Pressemeldinger

13.11.2014

Slik blir våren på TVNorge

V%c3%a5rlansering 2015 original 60527

Thomas Giertsen, Ine Jansen, Trond Fausa Aurvåg, Janne Formoe, Pia Tjelta og Eivind Sander er alle tilbake med kjente humorkonsepter på TVNorge til våren. I tillegg får Bård Tufte Johansen og Harald Eia et nytt panelshow, og komikerkvartetten Espen Eckbo, Lene Kongsvik Johansen, Odd-Magnus Williamson og Henrik Thodesen lager sin egen versjon av Norge rundt.

Også denne våren er det humorprofilene som skal prege sendeskjemaet til TVNorge.

– Vi gjentar suksessoppskriften med Neste sommer og Thomas Giertsen: Helt perfekt på søndager. I tillegg er vi veldig stolte av å kunne presentere to helt nye humorkonsepter den kommende våren, sier Harald Strømme, sjef i TVNorge og SBS Discovery.

– Espen Eckbo, Lene Kongsvik Johansen, Odd-Magnus Williamson, Henrik Thodesen og Kevin Vågenes har latt seg inspirere av Norge rundt og har skapt sitt eget parodiunivers, Mellom bakkar og berg, basert på det kjente NRK-programmet. Bård Tufte Johansen og Harald Eia har fått med seg store deler av humor-Norge for å oppsummere året som har gått i panelshowet Årsrevyen med Harald Eia.

Andre nye premierer vi får se på TVNorge til våren er Aamodt og Kjus på bortebane, hvor de to eks-alpinistene nå konkurrerer mot norske idrettsstjerner på deres egen hjemmebane, og Jegertvillingene, som følger Johanne og Kristine Thybo Hansen på jakt etter eksotiske dyr i USA. I Boligkrise strekker TVNorge ut en hjelpende hånd til frustrerte norske huseiere som ikke får solgt boligen sin, og i The Biggest Loser Norge skal Henriette Bruusgaard og hennes kostholds- og treningseksperter hjelpe overvektige unge nordmenn med å få livet på rett kjøl.

Det blir også et gjensyn med kjente og kjære programmer som 4-stjerners middag, 71° nord – Norges tøffeste kjendis, Åndenes makt og en oppfølger av årets helse-dokumentar, På liv og død. Sistnevnte serie er også inspirasjonen til den nye serien Lov og orden, hvor 35 kamerateam følger det norske politiet en hel dag på jobb, i alle slags avdelinger, over hele landet.

– Fortsatt mulig å kapre seere
Det blir også mer fotball på MAX til våren. Kanalen fortsetter å følge Norge og de europeiske toppnasjonenes vei til EM i 2016.

– Vi er i ferd med å legge bak oss nok en høst med vekst. Det er den ellevte sesongen på rad vi vokser. Med denne programmenyen er jeg trygg på at vi også kan kapre seerandeler gjennom våren, sier Strømme.

På FEM blir det et gjensyn med Trinny og Susannah – oppdrag Norge og Kakekrigen.

Mer informasjon om våren på TVNorge, FEM, MAX, VOX, TLC og Discovery Channel følger under.


For mer informasjon, kontakt:
Espen Skoland
Kommunikasjonsdirektør
SBS Discovery
Telefon: 959 39 083
E-post: espen.skoland@sbsdiscovery.no


For mer informasjon om vårprogrammet, kontakt:
Hanne McBride
Mediesjef
SBS Discovery
Telefon: 930 62 894
E-post: mcbride@sbsdiscovery.no

TVNORGE

Årsrevyen med Harald Eia (NY)
Vi nordmenn elsker årskavalkader, og nå kommer en med en særegen, komisk vri. I høytidelig nyhetsinnpakning presenteres et uhøytidelig innhold, hvor rare tankerekker får like mye oppmerksomhet som riktig svar.

Bård Tufte Johansen og Harald Eia er endelig tilbake på skjermen. Gjennom seks programmer i januar og februar skal de oppsummere året som gikk, og med seg har de et elitelag av norske komikere. Harald Eia er programleder, og i det rullerende panelet vil det dukke opp kjente fjes som eksempelvis Thomas Giertsen, Egil Hegerberg, Else Kåss Furuseth, Bård Ylvisåker og selvsagt Bård Tufte Johansen.

Mellom bakkar og berg (NY)
Mellom bakkar og berg er TVNorges vri på nasjonalskatten Norge Rundt, men denne gangen er Ola og Kari Nordmann byttet ut med et mangfold av humoristiske rollefigurer spilt av Espen Eckbo, Lene Kongsvik Johansen, Odd-Magnus Williamson, Henrik Thodesen og Kevin Vågenes, som alle får utfolde seg i fri dressur med hele landet som lekegrind.

Komikerne har laget hver sine innslag i det reportasjebaserte sketsjeprogrammet, som til sammen bygger opp et unikt univers av norske raringer og rariteter fra alle landets kriker og kroker. Én ting er sikkert: Det finnes mer mellom bakkar og berg i vårt lille, snodige land enn man hadde forestilt seg.

Neste sommer (sesong 2)
Neste sommer ble årets store nyvinning på TVNorge, med over 440 000 seere i snitt. Serien tar utgangspunkt i den norske sommerhytte-tradisjonen, og spiller på gnisningen, intrigene, humoren og forvirringen som oppstår når litt for store familier samles i litt for små hytter for påtvungen feriehygge.
 
I sesong to har Per Ivar og Eva (Trond Fausa Aurvåg og Janne Formoe) endelig fått familiehytta til odel og eie. Med overtakelsen følger også en uendelig lang liste med rutiner og instrukser fra svigerfar, noe Per Ivar naturligvis ikke vil la seg styre av. I hytta ved siden av forsøker karrieremannen Terje (Eivind Sander) å nyte ferien med kjæresten Anki (Pia Tjelta), som nesten er for god til å slappe av.

Thomas Giertsen: Helt perfekt (sesong 5)
I serien om den fiktive Thomas Giertsens liv er vi vant med at ting går fra vondt til mye, mye verre. Det som i utgangspunktet er blant samlivets små detaljer, vokser seg fullstendig ut av proporsjoner. Forrige sesong av Thomas Giertsen: Helt perfekt var den mest sette i rekken, med et snitt på 357 000 seere.

Femte sesong av Thomas Giertsen: Helt perfekt starter med et tilsynelatende rosenrødt forhold som mer eller mindre tilfeldig settes på pause. Thomas og Ine må kjempe for kjærligheten, og Thomas’ motstander er selveste Hans Olav Brenner, en mann med helt andre kvaliteter enn ham selv.

Åndenes makt (sesong 11)
I over hundre episoder har Tom Strømnæss og hans klarsynte jaktet på forklaringer på uforklarlige fenomener, og Åndenes makt er en av TVNorges største seersuksesser noensinne. I programmets ellevte sesong tar Strømnæss med seg de fire klarsynte Lilli Bendriss, Lena Ranehag, Gro-Helen Tørum og Anne-Kristine Augestad til nye steder der folk plages av uforklarlige hendelser. De drar blant annet til Dovrefjell Hotell som ble bygget av tyskerne under krigen, et gammelt teater, en barnehage, en frisørsalong og flere private boliger rundt omkring i landet.

4-stjerners middag (sesong 7)
I 4-stjerners middag åpner fire kjente personer dørene til sine hjem og kjøleskap. Så godt de kan, skal de by på god mat og like gode opplevelser.

Blant de 44 kokevillige celebritetene finner vi i år blant andre Sigrid Bonde Tusvik, Terje Håkonsen, Anniken Huitfeldt, Christian Borch, Vibeke Løkkeberg, Aylar Lie, Magnus Devold, Karen Marie Ellefsen, Silje Norendal og Carsten Skjelbreid. Kommentator og sjefskokk er Ole-Martin Alfsen.

71° nord – Norges tøffeste kjendis (sesong 6)
Den sjette sesongen av 71° nord – Norges tøffeste kjendis blir mer spektakulær enn noen gang. Kjendisene fires ned fra helikopter, kastes ut i fallskjermduell, klatrer i stupbratte fjell og henger i nett høyt over mektige Vøringsfossen. To av deltakerne må også overnatte i en dobbeltseng i Trollveggen – 1420 meter over bakken.

Følgende ti kjendiser er med: Aylar Lie, Bjørn Einar Romøren, Vibeke Skofterud, Nils-Ingar «Nilsi» Aadne, Mariann Thomassen, Emilie «Voe» Nereng, Andreas Håtveit, Hilde «GP» Gjermundshaug Pedersen, Roger Ruud og Geir Schau. Forrige sesong ble den mest sette siden første runde.

The Biggest Loser Norge (NY)
For første gang gjøres det en helnorsk versjon av den amerikanske supersuksessen The Biggest Loser. Programmet er i sin 16. sesong i USA og har blitt vist i 26 land.

I The Biggest Loser Norge har programleder Henriette Bruusgaard med seg de to personlige trenerne Tonje Jenssen og Adrian Paul. Med sitt knalltøffe treningsregime skal de hjelpe tolv unge voksne på vei mot et nytt og bedre liv. Deltakerne har forskjellig motivasjon, men felles for dem alle er at kiloene står i veien for deres drømmer.

Jegertvillingene (NY)
Med rullings i munnviken, børse over armen og et ramsalt nordnorsk vokabular har de to jaktfrelste tvillingsøstrene Johanne og Kristine Thybo Hansen tatt Norge med storm. I serien Jegertvillingene sender TVNorge de to søstrene ut på helt nye jaktmarker, på kryss og tvers av USA. Jentene får blant annet jakte på alligator, puma, coyote, villsvin og bison.

Det norske folk ble kjent med Johanne og Kristine gjennom NRK-serien Ut i naturen. Deres utradisjonelle væremåte og valg av livsstil sendte sjokkbølger gjennom A4-samfunnet og skapte stor debatt. Gjennom seks episoder av Jegertvillingene blir seeren bedre kjent med to søstre med et annerledes perspektiv på livet og samfunnet vi lever i.

På liv og død (sesong 2)
Dokumentarserien På liv og død ble varmt mottatt av TV-publikummet, skapte store overskrifter og ble belønnet med en Gullrute for beste dokumentar- eller faktaserie. Til våren kommer en ny runde, denne gang med enda flere utsendte kamerateam, enda flere sykehus og enda flere sterke historier fra hverdagen til de som holder Norge i live.

Norge er et av få land i verden med et gratis helsevesen. Vi stoler på det. Vi klager over det. Vi tar det ofte for gitt. Og mens våre forventninger bare øker, er realiteten at helseforetakene stadig må kutte kostnader. I På liv og død følger 70 kamerateam norsk helsepersonell gjennom et døgn på jobb, og dokumenterer fødsler, livreddende behandling, kompliserte operasjoner, møter med døden og ikke minst alt som skjer på norske akuttmottak, i operasjonssaler, på sykehus og sykehjem, i ambulansen og på legekontoret.

Lov og orden (NY)
Våren 2014 gjorde TVNorge stor suksess med helse-dokumentaren På liv og død. Serien løftet fram innsatsen til de ansatte i helse-Norge, og skapte stor offentlig oppmerksomhet rundt den livsviktige innsatsen de legger ned hver dag. Som et resultat av dette sa politiet ja til å åpne dørene for en norsk TV-kanal.

I løpet av 24 timer har 35 TV-team fulgt norsk politi gjennom en hel dag på jobb. Kameraene dokumenterte pågripelser og razziaer, patruljering på sjøen, i lufta og langs veiene, og politiet har også gitt TVNorge grønt lys til et eksklusivt innblikk i spesialtjenester som livvakttjenesten, Kripos og helikoptertjenesten.

Aamodt og Kjus på bortebane (NY)
Til våren drar Aamodt og Kjus ut av sitt kjære studio for å kjempe i helt nye øvelser på motstandernes eget gress. Men Aamodt og Kjus på bortebane handler ikke bare om at de to gamle toppalpinistene konkurrerer mot andre vinnerskaller. Programmet kombinerer roadtrip-følelsen med «hjemme hos»-sjangeren. De to kompisene kommer tettere på folkene de møter til dyst, og seeren kommer tettere på Kjetil André og Lasse.

Aamodt og Kjus møter blant andre Suzann Pettersen og Caroline Martens, Olaf Tufte og Eirik Verås Larsen, Gro Hammerseng og Anja Edin, Jahn Ivar «Mini» Jacobsen og Harald Brattbakk, Henning Solberg og Mads Østberg, Andreas Ygre Wiig og Andreas Håtveit, Thomas Ulsrud og Pål Trulsen.

Boligkrise (NY)
Boligkrise er et makeover-program beslektet med populære Sinnasnekker’n. Programmet strekker ut en hjelpende hånd til folk som av ulike grunner ikke får solgt boligen sin. En eiendomsmegler og en stylist får i oppdrag å sette diagnose for boligens sviktende appell, og setter eieren i sving med noen enkle, men potensielt veldig verdifulle, tiltak. Spørsmålet er om ekspertenes råd er nok til å få fart på salget, og om små grep kan gjøre underverker.

Jakten på Berserk (NY)
I Jakten på Berserk drar Jarle Andhøy tilbake til Antarktis, der skuta hans Berserk og mannskapet på tre forsvant i februar 2011. Jarle og 18 år gamle Samuel Massie befant seg på fastlandet da båten, helt uventet og stikk i strid med avtalt plan, plutselig forlot sitt trygge oppholdssted, bare for å seile rett ut i en varslet storm.

Forliset blir starten på én manns kamp mot systemet. I Jakten på Berserk får TV-seeren bli med på ferden når Jarle Andhøy – bøtelagt, motarbeidet og jaktet på av myndighetene – sammen med sitt mannskap setter kursen tilbake til Antarktis. Der skal de jakte på sannheten om hva som egentlig skjedde med Berserk – og hedre sine døde kamerater.

MAX

Insider (sesong 4)
Insider er en dokumentarserie som oppsøker mennesker, miljøer og steder folk flest ikke har tilgang til. Alvorlige samfunnsutfordringer skildres fra innsiden, når Insiders kamerateam er med i frontlinjen og dokumenterer dramatiske møter – både med de som har falt utenfor loven og de som skal beskytte den.
 
I årets sesong får TV-seerne bevitne blant annet en dopsmuglertur fra Oslo til London, pengeutpressing av horekunder i hovedstaden, norske privatetterforskere på jobb og kokainproduksjon langt inne i Perus jungel. I tillegg blir det gjensyn med de norske fallskjermjegerne.

Nattpatruljen (sesong 5)
Hva skjer i byen din mens du sover? I Nattpatruljen følger kameraene to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert. Serien gir et innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. Til våren får TV-seeren bli med patruljer i blant annet Arendal, Haugesund, Ålesund, Tromsø, Follo og Trondheim.

Nattpatruljen er en av de mest sette programseriene på MAX, og på grunn av sin autentisitet brukes episodene aktivt i undervisningen på Politihøgskolen.

Veien til EM 2016
Norge er med i kampen om en plass i EM i Frankrike i 2016. Mens Italia antas å ta førsteplassen i gruppa, kjemper det norske landslaget om andre- eller tredjeplassen med Kroatia og Bulgaria. Nye profiler trer fram i det norske laget, som Mats Møller Dæhli, Stefan Johansen, Joshua King, Per Ciljan Skjelbred og Martin Ødegaard.

MAX er hjemmebanen til vårt nye landslag. Med ambisjonen om å lage de beste fotballsendingene i Norge, har kanalen hentet inn en erfaringsrik redaksjon med profiler som Carsten Skjelbreid, Lars Tjærnås, Bengt Eriksen, Kenneth Fredheim og Tor Ole Skullerud. Denne EM-kvalifiseringen kommer i en helt ny innpakning, med kamper spredd utover flere dager. EM-uke på MAX betyr ett eller to oppgjør hver dag i landskamp-perioden, og viser lag som Sverige, Danmark, Italia, Tyskland, Spania og England. 52 kamper går på TV, og 223 oppgjør kan strømmes via Dplay.

FEM

Kakekrigen (sesong 3)
Glade bakeamatører fra hele Norge måler melis, sukker og krefter mot hverandre når en av FEMs største seersuksesser noensinne er tilbake. Bakebølgen slo inn over norskekysten for et par år siden, og den ruller videre med uforminsket styrke.

Hver uke skal fem nye amatører konkurrere så smøret spruter og melskyen står. Ukesvinnerne går videre til en finaleuke hvor vinneren av Kakekrigen kåres. I juryen sitter igjen den lidenskapelige matbloggeren Monica Csango og konditormester Lars Lian. Programleder er Fridtjof Nilsen.

Trinny & Susannah - oppdrag Norge (sesong 4)
Storbritannias ærligste og herligste stylister er tilbake i Norge for å hjelpe kvinner med å gjenvinne selvtilliten. Med mantraet «farger, farger, farger» har Trinny Woodall og Susannah Constantine gjennom tre sesonger på FEM tilført Kari Nordmann kulør og karisma.

Trinny Woodall og Susannah Constantine har skrevet flere bestselgende bøker om mote, og de har opptrådt som eksperter blant annet for BBC og på The Oprah Winfrey Show. Deres direkte, men hjertevarme tilnærming har endret kvinners opplevelse av seg selv verden over.

Unge mødre (sesong 14)
Norske førstegangsfødende blir stadig eldre. Men det er ikke alle som venter med barn og familie til de er i trettiårene – i Unge mødre møter vi jenter som har blitt mamma allerede som tenåring. Serien skildrer deres hverdag, med utdanning og jobb, framtidsdrømmer og kjærlighetsliv.

I vårens sesong av Unge mødre er episodene utvidet til en hel time. Dermed kommer seeren enda tettere på livet til de populære mammaene.

VOX

VOX er tidløs TV-eleganse – kanalen for den som har sett det meste og derfor forventer litt mer. VOX sender prisbelønt drama og kvalitetssikret krim, banebrytende arkitektur og kreativ kokkelering. En solid og sofistikert meny for den som vet å sette pris på det gode liv. Vårens TV-meny på VOX består av blant annet Drømmedesign, Mad Men, Mord og mysterier, CSI: NY, Jamie og Jimmys matkrig, Skattejegerne, Fantastisk design, Undercover Boss og Et nytt liv ved Middelhavet.

DISCOVERY CHANNEL

Discovery Channel skal pirre nysgjerrigheten og tilfredsstille kunnskapstørsten med framoverlent, hardbarka underholdning. Kanalen byr på forunderlige fakta, mekanikk og ingeniørkunst, og møter med fryktløse menn i klodens tøffeste og mest fascinerende yrker. Discovery Channel er TV for de som vil lære litt mens de blir underholdt. Vårens TV-meny på Discovery Channel består av blant annet Hvordan gjør de det?, Mythbusters, Livsfarlig fangst, Overhaulin’, Outback Truckers, Railroad Alaska, Fast and Loud, Jungle Gold, Bilfikserne, Alaska: The Last Frontier og Gold Rush.

TLC

TLC er for den som omfavner og elsker «guilty pleasures». På TLC møter man ekstraordinære mennesker med usedvanlige historier. De er levende bevis på hvor fascinerende, absurd, sjokkerende og rørende virkeligheten kan være. TLC er latterkramper og pute-TV: rett og slett forfriskende fordomsfri TV for rampete jenter. Vårens TV-meny på TLC består av blant annet Masterchef Australia, Breaking Amish, Five Wives, En mann - fire koner, Bisarre sexskader, 90 Days to Wed.


Mediekontakt:

Hanne McBride

Tags

Last ned

V%c3%a5rlansering 2015 original 60527 V%c3%a5rlansering 2015 original 60528 V%c3%a5rlansering 2015 original 60536 V%c3%a5rlansering 2015 original 60535 V%c3%a5rlansering 2015 original 60529 V%c3%a5rlansering 2015 original 60530 V%c3%a5rlansering 2015 original 60531 V%c3%a5rlansering 2015 original 60532 V%c3%a5rlansering 2015 original 60533 V%c3%a5rlansering 2015 original 60534 V%c3%a5rlansering 2015 original 60213

Tags

Vi kategoriserer pressemeldinger med relevante tags. Populære tags vises først i listen.

Velg en tag:

Eivind Landsverk TVNorge MAX Eurosport Norge Eurosport Jan Erik Aalbu Discovery Networks Norway Fotball Vegard Nøss Eliteserien Sverre Nordbø Cathrine Larsåsen klubbhuset Typisk deg med Petter Schjerven Austria Wien Pyeongchang Christian Borch Thomas «Fingern» Gullestad Montebello Camping Strømming Autofil Karin Thune-Larsen Roger Risholt Norge - Tyskland Sevilla Rally Norge Christian Birkeland Stories from Norway Hilde Gjermundshaug Pedersen Lov og orden Unge mødre Hans Jarle Kind Berserk - i pionerenes farvann Asbjørn Brekke: TVNorge 25 år Distribusjonsavtale Astrid Lødemel Terje Håkonsen Asbjørn Brekkes julekalender Bengt Eriksen Morgan Karlsson Espen Stensrud amalie olsen OL 2020 71° nord – Norges tøffeste kjendis Aylar Lie Boligkrise Jegertvillingene Tom Stiansen Brille Jul i Tangerudbakken VOX Herlige hjem Adrian Paul Juleølkalenderen Barneavdelingen Kongsvikklinikken Thomas Myhre Fotballfesten langrenn Nikis Theophilakis Mariann Thommassen Big Brother Karin Bonde Manchester United Ronaldo Solveig Gulbrandsen Astri Lundberg Ex on the Beach Norge Discovery Communications Discovery Henrik Bjørnstad Digitalt Estonia Mitt kjøkken ruler Best på humor Kjetil Rekdal Vegard Ylvisåker Morgan og Ola-Conny gjør Norge Discovery Networks Birte Nystad Blanck Week of Football Seier'n er vår Milda Melland-Orerød André Villa MLS I hodet på Tufte Marcus & Martinus ole gunnar solskjær TLC Stella Mwangi Linda Vabø Per Haugsrud Eivind Sander Magnus Vatn PGA eliteserien fantasy breddekampen Tommy Tee Eurosport Playboy Carsten Skjelbreid Shampo Jon Almaas Johannes Høstflot Klæbo Tennis-NM Lasse Kjus Bjørn Einar Romøren Øystein Edsbergløkken Lars Engen Statsstøtte Sykkel Stian Lindås Saturday Night Live Golf OL i Tokyo 2020 Elisabeth Eriksen eurosport.no En helt vanlig dag Bård Tufte Johansen BAM Tonje Jenssen Seefood OBOS-ligaen Kjekt å ha Høstlansering 2019 Synnøve Skarbø Tottenham Lene Kongsvik Johansen Bil Bård Ylvisåker U21-landslaget ajax Marit Klomstad Håndball Alt for Norge Anita Skorgan fotball direkte sykehuset innlandet Fallskjermjegere Klaus Sonstad Kjendiskveld med Magnus Devold Dplay Teknologi Norske helter La Liga Breaking Bad Margrete Halvorsen david zaslav Eurosport Norge Alexandra Joner I kveld med YLVIS Community Shield The Biggest Loser Norge Christian Etholm Lene Granlund Bredahl Lord Arnstein Landsem Odd-Magnus Williamson I kveld med YLVIS LIVE Standard Liège Svein Lyder Bård Anders Kasin UNICEF International Champions Cup 2016 Fotball hopplandslaget FIFA Altibox Kongen befaler Morten Skotland Hansen Top Gear Bjørn Solvang daniel andre tande OL-kvalik Oljefondet Kristoffer Hopsdal Tokyo 2020 Premiere Pål Gordon Nilsen Signe Schineller Zlatan Ibrahimovic Harald Strømme Fotball til folket Team Solberg Mai Liverpool Synøve Diserud Jo Røislien Espen Tvedt Tromsø Helly Hansen Aleksander Gamme Bartek Kaminski Tina Brock Norske rednecks skiskyting champions league Dee Forbes Henrik Thodesen Mads Yngve Storvik Kristine Thybo Hansen fotballrunden Engelsk fotball Ramsy Tippeligaen Vendela Kirsebom Facebook Humor Danskebåten Hanne McBride Jakten på Berserk Øystein Dolmen Ari og Per løser verdensproblemer Bernt Gudmund Apeland pga tour EM Wimbledon Asbjørn Myhre Hege Schøyen Milda Melland Championship Forsvarets spesialkommando Bundesliga de olympiske vinterleker Discovery Channel Discovery Networks Northern Europe Jonas Gahr Støre Rich Ross Sport Manchester City Home of the Olympics Solplassen Jahn Teigen Google UNICEF Mesterfinalen Pernilla Solberg Fotballandslaget RBK The Fox Asbjørns julekalender Rasmus Gjertsen Øyen Jonas Bergh-Johnsen Atle Antonsen Janka Polliani Petter Northug På liv og død Michael Winger Silje Norendal Brannstasjonen Linni Meister YouTube Underholdning Dødens tjern Rekord Espen Huseby Bilulykke 71° nord UEFA åge skinstad Odd Alex Rosén Sindre Østgård Eivind Landsverk Drapet i Holmenkollen Gunnar Greve Insider FEM Unni Wilhelmsen Christine Koht Aamodt og Kjus på bortebane Stafett Atle Evang Reinton PyeongChang2018 Nina Lorgen Flemmen Mosquito Gullsnutten MTG Adam Alsing Anne Margrete Alværn MAX Mellom bakkar og berg Formel E Anne RImmen Kvelden før kvelden før kvelden med Ylvis – UNICEF ... Jan Martin Johnsen Terje Amundsen hopp Baking Kanal Valen Trine Risvik Olaf Tufte Åndenes makt Sverre Sætre Ønskebarn Maj-Britt Aagaard Pia Lykke dennis vareide GRUNDIGligaen Oddsen Sara Nordenstam Top Gear Norge Ingen banker RBK Sosiale medier Espen Knutsen Magnus Devold Altibox eSerien OL Telenor Top Model supersøndag Copa del Rey Jul i Blodfjell 2 Norske rotehjem Ylvis Stein Johan «Steinjo» Grieg Halvorsen alpint skihopp Snorre Kind Monsson Bernhard A. Steen Kakekrigen Sinnasnekker'n Lilli Bendriss Lars Lian Fødeavdelingen Petter Baarli Drapet i Holmenkollen christian gauseth Tor Ole Skullerud Engelsk ligacup Klæbo Kvinnelandslaget Dansken & Fingern - best i alt Calle Hellevang-Larsen EM-kvalik BAMTech El Clásico Eurosport Player Kurt Asle Arvesen TRY FEM Norsk Tipping Kaffekopp RiksTV St. Olavs hospital Jannike Kruse Harald Zwart Landslaget Otto Robsahm Ida Fladen Jens Petter Høili Ole Martin Alfsen Trinny Woodall Adam søker Eva Jan Thomas Kristin Folsland Olsen Else Kåss Furuseth Hilde Reinertsen Kollerød snapchat All Together Now Norge Bill Gates Joe Exotic Værdal'n Karsk & BASE Janne Amble Haugan Anne-Kristine Augestad Harald Eia Ari Behn TVNorge Annabelle Bauer Sprint PromaxBDA Espen Eckbo Seertall Roger Ruud Petter Solberg Vegard Nøss Kjetil André Aamodt Susanne Furøy Wergeland Mat Eirik Koren Oprah Feelgood Lasse Hallberg arctic waters Knut Lystad Vintereventyret hoppuka Kristin A. Boge tiger woods John Arne Riise major league soccer Høstlansering 2014 Jan Grønbech UMC fotballmandag Morten Johannessen Den siste viking vintersport Petter Bø Tosterud Dag Sørås Jo Bergsvand Henrik Elvestad Hvordan gjør de det – Norge Anne-Kat. Hærland Kåre Brustad Forsvaret Steinar Stierneklar Berntsen Tom Strømnæss Jul Jan Erik Aalbu Andreas Håtveit ICC 2016 Martin Ødegaard Kåre Ingebrigtsen Thomas Giertsen Pantelånerne i Las Vegas drømmekampen Peter Hutton Logo Torbjørn Røe Isaksen sommer-ol Norges Håndballforbund Petter Schjerven Henriette Bruusgaard Mediemangfoldsutvalget Hvordan gjør de det – med Jo Røislien kombinert Klovn til kaffen TVNorge 30 år VM-kvalik Dokumentarserie Jørgen Thue Benedicte Steinsrud Nils-Ingar «Nilsi» Aadne eSerien Euro 2016 Lena Ranehag Trond Fausa Aurvåg Janne Formoe UEFA Europa League Anders Jacobsen Gift ved første blikk Costa del Kongsvik Eldrid Borgan Norges beste brannmann Vegard Harm Lars Hvinden Line Fuglehaug Steffen Iversen Tine Austvoll Jensen Jarle Andhøy Mike Lang Espen Skoland Vibeke Skofterud Askil Holm Susannah Constantine Asbjørn Brekke Henrik Langli Hilde Windheim Brann Kari Svendsen Hockey Vinter-OL Masters Monica Csango Lars Lagerbäck SBS Discovery Johanne Thybo Hansen Linn Skåber Molde FK Esben «Dansken» Selvig Solveig Aune Stein Morten Lier Kristian Valen Jarle Nakken Revolution Norge - Sveits Møbelringen Cup Fotballproff Veien til EM Bjørn Asgeirsson Väinö Ulven Kultima Frode Martnes Super Cup OL2018 Canal Digital Lost in Time Jørgen Klem Ida Nysæter Rasch Hallvard Flatland Øystein Foros emil gukild Gro-Helen Tørum Rebecca Rørmark Norge U21 Fridtjof Nilsen Tangerudbakken borettslag Høstlansering April Ola-Conny Wallgren preben fjell Trond Espen Seim derbylørdag Hvite gutter Insider League Cup Strømmetjeneste Rapport Olav Øen Anne Sturød Koht og kidsa Humorkampanje Oslo S Birgitte Lund Nakken Årsrevyen med Harald Eia kvalifisering Ine Jansen Erik Langerud 4-stjerners middag Hockey-VM alexander stöckl e-sport Åsgårdstrand Discovery Networks Norway Pia Tjelta prebz & dennis Anna Rasmussen Eivind Landsverk Eliteserien 2019 Selskapskommunikasjon Geir Schau Hviterussland Tennis vålerenga Rosenborg Jul i Blodfjell Eliteserien Mandagsklubben Fredric Aasbø golftv Paris 2024 Davis Cup Stefan Johansen Europaligaen Casper Ruud GET Rick Kirkham Høst 2019 Neste sommer Mord og mysterier casino Jan-Erik Aalbu copa libertadores Erna Solberg Vebjørn Tveiterås Gunhild Dahlberg The Big Bang Theory Håndballjentene Ex on the Beach Katrin Eide Jakobsen NRK Fredrik Strømstad Kent Roger Tangvik Oddvar Brå Kenneth Fredheim OBOS-ligaen 2019 Praktisk info med Jon Almaas Nattpatruljen Trinny & Susannah - oppdrag Norge Hvem kan slå Aamodt og Kjus Total Video LIVE: Helkveld med Ylvis Reality Tooji celtic Interiør Henning Solberg Ragnar Kårhus Trine Fjellberg Falnes Stein Inge Stølen Emilie «Voe» Nereng IFPI Tiger King Thomas Giertsen: Helt perfekt TVOV Oliver Solberg TV 2 Norge - San Marino Dansken & Fingern Alle tags