Pressemeldinger

04.06.2015

Slik blir høsten for TVNorge og Discovery Networks

Tvnorge og discovery networks h%c3%b8stlansering 2015 original 64925

– De fem siste årene har vi jevnt og trutt kappet inn på forspranget TV 2 hadde på tradisjonelt TV. De fem neste årene er målet å hente inn forspranget TV 2 har skaffet seg digitalt, og samtidig beholde posisjonen vi har på TV. Vi begynner på jobben til høsten. Oppskriften er mer humor, mer sport og en kraftig satsing på Dplay.

Det sier sjef for TVNorge og Discovery Networks, Harald Strømme. I dag presenterte han TV-husets planer for høsten sammen med programdirektør Eivind Landsverk.

– Denne våren har vi opplevd noe nytt og utfordrende i TV-markedet. NRK har for første gang på mange år slått kraftig tilbake mot de kommersielle kringkasterne. Etter elleve sesonger på rad med vekst, opplever vi derfor en liten nedgang denne våren. Vi fortsetter likevel å ta innpå TV 2 blant seerne fra 15 til 50 år, som er det som teller i reklamemarkedet, sier Harald Strømme, sjef for TVNorge og Discovery Networks. I totalbefolkningen (12+) tangerer TV-gruppen fjorårets rekord-vår.

Vil utfordre TV 2 digitalt
Nå satser TV-gruppen på ny vekst, både på TV og for strømmetjenesten Dplay.

– I dag har vår nye strømmetjeneste Dplay rundt 40 000 abonnenter. Det er dobbelt så mange som vi hadde for ett år siden. Målet er å mangedoble dette tallet de neste årene, og vi har hele Discovery i ryggen når det gjelder denne satsingen, sier Harald Strømme.

Lanserer norsk sportskanal til høsten
Det er først og fremst en økt satsing på sport som skal gi TV-gruppen ny vekst.

– De siste årene har vi kastet oss inn i kampen om viktige sportsrettigheter. Denne høsten viser vi Norges avgjørende kamper i EM-kvaliken i fotball, og vi lanserer en helt ny norsk sportskanal. I tillegg har vi nylig sikret oss rettighetene til verdens største golfturnering, PGA Tour, sammen med ishockey-VM de to neste årene og UEFA Europa League. Skal du følge norske fotballag i Europa de neste årene, vil det bli på MAX og Eurosport, sier Harald Strømme.

– Sport blir et avgjørende satsingsområde i årene som kommer. Vi vil bite fra oss i tøff konkurranse, og igjen er det vi som er utfordreren i markedet. Det er en rolle vi liker godt, sier Harald Strømme.

Slik bli høstens TV-satsing
Programdirektør Eivind Landsverk er stolt av høstens TV-meny.

– Det er fortsatt det tradisjonelle TV-markedet som bringer inn mest penger, og målet er å sparke fra oss igjen til høsten. Det blir tøft, men vi har en sterk meny å by på. Vi fortsetter den tunge satsingen vår på humor. I kveld med YLVIS LIVE og Brille er tilbake. I tillegg har vi to helt nye humorprogrammer, ledet av tospannet Odd-Magnus Williamson og Henrik Thodesen og av Magnus Devold. Vi er også tilbake med noen av våre aller sterkeste flaggskip, som Alt for Norge, 71° nord, Åndenes makt og Sinnasnekker’n, sier Eivind Landsverk.

– Vi har også noen programmer som garantert vil skape overskrifter. Nakenhet er vel et stikkord denne gangen, sier Landsverk.

Beskrivelse av alle høstens norske programmer på TVNorge og Discovery-kanalene følger under.

For mer informasjon, kontakt:
Espen Skoland
Kommunikasjonsdirektør
Discovery Networks
Telefon: 959 39 083
E-post: espen.skoland@sbsdiscovery.no

For mer informasjon om høstprogrammet, kontakt:
Hanne McBride
Mediesjef
Discovery Networks
Telefon: 930 62 894
E-post: mcbride@sbsdiscovery.no

---

TVNORGE

I kveld med YLVIS LIVE (sesong 5)
I fjor annonserte brødrene Bård og Vegard Ylvisåker at 2015 ville bli et sabbatsår fra TV-skjermen. Nå har de ombestemt seg, og kommer likevel dansende ut på scenen igjen til høsten. Fjorårets sesong ble en stor opptur for Ylvis og TVNorge. Showet ble for første gang flyttet ut av studio og inn i Folketeateret, som rommer 1400 tilskuere. Samtlige ti forestillinger ble utsolgt, og direktesendingen ble i snitt fulgt av 442 000 TV-seere. Dermed gjorde Ylvis sin beste sesong noensinne på TVNorge, med over 100 000 flere seere i snitt enn i 2013.


71° nord (sesong 17)
71° nord – Norges tøffeste kjendis ble vårens store seersuksess på TVNorge, og satte ny rekord med en halv million seere i snitt hver uke. Nå er originalversjonen av verdens mest standhaftige realityserie tilbake for syttende gang. I 71° nord blir rotnorske naturopplevelser servert på helt uvanlig vis. Og for tiende året på rad er det Tom Stiansen som skal lede de tolv deltakerne gjennom harde prøvelser i spektakulære kulisser, helt fra Lindesnes til Nordkapp.


Adam søker Eva (NY)
I Adam søker Eva starter datingen der den ellers gjerne slutter: ansikt til ansikt, uten en tråd. I dette uhøytidelige eksperimentet møtes kjærlighetssøkende mennesker på en idyllisk øde øy – helt uten sminke og staffasje. Hensikten er å se hvordan personer som aldri før har møtt hverandre finner tonen på et helt fremmed sted, uten de materielle tingene som vanligvis er med på å vise hvem de er. Ønsker de å treffes igjen når de er tilbake i sivilisasjonen? Og vil de se annerledes på hverandre når de møtes med klærne på?


Alt for Norge (sesong 6)
Et av Norges mest godhjerta og populære reality-program, Alt for Norge, er tilbake med deltakere som snur opp-ned på både norske og amerikanske myter. Programleder Henriette Bruusgaard tar med seg tolv sjarmerende og frittalende norsk-amerikanere for å jakte på sine røtter og konkurrere om hvem som er den «norskeste» deltakeren. I år skal norsk-amerikanerne blant annet lage sakte-TV med strikking på Bergensbanen, rekonstruere tungtvannsaksjonen på Rjukan, hoppe på ski og overleve 24 timer i villmarken under oppsyn av jegertvillingene Kristine og Johanne.


Brille (sesong 3)
Det humorbaserte kunnskapsprogrammet med Harald Eia og Bård Tufte Johansen i spissen er blitt en viktig del av dagens TVNorge-DNA. Til høsten er Brille tilbake for tredje gang på kanalen, og i det rullerende panelet dukker det opp gjester som Tore og Steinar Sagen, Linn Skåber, Egil Hegerberg, Anne-Kat. Hærland, Else Kåss Furuseth, Jon Almaas og Cecilie «Cess» Steinmann Neess. Det blir nye dypdykk i vitenskapens forunderlige verden, akkompagnert av tilsynelatende umulige oppgaver, når programleder Harald Eia igjen slipper løs sin indre nerd.


Dansken & Fingern – best i alt (NY)
Esben «Dansken» Selvig og Thomas «Fingern» Gullestad har vært kompiser siden de gikk i bleier. Som alle ekte kompiser elsker de å vedde. I Dansken & Fingern – best i alt gjør gutta det de pleier å gjøre, bare med kamera på slep. De vedder mot hverandre, og de vedder mot kjendiser og folk flest. Taperen skal, som i alle gode veddemål, straffes. I løpet av serien vil vi blant annet få svaret på et av livets virkelig store spørsmål: Hvem er best av Dansken og Fingern til å føde barn?


Gift ved første blikk (sesong 2)
Kjærlighetseksperimentet Gift ved første blikk skapte stor debatt da det ble sendt på TVNorge i fjor. Nesten 350 000 seere fulgte de tre parene som møttes for første gang ved alteret. Ett av ekteparene valgte å forbli sammen etter prøveperioden som mann og kone, og er fortsatt lykkelig gift. Nå skal tre nye par settes sammen av et ekspertpanel, og i fem uker skal de leve sammen som et ektepar. Deretter må de bestemme seg for om de vil forbli gift eller søke om skilsmisse. Programmet dveler ved det store spørsmålet: Hva skal til for at et ekteskap, eller et hvilket som helst parforhold, skal fungere?


En helt vanlig dag (NY)
I En helt vanlig dag møter vi humor-eliten under helt vanlige omstendigheter, på en helt ordinær hverdag. Men helt ordinært blir det ikke. Programlederne Odd-Magnus Williamson og Henrik Thodesen blir nemlig med på slep for å se hvilke morsomheter og ideer som kan oppstå når norske humorister gjør hverdagslige ting. Odda og Henrik blir blant annet med når Linn Skåber reparerer armbåndsuret sitt, Morten Ramm fjerner to åreknuter og Espen Eckbo fikser askesugeren han fikk i gave for ti år siden. De møter også Are Kalvø, Else Kåss Furuseth, Dag Sørås, Anne-Kat. Hærland, Hasse Hope, Knut Nærum og Thomas Seltzer. Vi får se hva som rører seg i komikernes hoder idet grå og dagligdagse gjøremål dras til det ekstreme og spilles ut som hysteriske sketsjer.


Kjendiskveld med Magnus Devold (NY)
Ylvis-sidekick Magnus Devold får endelig sitt eget program på TVNorge. Resultatet er et program viet fullstendig til de tre tingene Magnus liker best: kjendiser, kjendiser og atter kjendiser. Dette blir et program så glossy at det vil få God kveld Norge med Dorthe Skappel til å fremstå som Aktuelt med Ole Torp. Hvem ligger med hvem? Hvem spiser hva? Hvem spiser hva mens de ligger med hvem? Og hvordan er eks-komikerne Bård og Vegard Ylvisåker egentlig bak fasaden? Magnus Devold går ikke av veien for å finne på sine egne nyheter, han har nemlig bestemt seg for én ting: Sannheten skal aldri komme i veien for en god story.


Montebello Camping (NY)
Vi nordmenn elsker camping. Hver sommer tilbringer vi seks millioner gjestedøgn rundt omkring på norske campingplasser. I høst inviterer TVNorge alle sine seere med på ferie til Montebello Camping. Den familiedrevne campingplassen ligger i Hedmark fylke, like ved svenskegrensa, og smykker seg med slagordet «innfallsporten til Europa». Med sine 130 faste plasser og 600 korttidsplasser er Montebello en av de mest travle campingplassene i landet. Montebello Camping er en serie for alle som likte serier som Campingliv, Charterfeber og Ullared.


Sinnasnekker'n (sesong 6)
Folkekjære Otto Robsahm ble nominert til publikumsprisen under årets Gullruten-utdeling. Gjennom årene har Otto hjulpet over hundre norske familier ut av oppussingsmarerittet, og til høsten redder Sinnasnekker’n nye parforhold fra mandag til torsdag på TVNorge. Otto besøker steder over hele landet, og hjelper familier i oppussingstrøbbel. Otto Robsahms direkte og tydelige stil fører til at parene sammen klarer å få bukt med både dårlig kommunikasjon, latskap, frustrasjon og urealistiske forventninger.


Typisk deg med Petter Schjerven (sesong 3)
En nysgjerrig og leken Petter Schjerven gir oss nok et dypdykk i menneskesinnet – uten selvhjelpsbøker eller freudiansk psykoanalyse. Petter vil finne ut hvorfor vi er som vi er og gjør som vi gjør, og han søker svar blant både eksperter og folk flest. Temaer for året er blant annet sex, sport, penger, mat og kjendiseri. Det fryktede «psykokammeret» har blitt oppgradert og nye kjendiser vil få testet sine stressmestringsevner. Blant forsøkskaninene finner vi blant andre Abid Raja, Harald Eia, Jenny Jenssen, Eyvind Hellstrøm og Sandra Lyng Haugen.


Åndenes makt (sesong 11)
I over hundre episoder har programleder Tom Strømnæss og hans klarsynte jaktet på forklaringer på uforklarlige fenomener. Åndenes makt kommer i år i en litt ny innpakning, men gullformelen, som har resultert i en av TVNorges aller største seersuksesser, er fortsatt den samme. Tom Strømnæss tar med seg sine fire klarsynte – Lilli Bendriss, Lena Ranehag, Gro-Helen Tørum og Anne-Kristine Augestad – til nye steder der folk plages av uforklarlige hendelser.


MAX

EM-uke: European Qualifiers
Til høsten får landslagstrener Per-Mathias Høgmo svar på eksamen, når det blir avgjort om Norge kommer til EM i Frankrike 2016. MAX er blitt hjemmebanen til vårt nye fotballandslag. Med ambisjonen om å lage de beste fotballsendingene i Norge, hentet kanalen inn en erfaringsrik redaksjon med profiler som Carsten Skjelbreid, Lars Tjærnås, Bengt Eriksen, Kenneth Fredheim og Tor Ole Skullerud. I EM-uke på MAX kan seerne bevitne alle Norges kamper, samt alle de andre topplagene. Absolutt alle oppgjør i kvaliken kan i tillegg strømmes via Dplay.


Forsvaret (NY)
Hvert år avtjener 8000 norske gutter og jenter verneplikten. I dokumentarserien Forsvaret kommer seerne tett på ti av disse ungdommene gjennom et helt år. Alle kastes inn i en hverdag hvor de må håndtere tøffe utfordringer og fatte avgjørende valg. Aldri før har en TV-kanal møtt så åpne dører hos Forsvaret, og ungdommene i serien gjennomfører sin førstegangstjeneste i fem ulike avdelinger: Fregattvåpenet, Luftforsvarets flygeskole, Grensevakten, Forsvarets ingeniørhøgskole og Kampeskadronen.


Tut og kjør (NY)
Bilcross er sannsynligvis verdens enkleste, tøffeste og billigste motorsport. Det handler om å tyne så mye som mulig ut av en helt vanlig bil før den havner på skrothaugen. Reglene er enkle: Første bil over mållinjen vinner. Tut og kjør er en actionfylt dokumentarserie om motorfrelste entusiaster som bruker sommerhelgene på å reise rundt på ulike løpsbaner for å kjøre bilcross. Det blir møter med solide typer, kule jenter og artige team i et bråkete, positivt og motorskittent miljø. Samtidig får man et innblikk i det unike samholdet mellom menneskene som kjører.


Venstrebeint: Historien om John Arne Riise (NY)
Historien om John Arne Riise en av de mest fascinerende og omdiskuterte i moderne norsk idrett. Aldri før har hovedpersonen valgt å snakke åpent om oppturene og nedturene som har vært med på å definere ham som en av landets største idretts- og kjendisprofiler. I dokumentaren forteller Riise om mange av episodene som har skapt storm i media, blant annet slåsskampen med John Carew, fotballspillerstatuen i Ålesund, sjekke-SMS-ene og misnøyen med NFF. Han snakker også om en ensom oppvekst med mobbing i Ålesund. Det finnes mange som kan fortelle historien om John Arne Riise, men bare én som kan fortelle den fra dette perspektivet.FEM

Barneavdelingen (NY)
I programserien På liv og død fulgte 50 kamerateam hele det norske helsevesenet gjennom ett døgn. Til høsten blir vi invitert inn i en av helse-Norges viktigste institusjoner, barneavdelingene ved Oslo Universitetssykehus. Serien Barneavdelingen gir et innblikk i en av de mest meningsfylte, men samtidig mest utfordrende, oppgavene helse-Norge står overfor: behandling av barn og unge. Vi får innblikk i en arbeidsplass utenom det vanlige, der alvor preger hverdagen, men hvor også humor spiller en vesentlig rolle for både pasientene og menneskene som jobber der.


Kakekrigen (sesong 4)
Kakekrigen har vært en suksesshistorie for FEM, og vårens sesong var kanalens mest sette programserie. Glade bakeamatører fra hele Norge måler melis, sukker og krefter mot hverandre når Kakekrigen er tilbake på skjermen denne høsten. Hver uke skal fem nye amatører konkurrere så smøret spruter og melskyen står. Ukesvinnerne går videre til en finaleuke hvor vinneren av Kakekrigen kåres. I juryen sitter igjen den lidenskapelige matbloggeren Monica Csango og konditormester Lars Lian. Programleder er Fridtjof Nilsen.


Trinny & Susannah – oppdrag Norge (sesong 4)
Storbritannias ærligste og herligste stylister er tilbake i Norge for å hjelpe kvinner med å gjenvinne selvtilliten. Denne gangen kler de opp både kjendiser og kvinnen i gata. På listen av kjente navn finner vi Linni Meister, Ingeborg Heldal, Camilla Herrem, Hanne Nabintu Herland, Sophie Elise Isachsen, Gry Jannicke Jarlum, Anita Valen, Eli Hagen, Lene Alexandra Øien, Suzanne Aabel og Kjersti Grini.


Mediekontakt:

Espen Skoland

Tags

Last ned

Eivind landsverk original 47060 Harald str%c3%b8mme original 47056 Tvnorge og discovery networks h%c3%b8stlansering 2015 original 64926 Tvnorge og discovery networks h%c3%b8stlansering 2015 original 64925

Tags

Vi kategoriserer pressemeldinger med relevante tags. Populære tags vises først i listen.

Velg en tag:

Eivind Landsverk TVNorge MAX Eurosport Norge Eurosport Jan Erik Aalbu Discovery Networks Norway Fotball Vegard Nøss Eliteserien Sverre Nordbø Cathrine Larsåsen klubbhuset Typisk deg med Petter Schjerven Austria Wien Pyeongchang Christian Borch Thomas «Fingern» Gullestad Montebello Camping Strømming Autofil Karin Thune-Larsen Roger Risholt Norge - Tyskland Sevilla Rally Norge Christian Birkeland Stories from Norway Hilde Gjermundshaug Pedersen Lov og orden Unge mødre Hans Jarle Kind Berserk - i pionerenes farvann Asbjørn Brekke: TVNorge 25 år Distribusjonsavtale Astrid Lødemel Terje Håkonsen Asbjørn Brekkes julekalender Bengt Eriksen Morgan Karlsson Espen Stensrud amalie olsen OL 2020 71° nord – Norges tøffeste kjendis Aylar Lie Boligkrise Jegertvillingene Tom Stiansen Brille Jul i Tangerudbakken VOX Herlige hjem Adrian Paul Juleølkalenderen Barneavdelingen Kongsvikklinikken Thomas Myhre Fotballfesten langrenn Nikis Theophilakis Mariann Thommassen Big Brother Karin Bonde Manchester United Ronaldo Solveig Gulbrandsen Astri Lundberg Ex on the Beach Norge Discovery Communications Discovery Henrik Bjørnstad Digitalt Estonia Mitt kjøkken ruler Best på humor Kjetil Rekdal Vegard Ylvisåker Morgan og Ola-Conny gjør Norge Discovery Networks Birte Nystad Blanck Week of Football Seier'n er vår Milda Melland-Orerød André Villa MLS I hodet på Tufte Marcus & Martinus ole gunnar solskjær TLC Stella Mwangi Linda Vabø Per Haugsrud Eivind Sander Magnus Vatn PGA eliteserien fantasy breddekampen Tommy Tee Eurosport Playboy Carsten Skjelbreid Shampo Jon Almaas Johannes Høstflot Klæbo Tennis-NM Lasse Kjus Bjørn Einar Romøren Øystein Edsbergløkken Lars Engen Statsstøtte Sykkel Stian Lindås Saturday Night Live Golf OL i Tokyo 2020 Elisabeth Eriksen eurosport.no En helt vanlig dag Bård Tufte Johansen BAM Tonje Jenssen Seefood OBOS-ligaen Kjekt å ha Høstlansering 2019 Synnøve Skarbø Tottenham Lene Kongsvik Johansen Bil Bård Ylvisåker U21-landslaget ajax Marit Klomstad Håndball Alt for Norge Anita Skorgan fotball direkte sykehuset innlandet Fallskjermjegere Klaus Sonstad Kjendiskveld med Magnus Devold Dplay Teknologi Norske helter La Liga Breaking Bad Margrete Halvorsen david zaslav Eurosport Norge Alexandra Joner I kveld med YLVIS Community Shield The Biggest Loser Norge Christian Etholm Lene Granlund Bredahl Lord Arnstein Landsem Odd-Magnus Williamson I kveld med YLVIS LIVE Standard Liège Svein Lyder Bård Anders Kasin UNICEF International Champions Cup 2016 Fotball hopplandslaget FIFA Altibox Kongen befaler Morten Skotland Hansen Top Gear Bjørn Solvang daniel andre tande OL-kvalik Oljefondet Kristoffer Hopsdal Tokyo 2020 Premiere Pål Gordon Nilsen Signe Schineller Zlatan Ibrahimovic Harald Strømme Fotball til folket Team Solberg Mai Liverpool Synøve Diserud Jo Røislien Espen Tvedt Tromsø Helly Hansen Aleksander Gamme Bartek Kaminski Tina Brock Norske rednecks skiskyting champions league Dee Forbes Henrik Thodesen Mads Yngve Storvik Kristine Thybo Hansen fotballrunden Engelsk fotball Ramsy Tippeligaen Vendela Kirsebom Facebook Humor Danskebåten Hanne McBride Jakten på Berserk Øystein Dolmen Ari og Per løser verdensproblemer Bernt Gudmund Apeland pga tour EM Wimbledon Asbjørn Myhre Hege Schøyen Milda Melland Championship Forsvarets spesialkommando Bundesliga de olympiske vinterleker Discovery Channel Discovery Networks Northern Europe Jonas Gahr Støre Rich Ross Sport Manchester City Home of the Olympics Solplassen Jahn Teigen Google UNICEF Mesterfinalen Pernilla Solberg Fotballandslaget RBK The Fox Asbjørns julekalender Rasmus Gjertsen Øyen Jonas Bergh-Johnsen Atle Antonsen Janka Polliani Petter Northug På liv og død Michael Winger Silje Norendal Brannstasjonen Linni Meister YouTube Underholdning Dødens tjern Rekord Espen Huseby Bilulykke 71° nord UEFA åge skinstad Odd Alex Rosén Sindre Østgård Eivind Landsverk Drapet i Holmenkollen Gunnar Greve Insider FEM Unni Wilhelmsen Christine Koht Aamodt og Kjus på bortebane Stafett Atle Evang Reinton PyeongChang2018 Nina Lorgen Flemmen Mosquito Gullsnutten MTG Adam Alsing Anne Margrete Alværn MAX Mellom bakkar og berg Formel E Anne RImmen Kvelden før kvelden før kvelden med Ylvis – UNICEF ... Jan Martin Johnsen Terje Amundsen hopp Baking Kanal Valen Trine Risvik Olaf Tufte Åndenes makt Sverre Sætre Ønskebarn Maj-Britt Aagaard Pia Lykke dennis vareide GRUNDIGligaen Oddsen Sara Nordenstam Top Gear Norge Ingen banker RBK Sosiale medier Espen Knutsen Magnus Devold Altibox eSerien OL Telenor Top Model supersøndag Copa del Rey Jul i Blodfjell 2 Norske rotehjem Ylvis Stein Johan «Steinjo» Grieg Halvorsen alpint skihopp Snorre Kind Monsson Bernhard A. Steen Kakekrigen Sinnasnekker'n Lilli Bendriss Lars Lian Fødeavdelingen Petter Baarli Drapet i Holmenkollen christian gauseth Tor Ole Skullerud Engelsk ligacup Klæbo Kvinnelandslaget Dansken & Fingern - best i alt Calle Hellevang-Larsen EM-kvalik BAMTech El Clásico Eurosport Player Kurt Asle Arvesen TRY FEM Norsk Tipping Kaffekopp RiksTV St. Olavs hospital Jannike Kruse Harald Zwart Landslaget Otto Robsahm Ida Fladen Jens Petter Høili Ole Martin Alfsen Trinny Woodall Adam søker Eva Jan Thomas Kristin Folsland Olsen Else Kåss Furuseth Hilde Reinertsen Kollerød snapchat All Together Now Norge Bill Gates Joe Exotic Værdal'n Karsk & BASE Janne Amble Haugan Anne-Kristine Augestad Harald Eia Ari Behn TVNorge Annabelle Bauer Sprint PromaxBDA Espen Eckbo Seertall Roger Ruud Petter Solberg Vegard Nøss Kjetil André Aamodt Susanne Furøy Wergeland Mat Eirik Koren Oprah Feelgood Lasse Hallberg arctic waters Knut Lystad Vintereventyret hoppuka Kristin A. Boge tiger woods John Arne Riise major league soccer Høstlansering 2014 Jan Grønbech UMC fotballmandag Morten Johannessen Den siste viking vintersport Petter Bø Tosterud Dag Sørås Jo Bergsvand Henrik Elvestad Hvordan gjør de det – Norge Anne-Kat. Hærland Kåre Brustad Forsvaret Steinar Stierneklar Berntsen Tom Strømnæss Jul Jan Erik Aalbu Andreas Håtveit ICC 2016 Martin Ødegaard Kåre Ingebrigtsen Thomas Giertsen Pantelånerne i Las Vegas drømmekampen Peter Hutton Logo Torbjørn Røe Isaksen sommer-ol Norges Håndballforbund Petter Schjerven Henriette Bruusgaard Mediemangfoldsutvalget Hvordan gjør de det – med Jo Røislien kombinert Klovn til kaffen TVNorge 30 år VM-kvalik Dokumentarserie Jørgen Thue Benedicte Steinsrud Nils-Ingar «Nilsi» Aadne eSerien Euro 2016 Lena Ranehag Trond Fausa Aurvåg Janne Formoe UEFA Europa League Anders Jacobsen Gift ved første blikk Costa del Kongsvik Eldrid Borgan Norges beste brannmann Vegard Harm Lars Hvinden Line Fuglehaug Steffen Iversen Tine Austvoll Jensen Jarle Andhøy Mike Lang Espen Skoland Vibeke Skofterud Askil Holm Susannah Constantine Asbjørn Brekke Henrik Langli Hilde Windheim Brann Kari Svendsen Hockey Vinter-OL Masters Monica Csango Lars Lagerbäck SBS Discovery Johanne Thybo Hansen Linn Skåber Molde FK Esben «Dansken» Selvig Solveig Aune Stein Morten Lier Kristian Valen Jarle Nakken Revolution Norge - Sveits Møbelringen Cup Fotballproff Veien til EM Bjørn Asgeirsson Väinö Ulven Kultima Frode Martnes Super Cup OL2018 Canal Digital Lost in Time Jørgen Klem Ida Nysæter Rasch Hallvard Flatland Øystein Foros emil gukild Gro-Helen Tørum Rebecca Rørmark Norge U21 Fridtjof Nilsen Tangerudbakken borettslag Høstlansering April Ola-Conny Wallgren preben fjell Trond Espen Seim derbylørdag Hvite gutter Insider League Cup Strømmetjeneste Rapport Olav Øen Anne Sturød Koht og kidsa Humorkampanje Oslo S Birgitte Lund Nakken Årsrevyen med Harald Eia kvalifisering Ine Jansen Erik Langerud 4-stjerners middag Hockey-VM alexander stöckl e-sport Åsgårdstrand Discovery Networks Norway Pia Tjelta prebz & dennis Anna Rasmussen Eivind Landsverk Eliteserien 2019 Selskapskommunikasjon Geir Schau Hviterussland Tennis vålerenga Rosenborg Jul i Blodfjell Eliteserien Mandagsklubben Fredric Aasbø golftv Paris 2024 Davis Cup Stefan Johansen Europaligaen Casper Ruud GET Rick Kirkham Høst 2019 Neste sommer Mord og mysterier casino Jan-Erik Aalbu copa libertadores Erna Solberg Vebjørn Tveiterås Gunhild Dahlberg The Big Bang Theory Håndballjentene Ex on the Beach Katrin Eide Jakobsen NRK Fredrik Strømstad Kent Roger Tangvik Oddvar Brå Kenneth Fredheim OBOS-ligaen 2019 Praktisk info med Jon Almaas Nattpatruljen Trinny & Susannah - oppdrag Norge Hvem kan slå Aamodt og Kjus Total Video LIVE: Helkveld med Ylvis Reality Tooji celtic Interiør Henning Solberg Ragnar Kårhus Trine Fjellberg Falnes Stein Inge Stølen Emilie «Voe» Nereng IFPI Tiger King Thomas Giertsen: Helt perfekt TVOV Oliver Solberg TV 2 Norge - San Marino Dansken & Fingern Alle tags