter i Singletown, som sammen med en egen sommerversjon av Ex and the City forhåpentligvis vil dekke festrealityfansens behov. Vi har også mye bra norsk humor på menyen, i tillegg til sterk dokumentar og selvfølgelig massevis av spennende Eliteserien-oppgjør, så her i Discovery ser vi veldig lyst på høstmørket i år, sier Jensen.

Lanserer flere nye humorprogrammer
At Ylvis-brødrene er tilbake med et nytt humorshow, Ylvis på holmen med Calle og Magnus, begeistrer Discovery Norges programdirektør, Magnus Vatn.

– Ylvis er tilbake med det de kan kanskje best i hele Norge, nemlig et heidundrandes show bestående av øspøs med humor, galskap, musikk og slapstick. De har selvfølgelig med seg Magnus Devold og Calle Hellevang-Larsen, og de har lovet oss et comeback bestående av mindre talk og mer show, sier Vatn.

Ylvisenes tilbakekomst er langt fra den eneste humor-nyvinningen til TVNorge og Dplay denne høsten.

– Vi har spleisa Jon Almaas og Henriette Steenstrup, to av Norges absolutt flinkeste og morsomste TV-mennesker, og i Alle mot alle skal de finne ut hvem som er landets smarteste kjendiser. Vi kommer også med humordrama-satsingen Basic bitch, som introduserer nye, talentfulle skuespillere og manusforfattere og som ligger litt i landskapet til Hvite gutter, bare at denne serien ikke har en eneste mannlig hovedrolleinnehaver. Vi har også gitt en av Norges mest lovende humorister, Maria Stavang, sitt helt eget program. Voksensmerter blander humor og alvor på en veldig fin måte og vi gleder vi oss veldig til å vise det fram for Dplay-publikummet, sier Magnus Vatn.

På Dplay kommer også den nye humordramaserien Nach, der tre ungdommer i samme kollektiv følges gjennom en skjellsettende sommer, og hvor hver episode utspiller seg på et nytt nachspiel. I tillegg blir det nye runder med Thomas Giertsen: Helt perfekt og Brille, samt fjorårsnyvinningen og Gullruten-vinner Kongen befaler på Dplay og TVNorge til høsten.

Lager Australia-versjonen av MasterChef på norsk
Discovery har gode tradisjoner innen matlagingsprogrammer, med populære serier som 4-stjerners middag og Kakekrigen. Nå kommer den internasjonale giganten MasterChef på Dplay og TVNorge – laget etter australsk oppskrift, for første gang i Norge.

– Den australske versjonen er mye varmere og mer matfokusert enn den opprinnelige versjonen fra USA, og den har alltid hatt veldig gode seertall på TLC og Dplay hos oss. I MasterChef Norge ønsker vi å få til noe av det samme. Det blir nære møter med deltakere som simpelthen elsker matlaging, og vi har fått på plass et svært kompetent og likandes dommerpanel, sier Vatn.
 
Inspirasjon skal også gis fra en av Norges fremste inspirasjonskilder, nemlig Jan Thomas. I høst dukker han opp i to serier. Suksessen fortsetter med Jan Thomas og Einar blir venner, og i tillegg får han sitt helt eget program kalt Jan Thomas’ verden.

Top Gear Norge får også sin premiere denne høsten, og det samme gjør Synnøves Skarbøs nye ryddereality: Synnøve rydder opp – kjendis.

Discovery lover også gjensyn med flere av sine velkjente programmer. Det blir blant annet nye sesonger med 71° nord, Åndenes makt og Norske rednecks i Syden. Discovery fortsetter også den tunge dekningen av Eliteserien og OBOS-ligaen på Dplay, TVNorge og Eurosport Norge, og sender også mye internasjonal golf og tennis med nordmennene Viktor Hovland og Casper Ruud i spissen.

Under følger mer informasjon om de norske programmene som skal gå på TVNorge, Dplay og de øvrige Discovery-kanalene til høsten.

KLIKK HER FOR Å LASTE NED SHOW-REEL MED SMAKEBITER PÅ HØSTEN 2020 PÅ DISCOVERY. DET KAN PUBLISERES FRITT FRA REELEN:

Høsten 2020 på Discovery (high-res)

Høsten 2020 på Discovery (low-res)


For henvendelser om intervjuavtaler med Discoverys profiler eller klipp fra enkeltprogrammer, vennligst ta kontakt med Ola-Magnus Svihus eller Marianne Aambø, begge senior kommunikasjonsrådgivere med presseansvar for enkeltproduksjoner.

Ola-Magnus Svihus
E-post: ola-magnus_svihus@discovery.com
Telefon: 976 62 851

Marianne Aambø
E-post: marianne_aamboe@discovery.com
Telefon: 930 92 162


For mer informasjon, kontakt:
Hanne McBride
Kommunikasjonsdirektør
Discovery Networks
Telefon: 930 62 894
E-post: hanne_mcbride@discovery.com

 


 

HØSTENS PROGRAMMER PÅ TVNORGE, DPLAY, MAX OG FEM


Ylvis på holmen med Calle og Magnus (NY!)
Brødrene Bård og Vegard Ylvisåker er tilbake med et nytt og actionfylt humorshow på TVNorge og Dplay, og de har selvsagt med seg både Magnus Devold og Calle Hellevang-Larsen. Fire år er gått siden gjengen lagde femte og siste runde av I kveld med YLVIS, programmet som ble en voldsom publikumssuksess for TVNorge og som førte til global stjernestatus for Ylvis-brødrene på grunn av musikkvideoen The Fox. Når gjengen nå returnerer til TV-skjermen, blir det mindre talk og mer show. Ylvis på holmen med Calle og Magnus gir deg all humoren, galskapen, musikken, slapsticken og uforutsigbarheten som følger med når Ylvis, Calle og Magnus gjør det de kan best!


Alle mot alle (NY!)
Denne høsten kommer TVNorge og Dplay med et helt nytt humoristisk gameshow, ledet av Jon Almaas og Henriette Steenstrup. Alle mot alle er et spørreprogram der kjente nordmenn møtes til en beinhard og underholdende hjernekamp. Fordelt på lag på to og to skal kjendisene bevise hvem som vet mest om det meste. I hvert program møtes lagene til en humorfylt, men prestisjetung, kunnskapskrig der hvert poeng kan bli avgjørende. Spørsmålene er ikke nødvendigvis som i andre gameshow, og i løpet av høsten møter alle de sju lagene hverandre. De fire beste går videre til semifinaler – før finalerunden til slutt vil avsløre hvem som er de to mest kunnskapsrike kjendisene Norge har å by på. I høstens Alle mot alle møtes følgende sju lag til kunnskapsdyst: Hans Olav Lahlum og Karoline Dyhre Breivang, Christian Borch og Siri Kristiansen, Janne Formoe og Tom Stiansen, Wasim Zahid og Astrid Nylander Almaas, Sigurd Sollien og Bjørn-Henning Ødegaard, og Fridtjof Nilsen og Hanne Kristin Rohde.


Singletown (NY!)
Er dette forholdet virkelig «det store»? Eller finnes det bedre alternativer der ute? I Dplays nye festrealityserie Singletown setter fem kjærestepar forholdet sitt på pause, mens de hver for seg utforsker singellivet i Oslo. De ti flytter inn som single i to leiligheter, like i nærheten av deres ekser. Der skal de tilbringe noen hete sommeruker med festing, luksuriøse dater, fristelser, drama og uventede tvister. Underveis får parene får se videoklipp av hva den andre holder på med, og hver uke avsluttes med en kjærlighetsseremoni ledet av programlederne og mentorene Pierre og Daniel Louis. Parene kan da velge å satse videre på hverandre og forlate Singletown som et par, eller å bli værende for å utforske singellivet en uke til. I Singletown får de unge parene testet ut det mange andre går og lurer på, nemlig om gresset virkelig er grønnere på den andre siden.


MasterChef Norge (NY!)
Verdens aller største og mest suksessfulle matprogram, MasterChef, kommer denne høsten i norsk versjon på TVNorge og Dplay. Inspirasjonen for programserien er den australske varianten av programmet, som lenge har vært en favoritt blant både norske og internasjonale seere. I MasterChef Norge får lidenskapelige amatørkokker fra hele landet lov til å konkurrere innen kokkekunst og bli bedømt av noen av Norges fremste matkjennere. Deltakerne er alle vanlige mennesker som lager ekstraordinær mat, og i løpet av sesongen skal 16 stykker bli til to finaledeltakere, før en av dem til slutt står igjen som Norges nye MasterChef. Dommerpanelet utgjøres av Lise Finckenhagen, Jonathan Romano og Maj-Britt Aagaard. I MasterChef Norge får noen av landets mange ukjente kokketalenter en sjanse til å skinne, samtidig som de lokker fram sulten, kokkeleringsiveren og matgleden blant de norske TV-seerne.


Top Gear Norge (NY!)
Denne høsten kommer et av verdens mest kjente TV-konsepter i helnorsk versjon. Top Gear er bilprogrammet som griper tak i alle, enten de er sertifiserte bilnerder eller ikke har snøring på bil i det hele tatt. Til å lede den norske utgaven, og dermed få guttedrømmen sin oppfylt, har TVNorge håndplukket TV-veteran Petter Schjerven, musiker og programleder Esben «Dansken» Selvig og supersjåfør og drifting-stjerne Fredric Aasbø. Trioen skal dra Norden rundt for å teste og konkurrere med nye og gamle kjøretøy, treige og raske, stygge og vakre – kort sagt alt som kan rulle og krasje.  


Basic bitch (NY!)
Venninnene Anine, Ingrid, Madeleine og Julie var de fineste ‘94-jentene i Tønsberg. Det er de fortsatt – for alle de andre har dratt fra byen. Basic bitch er en ny Dplay-serie om fire ganske vanlige jenter som kunne flyttet til Oslo med ambisiøse #lifegoals og ustoppelig karrieredrive, men som heller foretrekker en komfortabel tilværelse i hjembyen. Alle kan jo ikke bli leger og psykologer og influensere, men alle kan, og bør, gjøre alt i sin makt for å gjøre årets nyttårsaften, 17. mai, og sankthansaften enda bedre enn den forrige. Jentenes livsfilosofi er enkel: Ha det fett så lenge man kan, stå sammen gjennom opp-og nedturer – og aldri glem at det er bedre å være en ener i Tønsberg enn en treer i Oslo. Jentegjengen er deres ugjennomtrengelige fort, men utenfor murene lusker stadig faretruende krefter som kjærester, familie, arbeidsliv og samfunnet forøvrig.


Voksensmerter (NY!)
Media rapporterer om at unge i Norge sliter mer enn noen gang. De sliter psykisk, de sliter på skolen, de sliter sosialt og de sliter med dårlig selvfølelse. Men er alt virkelig så forbasket mørkt der ute? Og uansett, burde man ikke heller fokusere på løsningene istedenfor problemene? Voksensmerter er en doku-humorserie der den frittalende influenseren og komikeren Maria «Piateed» Stavang ser med konfronterende skråblikk på sin generasjons utfordringer med å bli voksen. Hun er overbevist om at det må finnes enkle løsninger på store problemer, og hun tester gjerne ut alle mulige teorier, råd og anbefalinger fra eksperter og mannen i gata – sånn at seerne skal slippe. Voksensmerter er Marias lettleste bruksanvisning for hvordan å bli voksen. Hvordan finner du ut hva du vil bli? Hvordan tar du ansvar for klimaet? Hvordan finner du den rette? Og må du plent gjøre det? Alt dette skal Maria finne ut av, på sin helt særegne måte.


Jan Thomas’ verden (NY!)
Da Jan Thomas returnerte fra svære Hollywood til lille Norge ble han møtt med mye forundring og en solid dose skepsis. Litt etter litt har folk oppdaget og falt pladask for den varme, morsomme og til tider naivt åpne personen Jan Thomas er, og i dag er han en av landets mest folkekjære kjendiser. I Dplay-serien Jan Thomas’ verden får seerne et innblikk i det hektiske og glamorøse livet til Norges mest kjente stylist. I tillegg til å drive sin egen salong med med en rekke kjendiser på kundelisten, er Jan Thomas stadig i sving med nye businessprosjekter, podcast- og TV-innspillinger og dommeroppdrag – og han har nylig returnert fra sitt eget datingprogram i Sør-Afrika med en splitter ny kjæreste, Harlem Alexander. Jan Thomas’ verden er ikke helt som alle andres, noe denne nye Dplay-serien dokumenterer.


Kongen befaler (sesong 2)
Kongen befaler er et humorspekket og energisk gameshow med Atle Antonsen i rollen som den allmektige og o’store programleder. Årets underdanige paneldeltakere er Jon Almaas, Calle Hellevang-Larsen, Maria «Piateed» Stavang, Magnus Devold og Mia Hundvin, mens Olli Wermskog fortsatt er Atles trofaste assistent. I hvert program deler kongen ut absurde praktiske utfordringer som deltakerne må løse på mest mulig kreativt og effektivt vis. De må utføre oppgavene helt på egenhånd, og aner ikke hvordan de selv, eller deres motstandere, har klart seg før de samles i studio for å bevitne resultatet. Hvordan legger man en brødskive i brødristeren fra lengst mulig avstand? Hvem spiser nest mest medisterkaker? Og hvordan lager man et spektakulært sprangridningsshow uten hest? Skitne triks og bestikkelser er lov underveis, og når alt er sagt og gjort – og all verdighet er blåst bort – er det opp til Atle Antonsen å bestemme hvem som er ukens vinner.


Nach (NY!)
Etter å ha droppet ut av universitetet, tom for penger og uten kjæreste, er Selma (Sarah Francesca Brænne) muligens en slik person som vil bli kalt en fiasko av sin generasjon. Når hun blir kastet ut av sitt eget kollektiv på 17. mai, flytter hun midlertidig inn sammen med sin vellykkede lillesøster, Elin (Ingrid Giæver), og hennes kjæreste August (Fredrik Stenberg Ditlev-Simonsen) – i håp om å få litt mer kontroll over livet. Men når Selma forelsker seg i August, blir hun plutselig fanget mellom sine følelser og sin egen søster. Dplay-serien Nach er et realistisk humordrama som følger de tre ungdommene gjennom en skjellsettende sommer i kollektivet. Hver episode er et nytt nachspiel.


Synnøve rydder opp – kjendis (NY!)
Synnøve Skarbø elsker å rydde, og i TV-serien Synnøve rydder opp – kjendis vil hun vise norske kjendiser at veien til et ryddig sinn går gjennom et ryddig rom. Sammen med interiørstylist John André Hanøy drar hun dør til dør for å hjelpe kjente nordmenn med å få orden i kaoset, selvsagt med ryddehjelp av beboerne selv. Blant dem som får hjelp av Synnøve, er blant andre Thomas og Annette Walther Numme, Per Sandberg og Bahareh Letnes, Thomas Felberg, Dennis Vareide, Jon Almaas, Agnete «Agnetesh» Husebye og Ingrid Gjessing Linhave. Med Synnøves enkle, smarte og inspirerende tips skal både kjendiser og TV-seere lære seg å ta kontroll over eget rot.


71° nord (sesong 22)  
Med to strake Gullruten-trofeer og tidenes seertall for vårens sesong, står 71° nord-merkevaren kanskje sterkere enn noen gang. I høst er det klart for 71° nord-ekspedisjon nummer 22, og denne gangen starter konkurransen i storslagne omgivelser i Frafjord i Ryfylke, mens finalen som vanlig skal utkjempes på Nordkapplatået. Norsk natur serveres på spektakulært vis når Tom Stiansen leder de tolv deltakerne gjennom harde prøvelser i majestetiske kulisser. Den som klarer seg best, kan innkassere seieren og dra hjem med ny bil og en solid pengepremie.


Brille (sesong 12)
Einar Tørnquist er tilbake med en ny runde Brille på Dplay og TVNorge denne høsten. I det humorbaserte kunnskapsprogrammet får noen av landets beste komikere bryne seg på tilsynelatende umulige oppgaver og spørsmål, og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets tankerekker. Listen av gjester inkluderer folk som Herman Flesvig, Jan Thomas, Live Nelvik, Mikkel Niva, Randi Liodden, Calle Hellevang-Larsen, Egil Hegerberg, Siri Kristiansen, Steinar og Tore Sagen, Solveig Kloppen og Christian Mikkelsen.


Ex and the City – Summer Edition (sesong 3)
Det er sommer, det sol og det er ferie – og ingen vet bedre å leve livet til det fulle enn Ex on the Beach-deltakerne. I Ex and the City – Summer Edition følger kameraene med når de festglade realitystjernene skal nyte ferien i Oslo, med sene sommernetter, hete dater, actionfylte vannsportaktiviteter, festing på holmer og selvfølgelig nakenbading. Planen er å ha en idyllisk og dramafri ferie sammen, men med denne gjengen er ikke det like lett som det høres ut som. Drama følger alltid med, og ferien blir til stadighet satt på prøve. I denne sommerversjonen av Ex and the City dukker blant annet disse eksene opp: Cristian Brennhovd, Sandra Fjeldberg, Pierre Louis, Mario Riera, Siv Meyer, Andreas Østerøy, Andrea Madsen, Pernille Gagnås, Rikke Isaksen og Monica «Moccababe» Gaustad.


Resteduellen (NY!)
I Dplay-serien Resteduellen er det dommerpanelet i årets MasterChef Norge som skal testes og få sjansen til å briljere. Superkokkene Lise Finckenhagen, Jonathan Romano og Maj-Britt Aagaard skal kjempe om å lage de beste reste-rettene basert på ukens MasterChef-konkurranser. Til Resteduellen inviteres restemateksperter, mesterkokker og MasterChef-deltakere til å utfordre dommerpanelet til å tenke kreativt og nytt. Tips og triks deles med seerne, idet restene fra gårsdagens måltid omgjøres til nye kulinariske fortreffeligheter.


Første date (sesong 4)
Denne høsten blir TVNorge-seerne igjen invitert inn i restauranten hvor alle er på date, men ingen har sett hverandre før. Her er alle gjestene single, og de har vært modige nok til å la kameraene følge med på deres første stevnemøte med en helt fremmed person. Noen av parene vil klikke, andre vil ikke. Noen dater blir gøyale, noen sjarmerende, noen blir überkleine – og noen katastrofale. I hver episode møtes fire par, og etter endt date skal de bestemme seg for om de vil treffes igjen. Hva som skjer videre, er helt opp til dem.


Jan Thomas og Einar blir venner (sesong 2)
Jan Thomas og Einar blir venner ble på kort tid en av Norges største og mest populære podcaster, før gutta også fikk sin egen serie på Dplay. Konseptet er enkelt: Kan den joviale faktafreaken Einar Tørnquist og den glamorøse kjendisstylisten Jan Thomas bli skikkelig gode venner – til tross for at de er veldig, veldig ulike? Sammen gjør de typiske ting som venner gjør, mens de stadig lærer nye og ofte sjokkerende ting om hverandre. Denne høsten kommer det en ny sesong med Jan Thomas og Einar blir venner på Dplay, der seerne får bevitne alle morsomhetene som oppstår når det usannsynlige paret opplever nye ting sammen mens de fortsetter å utforske vennskapet.


Norske rednecks i Syden (sesong 2)
MAX sender på ny en gjeng med norske rednecks til Syden for finne varmen. Hatten er på, og kofferten er lastet med spekepølse, strips, gaffateip og raggsokker, alt som behøves når en ekte redneck skal ut på tur. Denne gang går turen til Kreta, og blant de reisende er det noen som gleder seg og andre som er skeptiske til å forlate sine vante og trygge omgivelser. Det er duket for mye galskap og moro når den norske bygda møter gresk charterturisme. De som trekker sørover denne sesongen av Norske rednecks i Syden, er blant andre «sjefsredneck» Väinö og kona hans Gunn Berit, redneck-tvillingene Stig Vidar og Svein Roger (med sønn), Hilde og Daniel – den selvutnevnte sjefen av Ulvåa, Erik «Röv» med foreldrene Edel og Per, samt proto-redneck og evig optimist Jarle og kona hans, Rita.
 

Thomas Giertsen: Helt perfekt (sesong 11)
Thomas og Ine har solgt villaen på Oslo Vest og flyttet til drømmeleiligheten på fasjonable Frogner. Men hvordan reagerer Ine når en hemmelighet fra Thomas´ fortid bobler til overflaten – og det viser seg at han har en 18 år gammel sønn i Moelv? Hva skjer når Thomas oppdager at Melina og Moccababe fra Ex on the Beach «slut-shamer» Ine på Instagram? Og hvordan går det egentlig når Thomas havner i klinsj med kjærlighetsguruen Stian Blipp om hvem som kan imponere dama mest på Valentine’s Day? Dette, og mye mer må Thomas Giertsen og Ine Jansen finne svar på i den ellevte sesongen av Thomas Giertsen: Helt perfekt. Kjente nordmenn dukker som vanlig opp i rollen som mer eller mindre fordelaktige versjoner av seg selv, blant dem Melina Johnsen, Monica «Moccababe» Gaustad, Stian Blipp, Jamina Iversen, Henrik Mestad, Fetisha Williams, Trond Espen Seim, Thomas Seltzer, Thorbjørn Harr med fler.

 
Åndenes makt (sesong 16)
Utskjelt og elsket gjennom 15 år – til høsten er Åndenes makt tilbake med nye grøssende og fascinerende mysterier. For det slutter ikke å strømme inn med henvendelser til Åndenes makt og programleder Tom Strømnæss. Folk fra hele landet ber om hjelp, hjelp til å forstå merkelige fenomener og hendelser som tilsynelatende ikke lar seg forklare verken logisk eller vitenskapelig, på gårdsbruk, i eneboliger, rekkehus, bygårder, hytter, butikksentra og hoteller. De klarsynte som denne sesongen skal forsøke å hjelpe frustrerte beboere og ansatte, er Andreas Österlund, Lilli Bendriss, Lena Ranehag og Michael Winger. Åndenes makt blir denne sesongen krydret med to tilleggsepisoder der Tom Strømnæss ser litt nærmere på fenomenet som programserien har blitt siden det først så dagens lys i 2005.


Tags

Last ned

Ylvis p%c3%a5 holmen med calle og magnus original 94469 Voksensmerter original 94467 Top gear norge original 93381 Synn%c3%b8ve rydder opp   kjendis original 94490 Pierre louis og daniel louis 3 original 94378 Masterchef norge original 93722 Kongen befaler  sesong 2 original 94474 Jan thomas%27 verden original 89442 Jan thomas og einar blir venner  sesong 2 original 94476 Alle mot alle  sesong 1 original 94471 71%c2%b0 nord  sesong 22 original 94465

Tags

Vi kategoriserer pressemeldinger med relevante tags. Populære tags vises først i listen.

Velg en tag:

Eivind Landsverk TVNorge MAX Eurosport Norge Eurosport Jan Erik Aalbu Discovery Networks Norway Fotball Vegard Nøss Eliteserien Sverre Nordbø Cathrine Larsåsen klubbhuset Typisk deg med Petter Schjerven Austria Wien Pyeongchang Christian Borch Thomas «Fingern» Gullestad Montebello Camping Strømming Autofil Karin Thune-Larsen Roger Risholt Norge - Tyskland Sevilla Rally Norge Christian Birkeland Stories from Norway Hilde Gjermundshaug Pedersen Lov og orden Unge mødre Hans Jarle Kind Berserk - i pionerenes farvann Asbjørn Brekke: TVNorge 25 år Distribusjonsavtale Astrid Lødemel Terje Håkonsen Asbjørn Brekkes julekalender Bengt Eriksen Morgan Karlsson Espen Stensrud amalie olsen OL 2020 71° nord – Norges tøffeste kjendis Aylar Lie Boligkrise Jegertvillingene Tom Stiansen Brille Jul i Tangerudbakken VOX Herlige hjem Adrian Paul Juleølkalenderen Barneavdelingen Kongsvikklinikken Thomas Myhre Fotballfesten langrenn Nikis Theophilakis Mariann Thommassen Big Brother Karin Bonde Manchester United Ronaldo Solveig Gulbrandsen Astri Lundberg Ex on the Beach Norge Discovery Communications Discovery Henrik Bjørnstad Digitalt Estonia Mitt kjøkken ruler Best på humor Kjetil Rekdal Vegard Ylvisåker Morgan og Ola-Conny gjør Norge Discovery Networks Birte Nystad Blanck Week of Football Seier'n er vår Milda Melland-Orerød André Villa MLS I hodet på Tufte Marcus & Martinus ole gunnar solskjær TLC Stella Mwangi Linda Vabø Per Haugsrud Eivind Sander Magnus Vatn PGA eliteserien fantasy breddekampen Tommy Tee Eurosport Playboy Carsten Skjelbreid Shampo Jon Almaas Johannes Høstflot Klæbo Tennis-NM Lasse Kjus Bjørn Einar Romøren Øystein Edsbergløkken Lars Engen Statsstøtte Sykkel Stian Lindås Saturday Night Live Golf OL i Tokyo 2020 Elisabeth Eriksen eurosport.no En helt vanlig dag Bård Tufte Johansen BAM Tonje Jenssen Seefood OBOS-ligaen Kjekt å ha Høstlansering 2019 Synnøve Skarbø Tottenham Lene Kongsvik Johansen Bil Bård Ylvisåker U21-landslaget ajax Marit Klomstad Håndball Alt for Norge Anita Skorgan fotball direkte sykehuset innlandet Fallskjermjegere Klaus Sonstad Kjendiskveld med Magnus Devold Dplay Teknologi Norske helter La Liga Breaking Bad Margrete Halvorsen david zaslav Eurosport Norge Alexandra Joner I kveld med YLVIS Community Shield The Biggest Loser Norge Christian Etholm Lene Granlund Bredahl Lord Arnstein Landsem Odd-Magnus Williamson I kveld med YLVIS LIVE Standard Liège Svein Lyder Bård Anders Kasin UNICEF International Champions Cup 2016 Fotball hopplandslaget FIFA Altibox Kongen befaler Morten Skotland Hansen Top Gear Bjørn Solvang daniel andre tande OL-kvalik Oljefondet Kristoffer Hopsdal Tokyo 2020 Premiere Pål Gordon Nilsen Signe Schineller Zlatan Ibrahimovic Harald Strømme Fotball til folket Team Solberg Mai Liverpool Synøve Diserud Jo Røislien Espen Tvedt Tromsø Helly Hansen Aleksander Gamme Bartek Kaminski Tina Brock Norske rednecks skiskyting champions league Dee Forbes Henrik Thodesen Mads Yngve Storvik Kristine Thybo Hansen fotballrunden Engelsk fotball Ramsy Tippeligaen Vendela Kirsebom Facebook Humor Danskebåten Hanne McBride Jakten på Berserk Øystein Dolmen Ari og Per løser verdensproblemer Bernt Gudmund Apeland pga tour EM Wimbledon Asbjørn Myhre Hege Schøyen Milda Melland Championship Forsvarets spesialkommando Bundesliga de olympiske vinterleker Discovery Channel Discovery Networks Northern Europe Jonas Gahr Støre Rich Ross Sport Manchester City Home of the Olympics Solplassen Jahn Teigen Google UNICEF Mesterfinalen Pernilla Solberg Fotballandslaget RBK The Fox Asbjørns julekalender Rasmus Gjertsen Øyen Jonas Bergh-Johnsen Atle Antonsen Janka Polliani Petter Northug På liv og død Michael Winger Silje Norendal Brannstasjonen Linni Meister YouTube Underholdning Dødens tjern Rekord Espen Huseby Bilulykke 71° nord UEFA åge skinstad Odd Alex Rosén Sindre Østgård Eivind Landsverk Drapet i Holmenkollen Gunnar Greve Insider FEM Unni Wilhelmsen Christine Koht Aamodt og Kjus på bortebane Stafett Atle Evang Reinton PyeongChang2018 Nina Lorgen Flemmen Mosquito Gullsnutten MTG Adam Alsing Anne Margrete Alværn MAX Mellom bakkar og berg Formel E Anne RImmen Kvelden før kvelden før kvelden med Ylvis – UNICEF ... Jan Martin Johnsen Terje Amundsen hopp Baking Kanal Valen Trine Risvik Olaf Tufte Åndenes makt Sverre Sætre Ønskebarn Maj-Britt Aagaard Pia Lykke dennis vareide GRUNDIGligaen Oddsen Sara Nordenstam Top Gear Norge Ingen banker RBK Sosiale medier Espen Knutsen Magnus Devold Altibox eSerien OL Telenor Top Model supersøndag Copa del Rey Jul i Blodfjell 2 Norske rotehjem Ylvis Stein Johan «Steinjo» Grieg Halvorsen alpint skihopp Snorre Kind Monsson Bernhard A. Steen Kakekrigen Sinnasnekker'n Lilli Bendriss Lars Lian Fødeavdelingen Petter Baarli Drapet i Holmenkollen christian gauseth Tor Ole Skullerud Engelsk ligacup Klæbo Kvinnelandslaget Dansken & Fingern - best i alt Calle Hellevang-Larsen EM-kvalik BAMTech El Clásico Eurosport Player Kurt Asle Arvesen TRY FEM Norsk Tipping Kaffekopp RiksTV St. Olavs hospital Jannike Kruse Harald Zwart Landslaget Otto Robsahm Ida Fladen Jens Petter Høili Ole Martin Alfsen Trinny Woodall Adam søker Eva Jan Thomas Kristin Folsland Olsen Else Kåss Furuseth Hilde Reinertsen Kollerød snapchat All Together Now Norge Bill Gates Joe Exotic Værdal'n Karsk & BASE Janne Amble Haugan Anne-Kristine Augestad Harald Eia Ari Behn TVNorge Annabelle Bauer Sprint PromaxBDA Espen Eckbo Seertall Roger Ruud Petter Solberg Vegard Nøss Kjetil André Aamodt Susanne Furøy Wergeland Mat Eirik Koren Oprah Feelgood Lasse Hallberg arctic waters Knut Lystad Vintereventyret hoppuka Kristin A. Boge tiger woods John Arne Riise major league soccer Høstlansering 2014 Jan Grønbech UMC fotballmandag Morten Johannessen Den siste viking vintersport Petter Bø Tosterud Dag Sørås Jo Bergsvand Henrik Elvestad Hvordan gjør de det – Norge Anne-Kat. Hærland Kåre Brustad Forsvaret Steinar Stierneklar Berntsen Tom Strømnæss Jul Jan Erik Aalbu Andreas Håtveit ICC 2016 Martin Ødegaard Kåre Ingebrigtsen Thomas Giertsen Pantelånerne i Las Vegas drømmekampen Peter Hutton Logo Torbjørn Røe Isaksen sommer-ol Norges Håndballforbund Petter Schjerven Henriette Bruusgaard Mediemangfoldsutvalget Hvordan gjør de det – med Jo Røislien kombinert Klovn til kaffen TVNorge 30 år VM-kvalik Dokumentarserie Jørgen Thue Benedicte Steinsrud Nils-Ingar «Nilsi» Aadne eSerien Euro 2016 Lena Ranehag Trond Fausa Aurvåg Janne Formoe UEFA Europa League Anders Jacobsen Gift ved første blikk Costa del Kongsvik Eldrid Borgan Norges beste brannmann Vegard Harm Lars Hvinden Line Fuglehaug Steffen Iversen Tine Austvoll Jensen Jarle Andhøy Mike Lang Espen Skoland Vibeke Skofterud Askil Holm Susannah Constantine Asbjørn Brekke Henrik Langli Hilde Windheim Brann Kari Svendsen Hockey Vinter-OL Masters Monica Csango Lars Lagerbäck SBS Discovery Johanne Thybo Hansen Linn Skåber Molde FK Esben «Dansken» Selvig Solveig Aune Stein Morten Lier Kristian Valen Jarle Nakken Revolution Norge - Sveits Møbelringen Cup Fotballproff Veien til EM Bjørn Asgeirsson Väinö Ulven Kultima Frode Martnes Super Cup OL2018 Canal Digital Lost in Time Jørgen Klem Ida Nysæter Rasch Hallvard Flatland Øystein Foros emil gukild Gro-Helen Tørum Rebecca Rørmark Norge U21 Fridtjof Nilsen Tangerudbakken borettslag Høstlansering April Ola-Conny Wallgren preben fjell Trond Espen Seim derbylørdag Hvite gutter Insider League Cup Strømmetjeneste Rapport Olav Øen Anne Sturød Koht og kidsa Humorkampanje Oslo S Birgitte Lund Nakken Årsrevyen med Harald Eia kvalifisering Ine Jansen Erik Langerud 4-stjerners middag Hockey-VM alexander stöckl e-sport Åsgårdstrand Discovery Networks Norway Pia Tjelta prebz & dennis Anna Rasmussen Eivind Landsverk Eliteserien 2019 Selskapskommunikasjon Geir Schau Hviterussland Tennis vålerenga Rosenborg Jul i Blodfjell Eliteserien Mandagsklubben Fredric Aasbø golftv Paris 2024 Davis Cup Stefan Johansen Europaligaen Casper Ruud GET Rick Kirkham Høst 2019 Neste sommer Mord og mysterier casino Jan-Erik Aalbu copa libertadores Erna Solberg Vebjørn Tveiterås Gunhild Dahlberg The Big Bang Theory Håndballjentene Ex on the Beach Katrin Eide Jakobsen NRK Fredrik Strømstad Kent Roger Tangvik Oddvar Brå Kenneth Fredheim OBOS-ligaen 2019 Praktisk info med Jon Almaas Nattpatruljen Trinny & Susannah - oppdrag Norge Hvem kan slå Aamodt og Kjus Total Video LIVE: Helkveld med Ylvis Reality Tooji celtic Interiør Henning Solberg Ragnar Kårhus Trine Fjellberg Falnes Stein Inge Stølen Emilie «Voe» Nereng IFPI Tiger King Thomas Giertsen: Helt perfekt TVOV Oliver Solberg TV 2 Norge - San Marino Dansken & Fingern Alle tags