Pressemeldinger

05.12.2018

Slik blir våren på TVNorge og Dplay

V%c3%a5ren 2019 p%c3%a5 discovery original 86408

I dag fyller TVNorge 30 år. Det markerer kanalen med stor fest og lansering av neste års programtilbud. På menyen står blant annet oljefond-humor, to norske drapsgåter, influensere og et helt nytt talentshow for hele familien.

– Det er utrolig morsomt å feire 30 år og samtidig legge bak oss et år fullt av rekorder. OL var et gedigent høydepunkt, og med Ex on the Beach har vi tatt steget opp på strømmetopplistene. Så vi skipper 30-årskrisa og stormer inn i et nytt TV-tiår, sier Tine Austvoll Jensen, sjef for TVNorge og Discovery Networks.

Hun presenterte i dag TV-kanalens programmeny for våren, sammen med programdirektør Eivind Landsverk.

– NRK og TV 2 snakker ofte om at de har et viktig samfunnsoppdrag. De holder makta i ørene, og de bidrar til et opplyst samfunn. Det er en viktig jobb, som de gjør svært bra. TVNorge ble skapt for å underholde, for å gi folk gode opplevelser og en opptur i hverdagen. Det er og blir vårt viktigste oppdrag, sier Austvoll Jensen.

Oljefond-humor og true crime
Den nye TV-sesongen tjuvstarter på Dplay allerede 16. desember. Da blir det premiere på den storstilte humordramaserien Oljefondet, skrevet og produsert av Harald Zwart, og med Thomas «Fingern» Gullestad i hovedrollen.

Oljefondet er inspirert av virkelige hendelser, og lager humor av de absurde situasjonene som kan oppstå når det smånaive norske sosialdemokratiet møter det blodkyniske profittjaget i den internasjonale businessverdenen. Resultatet er blitt ekte norsk humor i Hollywood-klasse, sier programdirektør Eivind Landsverk.

Discovery har tidligere avslørt at de nå entrer true crime-sjangeren, og den første produksjonen blir å se til våren.

– I The Oslo Killing tar vi opp et 44 år gammelt drap som skjedde i Holmenkollen. Datteren til den drepte diplomatfruen Anni Nielsen Iranzo legger ut på en reise som tar henne verden rundt på jakt etter svar. Det blir veldig spennende, og kanskje kan vi til og med bidra til å oppklare saken, sier Landsverk.

Senere på året kommer Mannen som falt, som tar for seg det mystiske dødsfallet til Jan Wiborg og det storpolitiske dramaet som utspilte seg rundt byggingen av Gardermoen flyplass.

Talentshow med Anne Rimmen
TVNorge går også inn i talentshow-sjangeren denne våren. Med All Together Now Norge lager de sin egen versjon av det som ble en av årets største seersuksesser i Storbritannia. Anne Rimmen blir programleder.

All Together Now Norge er et storslått men likevel litt mindre høytidelig talentshow enn man er vant med. Her handler det ikke om platekontrakt eller popkarriere, det handler om å finne folk som evner å «ta scenen» umiddelbart og få de 100 musikkekspertene i dommerpanelet opp av stolene og med på allsang. Det blir et feelgood-program for hele familien, sier Landsverk.

Influensere og ekser på Dplay
Discovery fortsetter også jakten på de yngste seerne til våren. Høstens Dplay-suksess med Ex on the Beach følges blant annet opp med Influenserne, et helt nytt program som viser hverdagen til norske influensere.

– «Influenser» har i løpet av få år, nærmest bare måneder, gått fra å være et fremmedord til å bli en yrkestittel omtrent like vanlig som bonde eller tannlege. Det finnes mange av dem i Norge, og de er ikke bare bloggere. De engasjerer tusenvis av mennesker på sine foretrukne digitale plattformer, og vi har fått lov til å komme tett på noen av de kuleste. Vi håper Influenserne vil gi gode strømmetall på Dplay, sier Landsverk.

Blant deltagerne i serien finner vi blant andre Melina Johnsen og Henrik Elvejord Borg fra Ex on the Beach.

Landsverk lover også at det kommer en Ex on the Beach sesong 2 i løpet av året.

Mye humor i vente
I tillegg lover Discovery gjensyn med noen av sine viktigste programmer de siste årene. Humorskipet er som vanlig tungt lastet, og denne våren kommer det nye sesonger av Thomas Giertsen: Helt perfekt, Neste sommer, Praktisk info med Jon Almaas og Brille.

Det blir også mer 71° nord – Norges tøffeste kjendis, Insider, Jegertvillingene og Gift ved første blikk, for å nevne noe.

Discovery fortsetter også den tunge dekningen av Eliteserien og OBOS-ligaen på TVNorge, MAX, Eurosport Norge og Eurosport Player.

Under følger mer informasjon om de norske programmene som skal gå på TVNorge, Dplay og de øvrige Discovery-kanalene til våren.


For mer informasjon, kontakt:
Hanne McBride
Mediesjef
Discovery Networks
Telefon: 930 62 894
E-post: hanne_mcbride@discovery.com


 

TVNORGE

Oljefondet (NY!)
Oljefondet er en humoristisk dramaserie inspirert av virkelige hendelser i den globale finansverdenen. Serieskaper Harald Zwart har laget humor av de absurde situasjonene som oppstår når to ulike verdener kolliderer: storfinans versus sosialdemokrati, kynisk profittjag versus norsk politisk korrekthet. Per Grepp (Thomas Gullestad) er den norske finansbransjens genierklærte wonderboy, og som sjefsinvestor i Statens pensjonsfond utland forvalter han daglig milliarder av kroner. Men Pers noe ustabile moralske kompass fører ham ofte ut i gråsonen. I rollene finner vi blant andre Thomas Gullestad («Den 12. mann»), Kathrine Thorborg Johansen («Heimebane»), Marit Andreassen («Himmelblå»), Elias Holmen Sørensen («Askeladden»), Oscar-vinner Marcia Gay Harden («Miller’s Crossing», «Mystic River» og «Fifty Shades») og CNN-profil Richard Quest.

The Oslo Killing (NY!)
Denne våren presenterer Dplay og TVNorge sin første true crime-serie. I The Oslo Killing søker Maria Iranzo svar på hva som egentlig skjedde da hennes mor, diplomatfruen Anni Nielsen Iranzo, i 1974 ble drept i sitt eget hjem, midt på lyse dagen, i et av Oslos beste strøk. Ingen har blitt dømt for drapet, og Maria har heller aldri klart å slå seg til ro med historiene hun er blitt fortalt. Nå legger hun ut på en reise verden rundt for å nøste opp i den 45 år gamle drapssaken. Serien kaster lys over en unik historie om et norsk drap som fikk store diplomatiske ringvirkninger og skapte bølger inn i det amerikanske utenriksdepartementet. Vil Maria finne de svarene hun søker?

All Together Now Norge (NY!)
Denne våren presenterer TVNorge et helt nytt underholdningsprogram for hele familien, ledet av Anne Rimmen. All Together Now Norge er en storstilt, men samtidig forfriskende uhøytidelig og humørfylt, sangkonkurranse. I hver episode går åtte sangtalenter på scenen for å synge seg til den store finalen, men for å komme dit må de begeistre «De 100» – en jury ledet av «kaptein» Didrik Solli-Tangen. «De 100» består av en unik samling musikere, artister og fargerike musikkeksperter. Den av sangerne som får flest jurymedlemmer opp av stolen og med på allsangen går rett til finalen, mens andre- og tredjeplassen møtes til en nervepirrende sangduell i kampen om å gå videre. I siste episode møtes 16 deltakere til en forrykende sing-off, der juryens favoritt til slutt får med seg heder, ære og 250 000 blanke kroner.

Influenserne (NY!)
Dplay-serien Influenserne tar med seerne bak fancy filtere og catchy captions og viser hverdagen til noen av Norges mest populære internettprofiler. Langt fra den tradisjonelle lineær-TV-ruta finnes en egen verden av norske underholdningskjendiser, en blomstrende flora av unge formidlingstalenter, historiefortellere og meningsbærere. De holder seg på plattformene de selv foretrekker – som Snapchat, YouTube, Instagram og egne blogger – de samler tusenvis av klikk, seere, lesere og følgere hver dag – og de kalles for influensere. Noen av de som følges i serien er: Melina Johnsen (22 år, Instagram-profil, kjent fra Ex on the Beach), Markus «Murdrocks» Sannes (17 år, youtuber, kåret til «Årets morsomste» under Gullsnutten), Henrik «Blodprinsen» Elvejord Borg (24 år, har skrevet bok om sin tid i Ex on the Beach), Nellie Krokstad (24 år, youtuber) og Maren Turmo (19 år, fitnessdronning på Snapchat).

71° nord – Norges tøffeste kjendis (sesong 10)
Til våren skal TVNorge igjen teste hvilken kjendis som best takler overgangen fra rød løper til svart løype. Med en gruppe bestående av blant andre en urban humorist fra Bøler, en ekte norsk TV-diva, en rappkjefta radioprater og både aktive og tidligere toppidrettsutøvere på landslagsnivå, er det også duket for mye humor, sterke følelser og høyst variabelt vinnerinstinkt blant deltakerne. Følgende ti skal i år kappes om å være første kjendis i mål på Nordkapp: Silje Norendal (snowboardkjører), Thomas Alsgaard (tidligere langrennsløper), Ola-Conny Wallgren (TV-personlighet), Iman Meskini (skuespiller), Jahn Ivar «Mini» Jakobsen (tidligere fotballspiller), Guro Fostervold Tvedten (journalist), Mia Gundersen (artist og skuespiller), Vita Mashadi (TV-personlighet), Yousef Hadaoui (komiker) og Niklas Baarli (programleder).

Neste sommer (sesong 6)
Det er duket for nye flauser og forviklinger i ferie-Norge når en av TVNorges største humorsuksesser gjennom tidene er tilbake. Per Ivar og Eva har satt seg som mål å spare opp litt penger, men oppdager at det er fort gjort å falle for fristelser i lange, late ferieuker. Det hjelper heller ikke på økonomien at Per Ivar sier opp jobben i fylkeskommunen for å brygge øl. Humordramaet Neste sommer tar utgangspunkt i den norske sommerhytte-tradisjonen, og spiller på intrigene som ofte oppstår når familien er samlet for feriehygge i litt for intime omgivelser. Hovedrollene spilles av Trond Fausa Aurvåg (Per Ivar), Janne Formoe (Eva), Eivind Sander (Terje), Pia Tjelta (Anki), Kristin Jess Rodin (Siggen) og Arthur Berning (Egil).

Thomas Giertsen: Helt perfekt (sesong 9)
I herskapsvillaen på Oslos beste vestkant fortsetter Thomas og Ines desperate jakt etter det helt perfekte liv. Men som vanlig dukker det opp plenty med skjær i sjøen. Hvordan reagerer Thomas når han oppdager at den kjekke svømmetreneren til sønnen går med en sokk i speedoen for å imponere Ine? Hva skjer når Thomas og Ine må stå på pinne for Dizzie Tunes-legenden Tor Erik Gunstrøm som flytter inn i hybelleilighet og ustanselig skal ha oppmerksomhet? Tålmodigheten til Thomas får også kjørt seg når han leverer lopper med KrF-leder Knut Arild Hareide, som nekter å bære tungt. Dette er bare noe av det Thomas Giertsen og Ine Jansen må finne svar på i den nye sesongen av Thomas Giertsen: Helt perfekt. I serien om deres fiktive liv går gjerne ting fra vondt til verre når samlivets tilsynelatende små, ubetydelige problemer vokser seg fullstendig ut av proporsjoner.

Praktisk info med Jon Almaas (sesong 4)
Jon Almaas er tilbake med sitt utradisjonelle talkshow der han på humoristisk vis gir seerne praktisk info de ikke visste at de trengte. I sin uslukkelige tørst etter nyttig informasjon lar han fagfolk, professorer, nerder og eksperter snakke ut om alt det han lurer på. I folkeopplysningens navn er intet tema for stort eller for smått. Til å hjelpe seg i studio, har Jon med seg den minst like nysgjerrige Calle Hellevang-Larsen, som ikke går av veien for å lage sprø innslag der han eksperimenterer og tester hypoteser.

Brille (sesong 9)
Det blir nye dypdykk i vitenskapens forunderlige verden når programleder Harald Eia slipper løs sin indre nerd i en ny sesong med Brille. I det humorbaserte kunnskapsprogrammet får noen av landets ledende komikere bryne seg på tilsynelatende umulige oppgaver og spørsmål, og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets tankerekker. Denne sesongen har Harald Eia invitert gjester som Steinar og Tore Sagen, Atle Antonsen, Else Kåss Furuseth, Jon Almaas, Egil Hegerberg, Mikkel Niva, Jakob Schøyen Andersen, Martin Beyer Olsen og vitenskapsformidler Andreas Wahl.

4-stjerners middag (sesong 11)
I 4-stjerners middag åpner fire kjente personer dørene til sine hjem og kjøleskap. Så godt de kan, skal de by på god mat og like gode opplevelser. Blant vårens kokkelerende celebriteter finner vi blant andre Frank Løke, Linnea Myhre, Sondre Lerche, Aune Sand, Andreas «TIX» Haukeland, Erik Thorstvedt, Charlotte Frogner, Leif Einar «Lothepus» Lothe, Linda Vidala, Amalie Snøløs, John Arne Riise, Joachim «Noobwork» Haraldsen, Hasse Hope, Carina Dahl, Bertine Zetlitz og ekteparet Eli og Carl I. Hagen. Skulle noen av kjendisene utvise sviktende kulinariske ferdigheter, blir det garantert gode mattips å få fra den alltid tilstedeværende sjefskokken Ole-Martin Alfsen.

Gift ved første blikk (sesong 5)
Seks nye personer er klare for å gi sitt ja til en vilt fremmed, i håp om at ekspertene har lyktes med å finne den ene. Gift ved første blikk er et eksperiment som utfordrer tanken om at forelskelse er den eneste veien til kjærlighet. Istedenfor å la valg av partner skje gjennom gnistrende følelser og hodestups forelskelse, overlates ansvaret til en gruppe fagfolk; en sosialantropolog, to psykologer og en evolusjonsbiolog. Seks single personer, som føler de har prøvd alt, forsøker noe helt nytt for å finne den eneste ene. På bakgrunn av ulike personlighetstester og dybdeintervjuer overlates livets vanskeligste avgjørelse til ekspertene. Etter fem uker som ektefolk må de velge om de vil forbli gift eller signere skilsmissepapirene.


Ja vi elsker camping (sesong 4)
Hver sommer tilbringer vi seks millioner gjestedøgn rundt omkring på norske campingplasser. Her møtes alle typer mennesker med alle tenkelige og utenkelige hobbyer og interesser, og sammen skaper de sitt eget drømmesamfunn gjennom den norske sommeren. Ja vi elsker camping er en varm dokusåpe om det gode livet på typiske norske campingplasser. Denne våren får seerne bli med på flere av Norges travleste og koseligste campingplasser. Blant annet blir det gjensyn med Montebello Camping, hvor tredje generasjons campingsjef Lars Christian styrer skuta sammen med plassanviser Tom. Bobilkongen Nils får på seg feriegliset i Halden, mens på Ramton Camping stiftes nye bekjentskap. De folkekjære campingveteranene Snefrid og Erik har funnet sitt nye ferieparadis på Biristrand Camping.

Første date (sesong 2)
Denne våren blir TVNorge-seerne igjen invitert inn i restauranten hvor alle er på date, men ingen har sett hverandre før. Her er alle gjestene single, og de har vært modige nok til å la kameraene følge med på deres første stevnemøte med en helt fremmed person. Parene er satt sammen basert på hva de liker og misliker, men den viktige kjemien testes først når parene sitter ansikt til ansikt. Noen av parene vil klikke, andre vil ikke. Noen dater blir gøyale, noen sjarmerende, noen blir überkleine – og noen katastrofale. Disse møtene blir det god TV av. I hver episode møtes fire par, og etter endt date skal de bestemme seg for om de vil treffes igjen. Hva som skjer videre, er helt opp til dem.

Jegertvillingene (sesong 3)
Norges barskeste søstre, jegertvillingene Johanne og Kristine Thybo Hansen, har lenge hatt en drøm om å få se mer av landet og å oppleve jakt og friluftsliv utenfor Reisadalen. Derfor spurte de på Facebook om noen kunne tenke seg å ha dem på besøk og vise fram sine lokale naturperler og villmarksfavoritter. Invitasjonene strømmet inn fra engasjerte friluftsentusiaster i alle kanter av landet. Resultatet har blitt en programserie på åtte episoder hvor jegertvillingene møter vidt forskjellige mennesker og miljøer, som alle deler den samme lidenskapen for jakt, fiske og friluftsliv.

Ambulansen (NY!)
Ambulansetjenesten ved Haukeland Sykehus i Bergen håndterer opp mot 60 000 utrykninger i året. I denne nye serien får seerne et innblikk i den hektiske og til tider dramatiske hverdagen til de rundt 185 menneskene som jobber i ambulansetjenesten. Både bilene og personalet er utstyrt med GoPro-kameraer, så alt som filmes er rått og ekte, uten noen forstyrrelser eller påvirkning fra et kamerateam. Seerne blir med fra alarmen går til pasienten er levert på sykehuset, og kommer tett på både hendelsene og menneskene som har som jobb å redde liv. Serien Ambulansen dokumenterer hverdagen i et av Norges viktigste yrker, på en måte som aldri før er blitt gjort i Norge – og viser hvor mye minutter og sekunder kan ha å si når mennesker havner i akutt nød.


MAX

Ras (NY!)
I Norge er vi omgitt av vakker og dramatisk natur. Men med bratte fjell, smale veier og heftig vær kan naturen også være farlig. Hvert år blir norske veier stengt mer enn 1000 ganger på grunn av ras. Mens de fleste gladelig snur bilen og finner en tryggere vei, så finnes det også noen modige sjeler som har som jobb å gå rett inn i de livsfarlige rasområdene. Hver dag utfordrer de skjebnen for å sikre at vi andre er ute av faresonen. I serien Ras blir MAX med i hverdagen til de som lever av å holde veier, jernbanespor, hus og hjem trygge for fjellras. Seerne blir kjent med en helt spesiell gjeng på en helt spesiell arbeidsplass – som gir ny mening til begrepet åpent kontorlandskap.


Insider (sesong 8)
MAX-suksessen Insider returnerer til våren med nye innblikk i hva som skjer på skyggesiden av Norge. Denne sesongen blir det møter med blant andre de steile frontene i ulvesonen, en ekte norsk hasjplantasjeeier og involverte i det utrolige kuppet hvor David Toska kom unna med nesten 20 millioner fra Sparebanken NOR på Bryn i 2001. Insider-redaksjonen er også med når redningsmenn og skogbrannhelikoptre rykker ut under den knallvarme norske sommeren i 2018, og de blir med på ferden for å se hvordan narkotika fra utlandet i stor skala blir omsatt og distribuert over hele landet. Insider er en dokumentarserie som oppsøker mennesker, miljøer og steder folk flest ikke har tilgang til.

Havna (NY!)
Denne våren har MAX har fått unik tilgang til alle områder ved noen av Norges aller travleste havner. Fra havnekapteinene på toppen til grovarbeiderne «på gølvet». Fra de små losbåtene som i all slags vær trekker og fører de store skipene inn i havna, til gutta som manøvrerer de massive kranene med millimeterpresisjon. I serien Havna følger MAX noen av de fargerike karakterene som jobber døgnet rundt for å holde samfunnet vårt i gang. Trykket er høyt og belastningen kan være tung, men om havna stopper, så stopper Norge.


FEM

Insider FEM (sesong 3)
Dokumentarserien Insider FEM er tilbake for å belyse nye fascinerende temaer, populære trender og interessante miljøer i tiden vi lever i. I denne sesongen blir det møter med blant andre norske jenter som slår fra seg i den knallharde sporten MMA, og de ser hvordan hverdagen er blitt for tidligere deltakere i Paradise Hotel og Ex on the Beach. Insider FEM blir også med på russens elleville festing i Hellas, de kommer på innsiden av norske sexklubber og det voksende swingers-miljøet, og ser på trenden hvor unge jenter bruker crowdfunding for å finansiere sine nye og ekstreme kropper. Insider FEM viser reporterne Milda Melland, Marte Bratberg og Linn Isaksen i åpne og ærlige møter med mennesker og miljøer som folk flest ikke kjenner til.


Mediekontakt:

Hanne McBride

Tags

Last ned

Tags

Vi kategoriserer pressemeldinger med relevante tags. Populære tags vises først i listen.

Velg en tag:

Eivind Landsverk TVNorge MAX Eurosport Norge Eurosport Jan Erik Aalbu Discovery Networks Norway Fotball Vegard Nøss Eliteserien Sverre Nordbø Cathrine Larsåsen klubbhuset Typisk deg med Petter Schjerven Austria Wien Pyeongchang Christian Borch Thomas «Fingern» Gullestad Montebello Camping Strømming Autofil Karin Thune-Larsen Roger Risholt Norge - Tyskland Sevilla Rally Norge Christian Birkeland Stories from Norway Hilde Gjermundshaug Pedersen Lov og orden Unge mødre Hans Jarle Kind Berserk - i pionerenes farvann Asbjørn Brekke: TVNorge 25 år Distribusjonsavtale Astrid Lødemel Terje Håkonsen Asbjørn Brekkes julekalender Bengt Eriksen Morgan Karlsson Espen Stensrud amalie olsen OL 2020 71° nord – Norges tøffeste kjendis Aylar Lie Boligkrise Jegertvillingene Tom Stiansen Brille Jul i Tangerudbakken VOX Herlige hjem Adrian Paul Juleølkalenderen Barneavdelingen Kongsvikklinikken Thomas Myhre Fotballfesten langrenn Nikis Theophilakis Mariann Thommassen Big Brother Karin Bonde Manchester United Ronaldo Solveig Gulbrandsen Astri Lundberg Ex on the Beach Norge Discovery Communications Discovery Henrik Bjørnstad Digitalt Estonia Mitt kjøkken ruler Best på humor Kjetil Rekdal Vegard Ylvisåker Morgan og Ola-Conny gjør Norge Discovery Networks Birte Nystad Blanck Week of Football Seier'n er vår Milda Melland-Orerød André Villa MLS I hodet på Tufte Marcus & Martinus ole gunnar solskjær TLC Stella Mwangi Linda Vabø Per Haugsrud Eivind Sander Magnus Vatn PGA eliteserien fantasy breddekampen Tommy Tee Eurosport Playboy Carsten Skjelbreid Shampo Jon Almaas Johannes Høstflot Klæbo Tennis-NM Lasse Kjus Bjørn Einar Romøren Øystein Edsbergløkken Lars Engen Statsstøtte Sykkel Stian Lindås Saturday Night Live Golf OL i Tokyo 2020 Elisabeth Eriksen eurosport.no En helt vanlig dag Bård Tufte Johansen BAM Tonje Jenssen Seefood OBOS-ligaen Kjekt å ha Høstlansering 2019 Synnøve Skarbø Tottenham Lene Kongsvik Johansen Bil Bård Ylvisåker U21-landslaget ajax Marit Klomstad Håndball Alt for Norge Anita Skorgan fotball direkte sykehuset innlandet Fallskjermjegere Klaus Sonstad Kjendiskveld med Magnus Devold Dplay Teknologi Norske helter La Liga Breaking Bad Margrete Halvorsen david zaslav Eurosport Norge Alexandra Joner I kveld med YLVIS Community Shield The Biggest Loser Norge Christian Etholm Lene Granlund Bredahl Lord Arnstein Landsem Odd-Magnus Williamson I kveld med YLVIS LIVE Standard Liège Svein Lyder Bård Anders Kasin UNICEF International Champions Cup 2016 Fotball hopplandslaget FIFA Altibox Kongen befaler Morten Skotland Hansen Top Gear Bjørn Solvang daniel andre tande OL-kvalik Oljefondet Kristoffer Hopsdal Tokyo 2020 Premiere Pål Gordon Nilsen Signe Schineller Zlatan Ibrahimovic Harald Strømme Fotball til folket Team Solberg Mai Liverpool Synøve Diserud Jo Røislien Espen Tvedt Tromsø Helly Hansen Aleksander Gamme Bartek Kaminski Tina Brock Norske rednecks skiskyting champions league Dee Forbes Henrik Thodesen Mads Yngve Storvik Kristine Thybo Hansen fotballrunden Engelsk fotball Ramsy Tippeligaen Vendela Kirsebom Facebook Humor Danskebåten Hanne McBride Jakten på Berserk Øystein Dolmen Ari og Per løser verdensproblemer Bernt Gudmund Apeland pga tour EM Wimbledon Asbjørn Myhre Hege Schøyen Milda Melland Championship Forsvarets spesialkommando Bundesliga de olympiske vinterleker Discovery Channel Discovery Networks Northern Europe Jonas Gahr Støre Rich Ross Sport Manchester City Home of the Olympics Solplassen Jahn Teigen Google UNICEF Mesterfinalen Pernilla Solberg Fotballandslaget RBK The Fox Asbjørns julekalender Rasmus Gjertsen Øyen Jonas Bergh-Johnsen Atle Antonsen Janka Polliani Petter Northug På liv og død Michael Winger Silje Norendal Brannstasjonen Linni Meister YouTube Underholdning Dødens tjern Rekord Espen Huseby Bilulykke 71° nord UEFA åge skinstad Odd Alex Rosén Sindre Østgård Eivind Landsverk Drapet i Holmenkollen Gunnar Greve Insider FEM Unni Wilhelmsen Christine Koht Aamodt og Kjus på bortebane Stafett Atle Evang Reinton PyeongChang2018 Nina Lorgen Flemmen Mosquito Gullsnutten MTG Adam Alsing Anne Margrete Alværn MAX Mellom bakkar og berg Formel E Anne RImmen Kvelden før kvelden før kvelden med Ylvis – UNICEF ... Jan Martin Johnsen Terje Amundsen hopp Baking Kanal Valen Trine Risvik Olaf Tufte Åndenes makt Sverre Sætre Ønskebarn Maj-Britt Aagaard Pia Lykke dennis vareide GRUNDIGligaen Oddsen Sara Nordenstam Top Gear Norge Ingen banker RBK Sosiale medier Espen Knutsen Magnus Devold Altibox eSerien OL Telenor Top Model supersøndag Copa del Rey Jul i Blodfjell 2 Norske rotehjem Ylvis Stein Johan «Steinjo» Grieg Halvorsen alpint skihopp Snorre Kind Monsson Bernhard A. Steen Kakekrigen Sinnasnekker'n Lilli Bendriss Lars Lian Fødeavdelingen Petter Baarli Drapet i Holmenkollen christian gauseth Tor Ole Skullerud Engelsk ligacup Klæbo Kvinnelandslaget Dansken & Fingern - best i alt Calle Hellevang-Larsen EM-kvalik BAMTech El Clásico Eurosport Player Kurt Asle Arvesen TRY FEM Norsk Tipping Kaffekopp RiksTV St. Olavs hospital Jannike Kruse Harald Zwart Landslaget Otto Robsahm Ida Fladen Jens Petter Høili Ole Martin Alfsen Trinny Woodall Adam søker Eva Jan Thomas Kristin Folsland Olsen Else Kåss Furuseth Hilde Reinertsen Kollerød snapchat All Together Now Norge Bill Gates Joe Exotic Værdal'n Karsk & BASE Janne Amble Haugan Anne-Kristine Augestad Harald Eia Ari Behn TVNorge Annabelle Bauer Sprint PromaxBDA Espen Eckbo Seertall Roger Ruud Petter Solberg Vegard Nøss Kjetil André Aamodt Susanne Furøy Wergeland Mat Eirik Koren Oprah Feelgood Lasse Hallberg arctic waters Knut Lystad Vintereventyret hoppuka Kristin A. Boge tiger woods John Arne Riise major league soccer Høstlansering 2014 Jan Grønbech UMC fotballmandag Morten Johannessen Den siste viking vintersport Petter Bø Tosterud Dag Sørås Jo Bergsvand Henrik Elvestad Hvordan gjør de det – Norge Anne-Kat. Hærland Kåre Brustad Forsvaret Steinar Stierneklar Berntsen Tom Strømnæss Jul Jan Erik Aalbu Andreas Håtveit ICC 2016 Martin Ødegaard Kåre Ingebrigtsen Thomas Giertsen Pantelånerne i Las Vegas drømmekampen Peter Hutton Logo Torbjørn Røe Isaksen sommer-ol Norges Håndballforbund Petter Schjerven Henriette Bruusgaard Mediemangfoldsutvalget Hvordan gjør de det – med Jo Røislien kombinert Klovn til kaffen TVNorge 30 år VM-kvalik Dokumentarserie Jørgen Thue Benedicte Steinsrud Nils-Ingar «Nilsi» Aadne eSerien Euro 2016 Lena Ranehag Trond Fausa Aurvåg Janne Formoe UEFA Europa League Anders Jacobsen Gift ved første blikk Costa del Kongsvik Eldrid Borgan Norges beste brannmann Vegard Harm Lars Hvinden Line Fuglehaug Steffen Iversen Tine Austvoll Jensen Jarle Andhøy Mike Lang Espen Skoland Vibeke Skofterud Askil Holm Susannah Constantine Asbjørn Brekke Henrik Langli Hilde Windheim Brann Kari Svendsen Hockey Vinter-OL Masters Monica Csango Lars Lagerbäck SBS Discovery Johanne Thybo Hansen Linn Skåber Molde FK Esben «Dansken» Selvig Solveig Aune Stein Morten Lier Kristian Valen Jarle Nakken Revolution Norge - Sveits Møbelringen Cup Fotballproff Veien til EM Bjørn Asgeirsson Väinö Ulven Kultima Frode Martnes Super Cup OL2018 Canal Digital Lost in Time Jørgen Klem Ida Nysæter Rasch Hallvard Flatland Øystein Foros emil gukild Gro-Helen Tørum Rebecca Rørmark Norge U21 Fridtjof Nilsen Tangerudbakken borettslag Høstlansering April Ola-Conny Wallgren preben fjell Trond Espen Seim derbylørdag Hvite gutter Insider League Cup Strømmetjeneste Rapport Olav Øen Anne Sturød Koht og kidsa Humorkampanje Oslo S Birgitte Lund Nakken Årsrevyen med Harald Eia kvalifisering Ine Jansen Erik Langerud 4-stjerners middag Hockey-VM alexander stöckl e-sport Åsgårdstrand Discovery Networks Norway Pia Tjelta prebz & dennis Anna Rasmussen Eivind Landsverk Eliteserien 2019 Selskapskommunikasjon Geir Schau Hviterussland Tennis vålerenga Rosenborg Jul i Blodfjell Eliteserien Mandagsklubben Fredric Aasbø golftv Paris 2024 Davis Cup Stefan Johansen Europaligaen Casper Ruud GET Rick Kirkham Høst 2019 Neste sommer Mord og mysterier casino Jan-Erik Aalbu copa libertadores Erna Solberg Vebjørn Tveiterås Gunhild Dahlberg The Big Bang Theory Håndballjentene Ex on the Beach Katrin Eide Jakobsen NRK Fredrik Strømstad Kent Roger Tangvik Oddvar Brå Kenneth Fredheim OBOS-ligaen 2019 Praktisk info med Jon Almaas Nattpatruljen Trinny & Susannah - oppdrag Norge Hvem kan slå Aamodt og Kjus Total Video LIVE: Helkveld med Ylvis Reality Tooji celtic Interiør Henning Solberg Ragnar Kårhus Trine Fjellberg Falnes Stein Inge Stølen Emilie «Voe» Nereng IFPI Tiger King Thomas Giertsen: Helt perfekt TVOV Oliver Solberg TV 2 Norge - San Marino Dansken & Fingern Alle tags