Pressemeldinger

12.11.2015

Slik blir våren på TVNorge og Discovery-kanalene

V%c3%a5rlansering 2016 original 67483

Mer sport og et topptungt humorlag skal gi ny vekst for TV-gruppen til våren.

På menyen står velkjente favoritter som Neste sommer, Thomas Giertsen: Helt perfekt, I kveld med YLVIS LIVE, Brille, 71° nord – Norges tøffeste kjendis, Typisk deg med Petter Schjerven og 4-stjerners middag. Men også nykommere som I hodet på Tufte, med OL-vinner Olaf Tufte, Koht og kidsa med tidligere NRK-profil Christine Koht, og Jarle Andhøys Berserk, som denne gangen har fått med seg komiker Anne-Kat. Hærland og rockelegende Hans Petter Baarli på tur.

Topptung TV-vår
– Norgesmester i humor er ikke noe du er, det er noe du har vært og kan bli. Vårt mål er å ta tittelen enda en gang. Derfor setter vi på fire av våre sterkeste og mest kjente humorprogrammer denne våren. I tillegg har vi fått med oss noen av Norges sterkeste TV-navn i våre nysatsinger. Det skulle legge grunnlag for en trygg, god og topptung TV-vår, sier Eivind Landsverk, programdirektør i TVNorge og Discovery Networks. 

Har boksehanskene på
Sjef for TV-gruppen, Harald Strømme, sier at målet for året er ny vekst.

– Vi har vokst hver eneste sesong fem år på rad frem til i år. Slik innsats koster, og vi har både kjent på melkesyre og blodsmak i motbakkene. Men nå har vi fått tilført ny energi. En solid dose karbohydrater i form av en ny sportskanal og betydelige investeringer i nye rettigheter. Vi har boksehanskene på og er klare for en ny, tøff TV-sesong, sier Harald Strømme, sjef i TVNorge og Discovery Networks.

– Kombinasjonen av en sterk, norsk underholdningsmeny, sammen med en stadig voksende sportsbuffé, gjør at vi er rigget for ny vekst i året som kommer, sier Strømme.

Discovery-gruppen sitter blant annet på rettighetene til VM-kvalifiseringen i fotball, Europaligaen, tysk Bundesliga, norsk klubb- og landslagshåndball, verdens to største golfturneringer, PGA Tour og Masters, French Open og ishockey-VM i 2016.

Under følger en fyldig beskrivelse av hele vårmenyen til Discovery-gruppen, som består av TVNorge, FEM, MAX, VOX, TLC, Discovery Channel, Eurosport og Eurosport Norge.  
 
For mer informasjon, kontakt:
Espen Skoland
Kommunikasjonsdirektør
TVNorge og Discovery Networks
Telefon: 959 39 083
E-post: espen_skoland@discovery.com

For mer informasjon om vårprogrammet, kontakt:
Hanne McBride
Mediesjef
TVNorge og Discovery Networks
Telefon : 930 62 894
E-post: hanne_mcbride@discovery.com


Til red.:
Bilder og kommentarer fra medvirkende i vårens programmer ligger her:
http://presse.discovery.no

TVNORGE

Asbjørns julekalender (NY! – desember 2015)
Det er få som elsker julen like mye som Asbjørn Brekke, og derfor har TVNorge hyret ham til å lage sin helt egen julekalender. Kanalen har lovet ham 24 celebre overraskelsesgjester, så hver kveld fram mot jul åpner en forventningsfull Asbjørn døren til sitt lille juleverksted for en ny potensiell venn. Han får også god hjelp av slekta til å lage julekalender. De skøyeraktige grandonklene hans, Tarald og Tørris, lager julegjøn, mens nevø og mediefagelev Ove Hoff tester julegaver. Med Asbjørn Brekke som direktørnisse for det hele, kommer ventetiden fram mot denne julaften til å bli alt annet enn lang og kjedelig.

Neste sommer (sesong 3)
En av TVNorges aller største humorsuksesser er tilbake igjen til våren. Per Ivar (Trond Fausa Aurvåg) er fornøyd eier av egen hytte, men får seg et slag for baugen når nabohytta kjøpes av foreldrene til kona Eva (Janne Formoe). Med svigers rett over hekken gjennom hele sommeren er det duket for nye hytterelaterte problemstillinger og forviklinger. Samtidig får også Terje (Eivind Sander) testet sin tålmodighet denne sommeren, når tenåringsdatteren hans tar plass i hytta sammen med ham og kjæresten Anki (Pia Tjelta).

I hodet på Tufte (NY!)
Han er bonde, tidligere brannmann og to ganger olympisk mester i roing. Nå får Olaf Tufte også sitt eget TV-program. I I hodet på Tufte møter jernmannen noen av Norges fremste idrettsutøvere for å finne svaret på hva som kreves for å bli en ener på sitt felt. I hver episode kaster Tufte seg inn i en prestisjefylt duell i en ny idrettsgren. Tuftes mål er alltid seier, men kan han også plukke opp viktig lærdom på veien mot sitt olympiske comeback i Rio i 2016? Tufte møter Martin Johnsrud Sundby, Erik Thorstvedt, Aleksander Hetland, Bjørn Maaseide og Jan Kvalheim, Ingvill Måkestad Bovim, Henning Solberg, Gunn-Rita Dahle Flesjå og Birgit Skarstein.

I kveld med YLVIS LIVE (sesong 5)
2016 får garantert en pangstart når brødrene Ylvisåker og deres trofaste sidekick Calle igjen danser ut på scenen for å lage direktesendt TV-moro fra Folketeateret i Oslo. Sammen med praktikant Magnus Devold skal de igjen lage Norges villeste talkshow. Seerne vet aldri hva de får med denne gjengen, og som en live-opplevelse vil ikke en gang Bård og Vegard kunne forutsi hva som vil skje underveis. Forrige sesong av I kveld med YLVIS LIVE ble en stor opptur for Ylvis og TVNorge. Samtlige ti forestillinger i Folketeateret ble utsolgt, og sesongen ble den mest sette noensinne for talkshowet.

71° nord – Norges tøffeste kjendis (sesong 7)
Du kan ha lest mangt og mye om norske kjendiser, men det er først når de henger i en stupbratt fjellvegg med akutt dødsangst at du virkelig kommer inn på dem. Følgende ti kjendiser får i år testet sine grenser: Anders Jacobsen (skihopper), Cathrine Larsåsen (stavhopper), Erlend Elias (stylist), Agnete Kristin «Aggie» Johnsen (artist), Jonas Bergland (lege og komiker), Ann Kristin Flatland (skiskytter), Thomas Ulsrud (curling-utøver), Siri Kristiansen (programleder og komiker), Hans Petter «Burre» Buraas (alpinist) og Kristin Størmer Steira (langrennsløper).

Koht og kidsa (NY!)
Da Christine Koht var ungdom på 80-tallet, var ungdomslivet noe helt annet enn det er i dag. Den gangen var det kult å røyke og ha dårlige karakterer. Sånn er det ikke nå lenger. For ifølge mediene er de såkalte millenniums-kidsa stort sett flinke og pliktoppfyllende, og de drikker mye mindre enn generasjonene før dem. Samtidig er mange av dem allerede slitne. Er det virkelig sånn, eller er det bare noe avisene vil ha oss til å tro? I tilfelle det er sånn, hvorfor er det sånn? Det skal Koht og kidsa prøve å finne svarene på i løpet av våren på TVNorge.

Thomas Giertsen: Helt perfekt (sesong 6)
Thomas og Ine er tilsynelatende lykkelig gift, og nå venter paret attpåtil barn! Den sjette sesongen av Thomas Giertsen: Helt perfekt følger Thomas og Ine på veien mot det store mirakelet som skal skje om ni måneder, når det uendelig mye omtalte familielivet venter dem. Flere kjente fjes dukker opp underveis, blant andre Frank Kjosås, Leo Ajkic, Anne Rimmen, Harald Rønneberg, Arve Tellefsen, Pia Tjelta, Trond Espen Seim og Henriette Steenstrup. Forrige sesong av Thomas Giertsen: Helt perfekt var den mest sette i rekken.

4-stjerners middag (sesong 8)
I 4-stjerners middag åpner fire kjente personer dørene til sine hjem og kjøleskap. Så godt de kan, skal de by på god mat og like gode opplevelser. Blant de 40 kokevillige celebritetene finner vi i år blant andre Stian Blipp, Triana Iglesias, Sophie Elise Isachsen, Kristian Kjelling, Guri Schanke, Kjetil Rekdal, Roald Øyen, Ola-Conny Wallgren, Tiril Sjåstad Christiansen og Emilie «Voe» Nereng.

Typisk deg med Petter Schjerven (sesong 3)
En nysgjerrig og leken Petter Schjerven gir oss nok et dypdykk i menneskesinnet – uten selvhjelpsbøker eller freudiansk psykoanalyse. Petter vil finne ut hvorfor vi er som vi er og gjør som vi gjør, og han søker svar blant både eksperter og folk flest. Temaer for året er blant annet sex, sport, penger, mat og kjendiseri. Det fryktede «psykokammeret» er blitt oppgradert og nye kjendiser vil få testet sine stressmestringsevner. Blant forsøkskaninene finner vi Sigbjørn Johnsen, Harald Eia, Jenny Jensen, Eyvind Hellstrøm og Sandra Lyng Haugen.

Brille (sesong 4)
Det humorbaserte kunnskapsprogrammet med Harald Eia og Bård Tufte Johansen i spissen er blitt en viktig del av dagens TVNorge-DNA. Til våren er Brille tilbake for fjerde gang på kanalen, og det rullerende panelet frekventeres igjen av noen av Norges fremste komikere. Det blir nye dypdykk i vitenskapens forunderlige verden, akkompagnert av tilsynelatende umulige oppgaver, når programleder Harald Eia igjen slipper løs sin indre nerd.

Berserk – i pionerenes farvann (NY!)
Denne våren seiler Berserk på skjermen med sitt mest usannsynlige mannskap noensinne. Eventyrer Jarle Andhøy legger fra kai med humorist og satiriker Anne-Kat. Hærland. Med på skuta er også Norges råeste rockegitarist, Petter Baarli fra Backstreet Girls og Valentourettes, sammen med flere trofaste berserkere. Hvordan opplever de ferske sjøfolka naturkreftene og isens uvisshet? Takler en gjeng bulkete sønner av Norge en kvinne om bord? Anne-Kat. Hærland har det definitivt i kjeften, men kan hun gjøres til en garvet ishavsseiler?

Barneavdelingen (sesong 2)
Til våren blir TV-seerne igjen invitert inn i en av helse-Norges viktigste institusjoner, Barneavdelingen ved Oslo Universitetssykehus. Gjennom ti episoder følger kameraene pasienter, foreldre og ansatte gjennom motgang, medgang, sorg og glede. Serien skildrer en arbeidsplass utenom det vanlige, der alvor preger hverdagen, men hvor også humor spiller en vesentlig rolle for både pasientene og menneskene som jobber der.

Mitt kjøkken ruler (NY!)
De elsker å lage mat, og blant venner og familie er de kjent for å trylle fram de lekreste retter. Men hvordan går det når kokkeferdighetene settes på prøve? I Mitt kjøkken ruler utfordres norske hobbykokker til å levere etter restaurantstandard, i sitt eget hjem. Deres oppgave er å ut-kokkelere de andre deltakerne og imponere de kravstore dommerne, mesterkokkene Ole Martin Alfsen og Christopher Haatuft. Det skal konkurreres over hele Norge, og de beste lagene fra hver landsdel jakter på en plass i en trykk-koker av en finale i Oslo.

MAX

Forsvaret (NY!)
Hvert år avtjener 8000 norske gutter og jenter verneplikten. I dokumentarserien Forsvaret kommer seerne tett på ti av disse ungdommene gjennom et helt år. Alle kastes inn i en hverdag hvor de må håndtere tøffe utfordringer og fatte avgjørende valg. Aldri før har en TV-kanal møtt så åpne dører hos Forsvaret, og ungdommene i serien gjennomfører sin førstegangstjeneste i fem ulike avdelinger: Fregattvåpenet, Luftforsvarets flygeskole, Grensevakten, Forsvarets ingeniørhøgskole og Kampeskadronen.

Oslo S (NY!)
Hver morgen klokka 03.45 åpner Oslo S dørene og blir til et av Nordens største knutepunkt. Nær 200 000 mennesker passerer gjennom stasjonslokalene på én dag, og hele 50 millioner er innom i løpet av ett år. Oslo S er en dokumentarserie som gir et unikt innblikk i den utfordrende hverdagen til vekterne som har stasjonen som sin arbeidsplass. Som et av de tettest overvåkede områdene i Nord-Europa, har Oslo S kameraer som fanger opp alt som skjer, fra overdoser og slåsskamper til slagpasienter og folk som har gått seg vill og sliter med å finne riktig togspor. Vekterne bistår dem alle.

Insider (sesong 5)
MAX-suksessen Insider returnerer til våren med nye innblikk i hva som skjer på skyggesiden av Norge. I programmets femte sesong retter Insider søkelyset blant annet på det norske narkomiljøet og nordmenn involvert i sex-industrien i Thailand. Kamera er også med når utenlandske biltyver tar seg ut av Norge og inn i Litauen. Insider er en dokumentarserie som oppsøker mennesker, miljøer og steder folk flest ikke har tilgang til.

Norske rednecks (NY!)
Bli med inn i en verden der rikdom måles i strips, ståltråd, gaffatape, hestekrefter og øl. På trygg avstand fra A4-livet lever en gjeng livsglade originaler som virkelig kan kunsten å nyte livet til fulle. Serien Norske rednecks er en varm dokusåpe om et annerledes liv og miljø: et miljø stappfullt av fantastiske karakterer. Serien inneholder plenty med humor, guttestreker, selvironi og varme. Samtidig vil Norske rednecks få noen og enhver til å heve øyenbrynene og kanskje reflektere over sin egen livsstil.

Veipatruljen (NY!)
Veipatruljen følger de som rykker ut og redder dagen for frustrerte og havarerte bilister. For NAFs bilbergere er arbeidshverdagen svært variert. Oppdragene spenner fra å hjelpe brudgommen som har låst både bilnøkler og giftering inne i bilen, til å bistå ved veltede vogntog på E6 og dramatiske utforkjøringer. Én ting går likevel igjen: Hendelsene kommer alltid ubeleilig for den som rammes. Med 500 000 medlemmer spredd over hele landet, er det bestandig nok å gjøre for NAFs bilbergere.

FEM

Kakekrigen (sesong 5)
Kakekrigen har vært en suksesshistorie for FEM, og fjorårets sesong var kanalens mest sette programserie. Glade bakeamatører fra hele Norge måler melis, sukker og krefter mot hverandre når Kakekrigen er tilbake på skjermen denne våren. Sesongen utvides i år til elleve uker, med en spennende semifinalerunde lagt til. I juryen sitter den lidenskapelige matbloggeren Monica Csango og konditormester Lars Lian. Programleder er Fridtjof Nilsen.

Trinny & Susannah – oppdrag Norge (sesong 5)
Storbritannias ærligste og herligste stylister er tilbake i Norge for å hjelpe kvinner med å gjenvinne selvtilliten. Denne gangen kler de opp norske kjendiser, deriblant Camilla Herrem, Hanne Nabintu Herland, Ingeborg Heldal, Siri Kristiansen, Trude Mostue, «Charter-Hilde» Skovdahl og «Lotto-Ingeborg» Myhre. Trinny og Susannahs direkte, men hjertevarme, tilnærming har endret kvinners opplevelse av seg selv verden over.

Unge mødre (sesong 15)
I serien Unge mødre kommer seeren tett på livet til ni mammaer – og denne gangen også én pappa! Roy Are (20) fra Ål har aleneansvaret for datteren Linnea (2,5) og livnærer seg som klatreinstruktør. I tillegg blir seeren kjent med blant andre Marthe (19) fra Moss, som vil tilbake på innebandybanen etter graviditeten, tobarnsmoren Kristin (20) fra Våler, som fødte datteren Kristiane på badegulvet hjemme, og islandske Freyja (17) fra Vennesla, som ble gravid som 15-åring. Serien skildrer de unge foreldrenes hverdag, med utdanning og jobb, framtidsdrømmer og kjærlighetsliv.

DISCOVERY CHANNEL

Hvordan gjør de det?
I Hvordan gjør de det? ser Eldrid Borgan, Aleksander Gamme, Tom Stiansen og en rekke norske programledere nærmere på prosessene som ligger bak tingene som utgjør den moderne verden. Det er et stort spenn i hva som undersøkes, og det kompliserte blir forklart på en enkel måte. I hvert program tar de kunnskapsrike programlederne for seg flere temaer, og de undersøker alt fra ski og våtdrakter til 3D-printere og skyskrapere. Hvordan gjør de det? er et klassisk Discovery-program, og det er andre gang serien har norske programledere.


Tags

Last ned

Harald str%c3%b8mme original 47056 Eivind landsverk original 47061 Neste sommer  sesong 3 original 67343 Thomas giertsen  helt perfekt  sesong 6 original 67385 I kveld med ylvis live sesong 4 original 59198 I kveld med ylvis live  sesong 5 original 67397 Brille original 48908 71%c2%b0 nord   norges t%c3%b8ffeste kjendis  sesong 7 original 65873 Typisk deg med petter schjerven  sesong 3 original 64561 4 stjerners middag  sesong 8 original 67320 I hodet p%c3%a5 tufte  seson 1 original 67388 Koht og kidsa  sesong 1 original 67394 Berserk i pionerenes farvann original 67367

Tags

Vi kategoriserer pressemeldinger med relevante tags. Populære tags vises først i listen.

Velg en tag:

Eivind Landsverk TVNorge MAX Eurosport Norge Eurosport Jan Erik Aalbu Discovery Networks Norway Fotball Vegard Nøss Eliteserien Sverre Nordbø Cathrine Larsåsen klubbhuset Typisk deg med Petter Schjerven Austria Wien Pyeongchang Christian Borch Thomas «Fingern» Gullestad Montebello Camping Strømming Autofil Karin Thune-Larsen Roger Risholt Norge - Tyskland Sevilla Rally Norge Christian Birkeland Stories from Norway Hilde Gjermundshaug Pedersen Lov og orden Unge mødre Hans Jarle Kind Berserk - i pionerenes farvann Asbjørn Brekke: TVNorge 25 år Distribusjonsavtale Astrid Lødemel Terje Håkonsen Asbjørn Brekkes julekalender Bengt Eriksen Morgan Karlsson Espen Stensrud amalie olsen OL 2020 71° nord – Norges tøffeste kjendis Aylar Lie Boligkrise Jegertvillingene Tom Stiansen Brille Jul i Tangerudbakken VOX Herlige hjem Adrian Paul Juleølkalenderen Barneavdelingen Kongsvikklinikken Thomas Myhre Fotballfesten langrenn Nikis Theophilakis Mariann Thommassen Big Brother Karin Bonde Manchester United Ronaldo Solveig Gulbrandsen Astri Lundberg Ex on the Beach Norge Discovery Communications Discovery Henrik Bjørnstad Digitalt Estonia Mitt kjøkken ruler Best på humor Kjetil Rekdal Vegard Ylvisåker Morgan og Ola-Conny gjør Norge Discovery Networks Birte Nystad Blanck Week of Football Seier'n er vår Milda Melland-Orerød André Villa MLS I hodet på Tufte Marcus & Martinus ole gunnar solskjær TLC Stella Mwangi Linda Vabø Per Haugsrud Eivind Sander Magnus Vatn PGA eliteserien fantasy breddekampen Tommy Tee Eurosport Playboy Carsten Skjelbreid Shampo Jon Almaas Johannes Høstflot Klæbo Tennis-NM Lasse Kjus Bjørn Einar Romøren Øystein Edsbergløkken Lars Engen Statsstøtte Sykkel Stian Lindås Saturday Night Live Golf OL i Tokyo 2020 Elisabeth Eriksen eurosport.no En helt vanlig dag Bård Tufte Johansen BAM Tonje Jenssen Seefood OBOS-ligaen Kjekt å ha Høstlansering 2019 Synnøve Skarbø Tottenham Lene Kongsvik Johansen Bil Bård Ylvisåker U21-landslaget ajax Marit Klomstad Håndball Alt for Norge Anita Skorgan fotball direkte sykehuset innlandet Fallskjermjegere Klaus Sonstad Kjendiskveld med Magnus Devold Dplay Teknologi Norske helter La Liga Breaking Bad Margrete Halvorsen david zaslav Eurosport Norge Alexandra Joner I kveld med YLVIS Community Shield The Biggest Loser Norge Christian Etholm Lene Granlund Bredahl Lord Arnstein Landsem Odd-Magnus Williamson I kveld med YLVIS LIVE Standard Liège Svein Lyder Bård Anders Kasin UNICEF International Champions Cup 2016 Fotball hopplandslaget FIFA Altibox Kongen befaler Morten Skotland Hansen Top Gear Bjørn Solvang daniel andre tande OL-kvalik Oljefondet Kristoffer Hopsdal Tokyo 2020 Premiere Pål Gordon Nilsen Signe Schineller Zlatan Ibrahimovic Harald Strømme Fotball til folket Team Solberg Mai Liverpool Synøve Diserud Jo Røislien Espen Tvedt Tromsø Helly Hansen Aleksander Gamme Bartek Kaminski Tina Brock Norske rednecks skiskyting champions league Dee Forbes Henrik Thodesen Mads Yngve Storvik Kristine Thybo Hansen fotballrunden Engelsk fotball Ramsy Tippeligaen Vendela Kirsebom Facebook Humor Danskebåten Hanne McBride Jakten på Berserk Øystein Dolmen Ari og Per løser verdensproblemer Bernt Gudmund Apeland pga tour EM Wimbledon Asbjørn Myhre Hege Schøyen Milda Melland Championship Forsvarets spesialkommando Bundesliga de olympiske vinterleker Discovery Channel Discovery Networks Northern Europe Jonas Gahr Støre Rich Ross Sport Manchester City Home of the Olympics Solplassen Jahn Teigen Google UNICEF Mesterfinalen Pernilla Solberg Fotballandslaget RBK The Fox Asbjørns julekalender Rasmus Gjertsen Øyen Jonas Bergh-Johnsen Atle Antonsen Janka Polliani Petter Northug På liv og død Michael Winger Silje Norendal Brannstasjonen Linni Meister YouTube Underholdning Dødens tjern Rekord Espen Huseby Bilulykke 71° nord UEFA åge skinstad Odd Alex Rosén Sindre Østgård Eivind Landsverk Drapet i Holmenkollen Gunnar Greve Insider FEM Unni Wilhelmsen Christine Koht Aamodt og Kjus på bortebane Stafett Atle Evang Reinton PyeongChang2018 Nina Lorgen Flemmen Mosquito Gullsnutten MTG Adam Alsing Anne Margrete Alværn MAX Mellom bakkar og berg Formel E Anne RImmen Kvelden før kvelden før kvelden med Ylvis – UNICEF ... Jan Martin Johnsen Terje Amundsen hopp Baking Kanal Valen Trine Risvik Olaf Tufte Åndenes makt Sverre Sætre Ønskebarn Maj-Britt Aagaard Pia Lykke dennis vareide GRUNDIGligaen Oddsen Sara Nordenstam Top Gear Norge Ingen banker RBK Sosiale medier Espen Knutsen Magnus Devold Altibox eSerien OL Telenor Top Model supersøndag Copa del Rey Jul i Blodfjell 2 Norske rotehjem Ylvis Stein Johan «Steinjo» Grieg Halvorsen alpint skihopp Snorre Kind Monsson Bernhard A. Steen Kakekrigen Sinnasnekker'n Lilli Bendriss Lars Lian Fødeavdelingen Petter Baarli Drapet i Holmenkollen christian gauseth Tor Ole Skullerud Engelsk ligacup Klæbo Kvinnelandslaget Dansken & Fingern - best i alt Calle Hellevang-Larsen EM-kvalik BAMTech El Clásico Eurosport Player Kurt Asle Arvesen TRY FEM Norsk Tipping Kaffekopp RiksTV St. Olavs hospital Jannike Kruse Harald Zwart Landslaget Otto Robsahm Ida Fladen Jens Petter Høili Ole Martin Alfsen Trinny Woodall Adam søker Eva Jan Thomas Kristin Folsland Olsen Else Kåss Furuseth Hilde Reinertsen Kollerød snapchat All Together Now Norge Bill Gates Joe Exotic Værdal'n Karsk & BASE Janne Amble Haugan Anne-Kristine Augestad Harald Eia Ari Behn TVNorge Annabelle Bauer Sprint PromaxBDA Espen Eckbo Seertall Roger Ruud Petter Solberg Vegard Nøss Kjetil André Aamodt Susanne Furøy Wergeland Mat Eirik Koren Oprah Feelgood Lasse Hallberg arctic waters Knut Lystad Vintereventyret hoppuka Kristin A. Boge tiger woods John Arne Riise major league soccer Høstlansering 2014 Jan Grønbech UMC fotballmandag Morten Johannessen Den siste viking vintersport Petter Bø Tosterud Dag Sørås Jo Bergsvand Henrik Elvestad Hvordan gjør de det – Norge Anne-Kat. Hærland Kåre Brustad Forsvaret Steinar Stierneklar Berntsen Tom Strømnæss Jul Jan Erik Aalbu Andreas Håtveit ICC 2016 Martin Ødegaard Kåre Ingebrigtsen Thomas Giertsen Pantelånerne i Las Vegas drømmekampen Peter Hutton Logo Torbjørn Røe Isaksen sommer-ol Norges Håndballforbund Petter Schjerven Henriette Bruusgaard Mediemangfoldsutvalget Hvordan gjør de det – med Jo Røislien kombinert Klovn til kaffen TVNorge 30 år VM-kvalik Dokumentarserie Jørgen Thue Benedicte Steinsrud Nils-Ingar «Nilsi» Aadne eSerien Euro 2016 Lena Ranehag Trond Fausa Aurvåg Janne Formoe UEFA Europa League Anders Jacobsen Gift ved første blikk Costa del Kongsvik Eldrid Borgan Norges beste brannmann Vegard Harm Lars Hvinden Line Fuglehaug Steffen Iversen Tine Austvoll Jensen Jarle Andhøy Mike Lang Espen Skoland Vibeke Skofterud Askil Holm Susannah Constantine Asbjørn Brekke Henrik Langli Hilde Windheim Brann Kari Svendsen Hockey Vinter-OL Masters Monica Csango Lars Lagerbäck SBS Discovery Johanne Thybo Hansen Linn Skåber Molde FK Esben «Dansken» Selvig Solveig Aune Stein Morten Lier Kristian Valen Jarle Nakken Revolution Norge - Sveits Møbelringen Cup Fotballproff Veien til EM Bjørn Asgeirsson Väinö Ulven Kultima Frode Martnes Super Cup OL2018 Canal Digital Lost in Time Jørgen Klem Ida Nysæter Rasch Hallvard Flatland Øystein Foros emil gukild Gro-Helen Tørum Rebecca Rørmark Norge U21 Fridtjof Nilsen Tangerudbakken borettslag Høstlansering April Ola-Conny Wallgren preben fjell Trond Espen Seim derbylørdag Hvite gutter Insider League Cup Strømmetjeneste Rapport Olav Øen Anne Sturød Koht og kidsa Humorkampanje Oslo S Birgitte Lund Nakken Årsrevyen med Harald Eia kvalifisering Ine Jansen Erik Langerud 4-stjerners middag Hockey-VM alexander stöckl e-sport Åsgårdstrand Discovery Networks Norway Pia Tjelta prebz & dennis Anna Rasmussen Eivind Landsverk Eliteserien 2019 Selskapskommunikasjon Geir Schau Hviterussland Tennis vålerenga Rosenborg Jul i Blodfjell Eliteserien Mandagsklubben Fredric Aasbø golftv Paris 2024 Davis Cup Stefan Johansen Europaligaen Casper Ruud GET Rick Kirkham Høst 2019 Neste sommer Mord og mysterier casino Jan-Erik Aalbu copa libertadores Erna Solberg Vebjørn Tveiterås Gunhild Dahlberg The Big Bang Theory Håndballjentene Ex on the Beach Katrin Eide Jakobsen NRK Fredrik Strømstad Kent Roger Tangvik Oddvar Brå Kenneth Fredheim OBOS-ligaen 2019 Praktisk info med Jon Almaas Nattpatruljen Trinny & Susannah - oppdrag Norge Hvem kan slå Aamodt og Kjus Total Video LIVE: Helkveld med Ylvis Reality Tooji celtic Interiør Henning Solberg Ragnar Kårhus Trine Fjellberg Falnes Stein Inge Stølen Emilie «Voe» Nereng IFPI Tiger King Thomas Giertsen: Helt perfekt TVOV Oliver Solberg TV 2 Norge - San Marino Dansken & Fingern Alle tags