Pressemeldinger

20.11.2019

Slik blir våren på TVNorge og Dplay

V%c3%a5rens profiler p%c3%a5 discovery original 91006

TVNorge og Discovery går inn i en ny vår og et nytt tiår med mer ambisiøse planer enn noen gang. Dplay skal fortsette å vokse, og seerandelene på hovedkanalen TVNorge skal opp. Oppskriften består av mye norsk humor, et rekordstort antall nye programmer – og ikke minst sommer-OL i Tokyo, med den mest lovende norske deltakertroppen noensinne.

– Dette blir en kjempespennende vår for oss. Vi kommer med et massivt underholdningstilbud til våre seere, og det hele toppes med det vi håper og tror kommer til å bli tidenes norske sommer-OL, sier Tine Austvoll Jensen, sjef for TVNorge og Discovery Networks.

Hun presenterte i dag TV-gruppens programmeny for våren, og avslørte både hva og hvem som kommer på skjermen – og hva som er målsetningene for TVNorge og Dplay.

– Vi har tatt store skritt på den digitale fronten bare det siste året, og jeg tror vi trygt kan si at Dplay er den raskest voksende strømmetjenesten i Norden i år. Planen er å vokse enda mer, når vi nå skal ta fatt på et nytt tiår. Samtidig er våre lineære seere også svært viktige, og ambisjonen for våren er krystallklar: TVNorge skal kapre seerandeler, og vi skal vokse som TV-gruppe, sier Tine Austvoll Jensen.

Mye latter gjennom vinter og vår
I god tradisjon blir det mye norsk humor på TVNorge også til våren. Blant de nye storsatsingene er humordramaserien Aldri voksen, med et stjernegalleri som blant andre inkluderer Ine Jansen, Laila Goody, Christian Skolmen, Andrea Bræin Hovig, Fredrik Hallgren (fra svenske Bonusfamilien), Atle Antonsen og Kåre Conradi.

Nylig tiltrådt programdirektør Magnus Vatn har store forventninger til serien.

Aldri voksen følger en gruppe venner fra ungdomstiden idet de selv blir tenåringsforeldre. Med store barn i huset møter de nå sitt eget ungdoms-jeg i døra. Dette er en serie om familie og vennskap, og om at man ikke er eldre enn man føler seg. Med den fantastiske gjengen i rollene, er det bare å glede seg, sier Magnus Vatn.

I tillegg kommer det nye sesonger med humorsuksessene Hvite gutter, Thomas Giertsen: Helt perfekt, Neste sommer, Praktisk info med Jon Almaas og Brille – nå med Einar Tørnquist som fersk programleder. Den nye Dplay-serien Sigurd fåkke pult byr på humor av det mørkere slaget, der humortalentet Steinar Klouman Hallert spiller en seksuelt frustrert ung mann som er lei av å bli oversett og være stemplet som en taper.

Motormoro, mannejakt og sterke dokumentarer
Programdirektøren lover også langt mer enn bare humor på Discovery-kanalene denne våren.

– Vi har aldri før presentert så mange norske produksjoner i løpet av en TV-sesong, og bredden gjør at vi kan friste med noe for enhver. Vi er veldig stolte av å kunne by på Top Gear Norge, der et av verdens mest kjente TV-formater gjøres i helnorsk versjon. I Team Solberg er vi litt i samme verden, og kommer tett på Petter Solberg og hans unike og fartsgale familie. Jan Thomas søker drømmeprinsen er et godt stykke unna rallystøv, når vi blir med hele Norges stylist-konge på kjærlighetsjakt i Sør-Afrika, sier programdirektør Magnus Vatn.

– Vi fortsetter også med de dyptpløyende dokumentarene i true crime-landskapet. Med Mannen som falt ser vi nærmere på det mystiske dødsfallet til Jan Wiborg og det storpolitiske dramaet som utspilte seg rundt byggingen av Gardermoen flyplass. Vi kommer også med en seks episoder lang dokumentarserie om Estonia-ulykken, der 852 mennesker mistet livet og de etterlatte fortsatt sitter igjen med en rekke ubesvarte spørsmål. Forhåpentligvis klarer vi å få fram noen nye opplysninger i begge sakene og bringe dem videre, sier Magnus Vatn.

Historisk sommer-OL
Denne våren leder opp til det som blir et høydepunkt i TVNorge og Discoverys historie, nemlig deres første som leverandør av sommer-OL. Det preger ikke bare sendeskjemaet i selve mesterskapsperioden, kanalen lader også opp til mesterskapet med hjelp fra to velkjente humorister. Magnus Devold viser en litt annen vei til Tokyo i Kjør meg til OL, og Henrik Elvestad finner ut hva som kreves for å konkurrere på toppnivå i Elvestads OL.

– Vi gleder oss vilt til å presentere sommer-OL for det norske folk, spesielt siden troppen Norge sender av gårde er så ekstremt talentfull. Vi håper det blir tidenes norske sommer-OL, og skal i hvert fall gjøre alt vi kan for å gi folk en uforglemmelig opplevelse. Vi kommer til å toppe laget både foran og bak kamera, sier programdirektør Magnus Vatn.

– Det blir også gjensyn med noen av våre aller største suksesser denne våren. Vi sender en fantastisk gjeng ut på 71° nord – Norges tøffeste kjendis, og en herlig gjeng med ekser til Brasil for å lage en ny runde med Ex on the Beach Norge. Så det er trygt å si at vi satser bredt og allsidig på våre kanaler og strømmetjenester denne våren, sier Magnus Vatn.

Det blir også mer av kjenninger som 4-stjerners middag, Ja vi elsker camping, Insider, Insider FEM, og Norske rednecks i Syden. Discovery fortsetter også den tunge dekningen av Eliteserien og OBOS-ligaen på TVNorge, MAX, Eurosport Norge og Eurosport Player, mens golf-fansen kan følge Viktor Hovlands vei mot PGA-toppen på appen GOLFTV.

Under følger mer informasjon om de norske programmene som skal gå på TVNorge, Dplay og de øvrige Discovery-kanalene til våren.


For mer informasjon, kontakt:
Hanne McBride
Mediesjef
Discovery Networks
Telefon: 930 62 894
E-post: hanne_mcbride@discovery.com


 

 

TVNORGE OG DPLAY


Jul i Blodfjell 2 (sesong 2)
Denne julen står etterforskerne Svein og Nanna Soot overfor et nytt, blodig mysterium. En ung jente, Sofia Juul, forsvant plutselig under mistenkelige forhold for 20 år siden. Hun er arvingen til den kjente julefortellingen om «Blodnissene», en nasjonal juletradisjon og kommersiell gullgruve for Juul-familien. 24. desember vil hun offisielt bli erklært død, med mindre Svein og Nanna finner ut hva som egentlig skjedde den skjebnesvangre julekvelden. Tiden er knapp, og mens etterforskerne jobber på spreng, tas stadig flere nøkkelvitner av dage. Kun Svein og Nanna kan stoppe den blodige maktkampen som utspiller seg i familien Juul. I det nye Blodfjell-universet dukker det igjen opp mange kjente, norske humorfjes, blant dem Trond Fausa Aurvåg, Ine Jansen, Kevin Vågenes, Espen Eckbo, Jon Øigarden, Atle Antonsen, Emilie Skolmen, Jakob Schøyen og mange flere.


Aldri voksen (NY!)
Denne våren kommer TVNorge og Dplay med en helt ny humordramasatsing, med noen av Norges fremste skuespillere i hovedrollene. Aldri voksen følger en gruppe venner fra ungdomstiden idet de selv får tenåringer i huset. Som voksne har de alle flyttet hjem til nabolaget de vokste opp i, og med store barn i huset møter de nå sin egen ungdomstid i døra. Aldri voksen er en serie om foreldreskap og dobbeltmoral. Det er også en serie om vennskap, og om at man ikke er eldre enn man føler seg. I rollene er blant andre Ine Jansen, Laila Goody, Christian Skolmen, Andrea Bræin Hovig, Fredrik Hallgren, Atle Antonsen og Kåre Conradi.


Jan Thomas søker drømmeprinsen (NY!)
I sin profesjonelle karriere som stylist, frisør og velvære-guru har Jan Thomas oppnådd stor suksess, og det siste året har han sjarmert hele Norge med sin åpenhet og varme humor i podcast-hiten og TV-serien Einar og Jan Thomas blir venner. Men det er én ting som mangler i livet hans: en kjæreste. Denne våren skal et knippe håndplukkede friere kjempe om Jan Thomas’ hjerte. De skal bo sammen i et vakkert herskapshus i Sør-Afrika, og de blir sendt på både romantiske og actionfylte dater med Jan Thomas i spektakulære omgivelser. I jakten på drømmeprinsen får Jan Thomas også assistanse fra noen av sine nære og celebre venner, og han åpner opp og viser offentligheten helt nye sider av seg selv. For hvert program må én beiler forlate ranchen, helt til bare én kandidat står igjen. Programleder Synnøve Skarbø er dama som vennlig, men bestemt holder styr på det hele.


Mannen som falt (NY!)
Dplay og TVNorge fortsetter satsingen på norsk true crime, og denne gang settes søkelyset på det mystiske dødsfallet til granskeren Jan Wiborg. I juni 1994 døde sivilingeniøren Wiborg etter å ha falt naken fra et hotellvindu i København. Dansk politi slo kjapt fast at det var et selvmord, men ikke alle har slått seg til ro med den konklusjonen. Wiborg hadde vært involvert i en av de mest dramatiske politiske maktkampene på 80- og 90-tallet, striden om valg av ny hovedflyplass. Han var kritisk til tåkemålingene som gjorde at det endelige valget falt på Gardermoen istedenfor Hurum, og mente målingene ikke kunne stemme. Han ga seg aldri, selv ikke etter at den endelige beslutningen var tatt. I etterkant har flere hevdet at hans innbitte motstand kan ha ført til at han ble drept. Hva skjedde egentlig den dagen inne på rom 307? Mannen som falt forfølger gamle og nye spor i jakten på sannheten, og forteller historien om hva som kan skje i møtet mellom et enkeltmenneske og storpolitikken.


71° nord – Norges tøffeste kjendis (sesong 11)
Til våren skal TVNorge igjen teste hvilken kjendis som best takler overgangen fra rød løper til svart løype. I årets utgave av 71° nord – Norges tøffeste kjendis får følgende ti deltakere testet sine grenser: Jon Almaas (programleder), Pål «OnklP» Tøien (artist), Melina Johnsen (TV-personlighet/influencer), Atle Pettersen (programleder/artist), Mia Hundvin (tidligere håndballspiller), Erik Follestad (tidligere ishockeyspiller), Maren Turmo (fitnessinfluencer), Lise Finckenhagen (TV-kokk), Øystein «Pølsa» Pettersen (skiløper) og Hedvig Wessel (frikjører). Nytt av sesongen er også at programmet sendes to ganger i uka på TVNorge.


Top Gear Norge (NY!)
Denne våren kommer et av verdens mest kjente TV-konsepter i helnorsk versjon. Top Gear er bilprogrammet som griper tak i alle, enten de er sertifiserte bilnerder eller ikke har snøring på bil i det hele tatt. Til å lede den norske utgaven, og dermed få guttedrømmen sin oppfylt, har TVNorge håndplukket TV-veteran Petter Schjerven, musiker og programleder Esben «Dansken» Selvig og supersjåfør og drifting-stjerne Fredric Aasbø. Trioen skal dra Norden rundt for å teste og konkurrere med nye og gamle kjøretøy, treige og raske, stygge og vakre – kort sagt alt som kan rulle og kræsje. I kjent Top Gear-stil, skal også kjendiser få testet sine kjøreferdigheter og konkurrere på bane. Top Gear Norge er et samarbeid mellom rettighetshaver BBC og TV-gruppen Discovery, og programmet blir tilgjengelig på TVNorge og Dplay i løpet av våren 2020.


Team Solberg (NY!)
Dokumentarserien Team Solberg er et åpent og actionfylt møte med «verdens raskeste familie», der alt handler om motorsport og alt er 110 prosent eller ingenting. Pappa Petter er en ekte rallylegende, viden kjent for sitt energiske vesen og gode humør. Mamma Pernilla er tidligere rallysjåfør og nå sjef og organisator for Team Solberg. Tenåringssønnen Oliver har ikke bare har arvet sin fars sjarm og utstråling – han ser også ut til å bli en enda bedre sjåfør. Serien følger blant annet familien gjennom den spesielle 2019-sesongen, som kulminerer i rally-VM i Wales, der Oliver får sin VM-debut samtidig som pappa Petter tar farvel med rallysirkuset. Team Solberg er et innblikk i en hektisk hverdag hvor Petter, Pernilla og Oliver – midt oppi sirkuset av medieoppmerksomhet, sponsorer, trening, konkurranser og rød løper – også prøver å være en vanlig familie.


Ex on the Beach Norge (sesong 3)
Norges mest omtalte strand-reality er tilbake når Dplay igjen sender åtte single og eventyrlystne unge mennesker til en drømmestrand for å bade, feste og elske (livet). Men som kjent er det en twist: Én etter én dukker ekskjærestene deres opp fra vannet, og det kan føre til skjær i den asurblå sjøen. Noen er ute etter hevn, andre søker ny gnist i gamle følelser – felles for alle på stranden er at de ikke går av veien for DRAMA. Denne sesongen spilles inn i luksuriøse omgivelser i Brasil, med nye deltakere som er klare for alt. Og hvem vet, kanskje stiger det også noen gamle kjente opp av havet? Det blir to ukentlige episoder der intriger og filosofiske fabuleringer kun betraktes som ren underholdning, når Ex on the Beach Norge igjen inntar norske skjermer.


Estonia (NY!)
28. september 1994 forliste passasjerfergen MS Estonia i Østersjøen, på vei mellom Tallin og Stockholm. Av de 989 passasjerene om bord, omkom 852 mennesker. Skipet sank så raskt at de fleste av passasjerene aldri kom seg ut av fartøyet. Nå blir en av Europas største tragedier tema for vårens store dokumentarsatsing på TVNorge og Dplay. I seks episoder skal omstendighetene rundt en av de verste skipskatastrofene i moderne tid granskes. I årene etter forliset har flere ubesvarte spørsmål dukket opp. Overlevende og etterlatte har kjempet i mange år for nye undersøkelser og granskninger. Så langt har de ikke nådd frem. Målet med dokumentarserien Estonia er å bidra med nye opplysninger og å belyse flere sider også for en ny generasjon, 25 år etter det tragiske forliset.


Ole Martins kjøkken (NY!)
Stjernekokk Ole Martin Alfsen skal denne våren ikke bare hjelpe celebre deltakere i 4-stjerners middag, nå skal han også hjelpe seerne der hjemme med å utvide repertoaret på kjøkkenet. I god, gammel fjernsynskjøkken-ånd, men med lave skuldre og velkjent glimt i øyet, skal Ole Martin vise hvordan man lager alt fra billige studentmåltider og enkle familieretter til veganske retter og storslagne festmiddager. Fra mandag til torsdag lærer Ole Martin bort sine beste triks på TVNorge, og på Dplay vil dessuten alle episodene finnes i sin helhet, i tillegg til massevis av korte snutter med smakfulle og forlokkende mattips fra en av Norges beste kokker.


Hvite gutter (sesong 4)
Den Gullruten-nominerte humorserien Hvite gutter er tilbake med en ny sesong på Dplay. De fire kompisene Leo, Jens, Herman og Mathias bor fortsatt sammen på Oslos vestkant og har aldri vært inne på tanken om å flytte fra hverandre. Selv om deres jevnaldrende for lengst er ferdig utdannet og har sanket høystatusjobber, har de fire kompisene stått på stedet hvil siden videregående. Men selv om alle fire gutta føler på utilstrekkelighet har de i hvert fall hverandre. I vårens sesong bestemmer Leo seg for å gå til krig mot lillebroren fordi han stjeler all oppmerksomheten til faren, mens Mathias’ liv som singel tar en brå vending når han våkner opp med forloveden til en nær bekjent. Herman, som er i dyp gjeld etter nok en Snusbrothers-fadese, går enda mer ekstreme veier for å skaffe raske penger. Men viktigst av alt: Gutta må legge en plan for å få vinne tilbake Jens som rømte fra kollektivet i forrige sesong.


Sigurd fåkke pult (NY!)
Sigurd er en ung mann som prøver å få sex med jenter i Oslo. Sigurd er kåt og desperat, men det nærmeste Sigurd kommer å faktisk ligge med noen, er når Trym i kollektivet har sex med kjæresten sin. Da står som regel Sigurd i naborommet og onanerer iherdig til lydene de lager. Men Sigurd er lei av å onanere, han er lei av å bli oversett og han er lei av å være en taper. I sin desperate søken etter sex får Sigurd hjelp av bestekompisen Mats, som forøvrig heller ikke er særlig god med damene, og den utadvendte Tuva som uten forvarsel har flyttet inn i kollektivet og dermed også livet til Sigurd. Dplays nye humordramaserie Sigurd fåkke pult er en fiktiv, men relevant skildring av utfordringer og tabuer unge menn møter i det norske samfunnet i dag. Serien handler om å havne utenfor i et samfunn som stadig forteller deg at du er overpriviligert. Medvirkende: Steinar Klouman Hallert, Erlend Mørch, Eline Grødal. Regi: Øyvind Holtmon.


Kjør meg til OL (sesong 2)
Sommeren 2020 er verdens øyne rettet mot Japan idet OL-ilden tennes i Tokyo. I mylderet av mennesker er det kanskje én mann som skiller seg ut. Han er norsk, en halv meter høyere enn de andre, og han har reist gjennom fire kontinenter med bil. Og han har fortsatt ikke lappen. Magnus Devold er klar for sitt andre OL. Denne gangen skal han bli kjørt av fremmede, hjelpsomme mennesker gjennom Europa, Sør-Amerika, Australia, Sørøst-Asia og Kina. På veien vil han møte sommer-OL-helter med helt unike historier. Før reisen er det mye Magnus grubler på. Er uruguayanerne gode sjåfører? Er det i det hele tatt lov til å bli kjørt gjennom Kina? Og hvordan får man bilen sin over Stillehavet? Dette, og mye mer, vil han finne ut av i Kjør meg til OL, et totalt uforutsigbart reiseprogram om en kjempelang nordmann som legger ut på en kjempelang reise.


Elvestads OL (NY!)
Sportsidiot og humorist Henrik Elvestad er sjukt klar for sommer-OL. 16 deilige dager fylt med 324 øvelser innen 33 ulike idretter. Men hva er det som fenger så enormt med OL, at ikke bare de sportsgale, men også de som ikke kan noen ting om idretten, sitter og ser på? I Elvestads OL tar Henrik Elvestad for seg ulike idretter fra sommer-OL. Han møter noen av Norges fremste OL-kandidater, og apparatet rundt, og dykker ned i fakta og historikk knyttet til sporten. I hvert program får Henrik en intensiv innføring i den aktuelle grenen, og programmet avsluttes med en konkurranse der han skal forsøke å slå utøveren, selvsagt ikke uten litt hjelp. Elvestads OL er en serie fylt av humor, nerdete nysgjerrighet og respekt for fagfolk, laget for å korte ned ventetiden og bygge folks kunnskapsnivå og forventning til sommerens store begivenhet, OL i Tokyo 2020.


Neste sommer (sesong 7)
En av TVNorges største humorsuksesser gjennom tidene er tilbake. Ny sommer betyr nye muligheter til å legge ferien i grus. Humordramaet Neste sommer handler om sommerferien på familiehytta, med sjø, sol og late dager – og en uendelig rekke av bittesmå problemer som på kort tid eskalerer til mellommenneskelige katastrofer. Per Ivar (Trond Fausa Aurvåg) gir aldri opp målet om å fremstå som en trivelig handyman, og denne sommeren prøver han å bygge alt fra utegrill til olabil uten bremser – selvsagt med varierende hell. Sønnen Martin har med kjærestebesøk på hytta for første gang, til Evas (Janne Formoe) store begeistring. Siggen (Kristin Jess Rodin) og Egil (Arthur Berning) prøver å perfeksjonere hyttelivet med innkjøp av stamp og smoker-grill, og nede på den gule hytta prøver Terje (Eivind Sander) å holde seg i aktivitet og er åpen for nye impulser etter et sårt brudd med Anki tidligere på året.


Thomas Giertsen: Helt perfekt (sesong 10)
På Oslos beste vestkant fortsetter Thomas og Ines kamp for det perfekte liv. Men hvordan reagerer Thomas når han oppdager at DDE-legenden Bjarne Brøndbo tisser i jacuzzien når de bader sammen? Hva skjer når Ine får besøk av en søt sjakknevø på 13 år og Thomas oppdager at gutten spionerer på Ine i dusjen? Og hvordan går det når Thomas skal være Jons forlover og arrangere utdrikningslag sammen med Jons svenske partykompis Bosse? Også denne sesongen dukker kjente nordmenn opp i rollen som mer eller mindre fordelaktige versjoner av seg selv, blant dem Bjarne Brøndbo, Espen Eckbo, Ingar Helge Gimle, Camilla Pihl, Peter Peters, Synnøve Skarbø, Freddy Kalas, Marian Saastad Ottesen, Nils Jørgen «Jøgge» Kaalstad, Ole Martin Alfsen og Mia Gundersen.


Gift ved første blikk (sesong 6)
Seks nye personer er klare for å gi sitt «ja» til en vilt fremmed, i håp om at ekspertene har lyktes med å finne den rette for dem. Gift ved første blikk er et eksperiment som utfordrer tanken om at forelskelse er den eneste veien til kjærlighet. Istedenfor å la valg av partner skje gjennom gnistrende følelser og hodestups forelskelse, overlates ansvaret til en gruppe fagfolk: en sosialantropolog, to psykologer og en evolusjonsbiolog. Seks single personer, som føler de har prøvd alt, forsøker noe helt nytt for å finne den eneste ene. På bakgrunn av ulike personlighetstester og dybdeintervjuer overlates livets vanskeligste avgjørelse til ekspertene. Etter fem uker som mann og kone må de velge om de vil forbli gift eller signere skilsmissepapirene.


Brille (sesong 11)
Når Brille er tilbake på Dplay og TVNorge denne våren, er det med splitter ny programleder. Harald Eia har abdisert, og opp på humor- og kunnskapstronen hopper ingen ringere enn Einar Tørnquist. Den joviale humoristen er Mensa-medlem og har en IQ på 138. Tørnquist skal øse av sitt store repertoar av unyttig vitenskap og historie, og han omtaler sin nye programlederrolle som drømmejobben. I det humorbaserte kunnskapsprogrammet Brille får noen av landets beste komikere bryne seg på tilsynelatende umulige oppgaver og spørsmål, og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets tankerekker. Listen av gjester inkluderer folk som Mikkel Niva, Else Kåss Furuseth, Egil Hegerberg, Live Nelvik, Martin Beyer Olsen, Steinar Sagen, Henriette Steenstrup, Solveig Kloppen, Erik Solbakken, Christian Mikkelsen, Hans Olav Brenner og Emilie Nicolas.


Praktisk info med Jon Almaas (sesong 5)
Jon Almaas er tilbake med sitt utradisjonelle talkshow der han på humoristisk vis gir seerne praktisk info de ikke visste at de trengte. I sin uslukkelige tørst etter nyttig informasjon lar han fagfolk, professorer, nerder og eksperter snakke ut om alt det han lurer på. I folkeopplysningens navn er intet tema for stort eller for smått. Er gjesping smittsomt? Hva er forskjellen på balkong, veranda og altan? Er det farlig å svømme rett etter man har spist? Til å hjelpe seg i studio, har Jon med seg den ikke like nysgjerrige Calle Hellevang-Larsen, som eksperimenterer og tester sine egne sprø hypoteser.


4-stjerners middag (sesong 12)
I vårens runde med 4-stjerners middag finner vi blant andre følgende kokkelerende celebriteter: Bjarne Brøndbo, Peder Kjøs, jegertvillingene Kristine og Johanne Thybo Hansen, Martine Lunde, Don Martin, Hanne Krogh, Robert Stoltenberg, Melina Johnsen, Henrik «Blodprinsen» Elvejord Borg, Thomas Felberg, Vendela Kirsebom, Iman Meskini, Frithjof Wilborn, Silje Nordnes og Ailo Gaup. I 4-stjerners middag åpner fire kjente personer dørene til sine hjem og kjøleskap. Så godt de kan, skal de by på god mat og like gode opplevelser. Skulle noen av kjendisene utvise sviktende kulinariske ferdigheter, blir det garantert gode mattips å få fra sjefskokken Ole-Martin Alfsen.


Ja vi elsker camping (sesong 5)
Vi nordmenn elsker camping. Hver sommer tilbringer vi seks millioner gjestedøgn rundt omkring på norske campingplasser. Her møtes alle typer mennesker med alle tenkelige og utenkelige hobbyer og interesser, og sammen skaper de sitt eget drømmesamfunn gjennom den norske sommeren. Ja vi elsker camping er en varm dokusåpe om det gode livet på typiske norske campingplasser. I vårens sesong blir det gjensyn med Montebello Camping, hvor tredje generasjons campingsjef Lars Christian styrer skuta. De folkekjære campingveteranene Snefrid og Erik ønsker også velkommen til sitt ferieparadis på Biristrand Camping, og det blir gjensyn med idylliske Ramton Camping ved vestbredden av Oslofjorden.



MAX

Norske rednecks i Syden (sesong 2)
Her hjemme begynner nettene å bli lange og kulda har satt inn, så MAX sender på ny en gjeng med norske rednecks til Syden for finne varmen. Hatten er på, og kofferten er lastet med spekepølse, strips, gaffateip og raggsokker, alt som behøves når en ekte redneck skal ut på tur. Denne gangen går turen til Kreta, og blant de reisende er det noen som gleder seg og andre som er skeptiske til å forlate sine vante og trygge omgivelser. Det er duket for mye galskap og moro når den norske bygda møter gresk charterturisme. De som trekker sørover denne sesongen av Norske rednecks i Syden, er blant andre «sjefsredneck» Väinö og kona hans Gunn Berit, redneck-tvillingene Stig Vidar og Svein Roger (med sønn), Hilde og Daniel – den selvutnevnte sjefen av Ulvåa, Erik «Röv» med foreldrene Edel og Per, køntriartist Arly Karlsen med kone og sønner, samt proto-redneck og evig optimist Jarle og kona hans Rita.


Insider (sesong 9)
MAX-suksessen Insider returnerer til våren med nye innblikk i hva som foregår i de mørke krokene av det norske samfunnet. Denne sesongen blir det blant annet dypdykk i den blomstrende narkohandelen på Dark Web, oppdrag i Finland med den beryktede pengeinnkreveren Espen Lee, og intens videre jakt etter den forsvunne Trine Frantzens levninger på en gravplass i Bergen. Insider-redaksjonen er også med til Mali når norske styrker deltar i det som regnes som FNs dødeligste oppdrag, og de har fått unik tilgang til politiets egne videobilder fra Operafjell-ulykken på Svalbard, Norges verste flyulykke, der et russisk fly styrtet og 141 mennesker mistet livet. Insider er en dokumentarserie som oppsøker mennesker, miljøer og steder folk flest ikke har tilgang til.


Alarmstasjonen (NY!)
Alarmstasjonen på MAX tar seerne med på innsiden av alarmselskapet Verisure, som er Norges største aktør innen boligalarmer. 24 timer i døgnet, 365 dager i året sitter operatørene på alarmstasjonen og passer på mange hundretusen norske hjem og bedrifter. De får inn meldinger om innbrudd, brann og nødsituasjoner fra hele landet, sender ut vektere og varsler nødetater ved behov. Serien byr på møter med folkene som er på jobb, og viser alt fra overvåkingsbilder fra kameraene på stedet og opptak av nødsamtalene som kommer inn, i tillegg til at det filmes når vekterne rykker ut på oppdrag.


FEM

Insider FEM (sesong 3)
Insider FEM er tilbake for å belyse nye fascinerende temaer, populære trender og interessante miljøer i tiden vi lever i. Historiene de finner er ofte dramatiske og nærmest uvirkelige, men også morsomme, lidenskapelige og overraskende. I denne sesongen møter Insider FEMs reportere blant andre norske jenter som slår fra seg i den knallharde sporten MMA, og de ser hvordan hverdagen har blitt for tidligere deltakere i Paradise Hotel og Ex on the Beach Norge. Insider FEM blir også med på russens elleville festing i Hellas, kommer på innsiden av norske sexklubber og swingers-miljøet, og ser på det voksende norske reborn-miljøet, hvor kvinner har nære forhold til dukker som ser ut som ekte babyer. Insider FEM er en dokumentarserie som viser reporterne Milda Melland, Marte Bratberg og Linn Isaksen i åpne og ærlige møter med mennesker og miljøer som folk flest ikke kjenner til.


Mediekontakt:

Hanne McBride

Tags

Last ned

Tags

Vi kategoriserer pressemeldinger med relevante tags. Populære tags vises først i listen.

Velg en tag:

Eivind Landsverk TVNorge MAX Eurosport Norge Eurosport Jan Erik Aalbu Discovery Networks Norway Fotball Vegard Nøss Eliteserien Sverre Nordbø Cathrine Larsåsen klubbhuset Typisk deg med Petter Schjerven Austria Wien Pyeongchang Christian Borch Thomas «Fingern» Gullestad Montebello Camping Strømming Autofil Karin Thune-Larsen Roger Risholt Norge - Tyskland Sevilla Rally Norge Christian Birkeland Stories from Norway Hilde Gjermundshaug Pedersen Lov og orden Unge mødre Hans Jarle Kind Berserk - i pionerenes farvann Asbjørn Brekke: TVNorge 25 år Distribusjonsavtale Astrid Lødemel Terje Håkonsen Asbjørn Brekkes julekalender Bengt Eriksen Morgan Karlsson Espen Stensrud amalie olsen OL 2020 71° nord – Norges tøffeste kjendis Aylar Lie Boligkrise Jegertvillingene Tom Stiansen Brille Jul i Tangerudbakken VOX Herlige hjem Adrian Paul Juleølkalenderen Barneavdelingen Kongsvikklinikken Thomas Myhre Fotballfesten langrenn Nikis Theophilakis Mariann Thommassen Big Brother Karin Bonde Manchester United Ronaldo Solveig Gulbrandsen Astri Lundberg Ex on the Beach Norge Discovery Communications Discovery Henrik Bjørnstad Digitalt Estonia Mitt kjøkken ruler Best på humor Kjetil Rekdal Vegard Ylvisåker Morgan og Ola-Conny gjør Norge Discovery Networks Birte Nystad Blanck Week of Football Seier'n er vår Milda Melland-Orerød André Villa MLS I hodet på Tufte Marcus & Martinus ole gunnar solskjær TLC Stella Mwangi Linda Vabø Per Haugsrud Eivind Sander Magnus Vatn PGA eliteserien fantasy breddekampen Tommy Tee Eurosport Playboy Carsten Skjelbreid Shampo Jon Almaas Johannes Høstflot Klæbo Tennis-NM Lasse Kjus Bjørn Einar Romøren Øystein Edsbergløkken Lars Engen Statsstøtte Sykkel Stian Lindås Saturday Night Live Golf OL i Tokyo 2020 Elisabeth Eriksen eurosport.no En helt vanlig dag Bård Tufte Johansen BAM Tonje Jenssen Seefood OBOS-ligaen Kjekt å ha Høstlansering 2019 Synnøve Skarbø Tottenham Lene Kongsvik Johansen Bil Bård Ylvisåker U21-landslaget ajax Marit Klomstad Håndball Alt for Norge Anita Skorgan fotball direkte sykehuset innlandet Fallskjermjegere Klaus Sonstad Kjendiskveld med Magnus Devold Dplay Teknologi Norske helter La Liga Breaking Bad Margrete Halvorsen david zaslav Eurosport Norge Alexandra Joner I kveld med YLVIS Community Shield The Biggest Loser Norge Christian Etholm Lene Granlund Bredahl Lord Arnstein Landsem Odd-Magnus Williamson I kveld med YLVIS LIVE Standard Liège Svein Lyder Bård Anders Kasin UNICEF International Champions Cup 2016 Fotball hopplandslaget FIFA Altibox Kongen befaler Morten Skotland Hansen Top Gear Bjørn Solvang daniel andre tande OL-kvalik Oljefondet Kristoffer Hopsdal Tokyo 2020 Premiere Pål Gordon Nilsen Signe Schineller Zlatan Ibrahimovic Harald Strømme Fotball til folket Team Solberg Mai Liverpool Synøve Diserud Jo Røislien Espen Tvedt Tromsø Helly Hansen Aleksander Gamme Bartek Kaminski Tina Brock Norske rednecks skiskyting champions league Dee Forbes Henrik Thodesen Mads Yngve Storvik Kristine Thybo Hansen fotballrunden Engelsk fotball Ramsy Tippeligaen Vendela Kirsebom Facebook Humor Danskebåten Hanne McBride Jakten på Berserk Øystein Dolmen Ari og Per løser verdensproblemer Bernt Gudmund Apeland pga tour EM Wimbledon Asbjørn Myhre Hege Schøyen Milda Melland Championship Forsvarets spesialkommando Bundesliga de olympiske vinterleker Discovery Channel Discovery Networks Northern Europe Jonas Gahr Støre Rich Ross Sport Manchester City Home of the Olympics Solplassen Jahn Teigen Google UNICEF Mesterfinalen Pernilla Solberg Fotballandslaget RBK The Fox Asbjørns julekalender Rasmus Gjertsen Øyen Jonas Bergh-Johnsen Atle Antonsen Janka Polliani Petter Northug På liv og død Michael Winger Silje Norendal Brannstasjonen Linni Meister YouTube Underholdning Dødens tjern Rekord Espen Huseby Bilulykke 71° nord UEFA åge skinstad Odd Alex Rosén Sindre Østgård Eivind Landsverk Drapet i Holmenkollen Gunnar Greve Insider FEM Unni Wilhelmsen Christine Koht Aamodt og Kjus på bortebane Stafett Atle Evang Reinton PyeongChang2018 Nina Lorgen Flemmen Mosquito Gullsnutten MTG Adam Alsing Anne Margrete Alværn MAX Mellom bakkar og berg Formel E Anne RImmen Kvelden før kvelden før kvelden med Ylvis – UNICEF ... Jan Martin Johnsen Terje Amundsen hopp Baking Kanal Valen Trine Risvik Olaf Tufte Åndenes makt Sverre Sætre Ønskebarn Maj-Britt Aagaard Pia Lykke dennis vareide GRUNDIGligaen Oddsen Sara Nordenstam Top Gear Norge Ingen banker RBK Sosiale medier Espen Knutsen Magnus Devold Altibox eSerien OL Telenor Top Model supersøndag Copa del Rey Jul i Blodfjell 2 Norske rotehjem Ylvis Stein Johan «Steinjo» Grieg Halvorsen alpint skihopp Snorre Kind Monsson Bernhard A. Steen Kakekrigen Sinnasnekker'n Lilli Bendriss Lars Lian Fødeavdelingen Petter Baarli Drapet i Holmenkollen christian gauseth Tor Ole Skullerud Engelsk ligacup Klæbo Kvinnelandslaget Dansken & Fingern - best i alt Calle Hellevang-Larsen EM-kvalik BAMTech El Clásico Eurosport Player Kurt Asle Arvesen TRY FEM Norsk Tipping Kaffekopp RiksTV St. Olavs hospital Jannike Kruse Harald Zwart Landslaget Otto Robsahm Ida Fladen Jens Petter Høili Ole Martin Alfsen Trinny Woodall Adam søker Eva Jan Thomas Kristin Folsland Olsen Else Kåss Furuseth Hilde Reinertsen Kollerød snapchat All Together Now Norge Bill Gates Joe Exotic Værdal'n Karsk & BASE Janne Amble Haugan Anne-Kristine Augestad Harald Eia Ari Behn TVNorge Annabelle Bauer Sprint PromaxBDA Espen Eckbo Seertall Roger Ruud Petter Solberg Vegard Nøss Kjetil André Aamodt Susanne Furøy Wergeland Mat Eirik Koren Oprah Feelgood Lasse Hallberg arctic waters Knut Lystad Vintereventyret hoppuka Kristin A. Boge tiger woods John Arne Riise major league soccer Høstlansering 2014 Jan Grønbech UMC fotballmandag Morten Johannessen Den siste viking vintersport Petter Bø Tosterud Dag Sørås Jo Bergsvand Henrik Elvestad Hvordan gjør de det – Norge Anne-Kat. Hærland Kåre Brustad Forsvaret Steinar Stierneklar Berntsen Tom Strømnæss Jul Jan Erik Aalbu Andreas Håtveit ICC 2016 Martin Ødegaard Kåre Ingebrigtsen Thomas Giertsen Pantelånerne i Las Vegas drømmekampen Peter Hutton Logo Torbjørn Røe Isaksen sommer-ol Norges Håndballforbund Petter Schjerven Henriette Bruusgaard Mediemangfoldsutvalget Hvordan gjør de det – med Jo Røislien kombinert Klovn til kaffen TVNorge 30 år VM-kvalik Dokumentarserie Jørgen Thue Benedicte Steinsrud Nils-Ingar «Nilsi» Aadne eSerien Euro 2016 Lena Ranehag Trond Fausa Aurvåg Janne Formoe UEFA Europa League Anders Jacobsen Gift ved første blikk Costa del Kongsvik Eldrid Borgan Norges beste brannmann Vegard Harm Lars Hvinden Line Fuglehaug Steffen Iversen Tine Austvoll Jensen Jarle Andhøy Mike Lang Espen Skoland Vibeke Skofterud Askil Holm Susannah Constantine Asbjørn Brekke Henrik Langli Hilde Windheim Brann Kari Svendsen Hockey Vinter-OL Masters Monica Csango Lars Lagerbäck SBS Discovery Johanne Thybo Hansen Linn Skåber Molde FK Esben «Dansken» Selvig Solveig Aune Stein Morten Lier Kristian Valen Jarle Nakken Revolution Norge - Sveits Møbelringen Cup Fotballproff Veien til EM Bjørn Asgeirsson Väinö Ulven Kultima Frode Martnes Super Cup OL2018 Canal Digital Lost in Time Jørgen Klem Ida Nysæter Rasch Hallvard Flatland Øystein Foros emil gukild Gro-Helen Tørum Rebecca Rørmark Norge U21 Fridtjof Nilsen Tangerudbakken borettslag Høstlansering April Ola-Conny Wallgren preben fjell Trond Espen Seim derbylørdag Hvite gutter Insider League Cup Strømmetjeneste Rapport Olav Øen Anne Sturød Koht og kidsa Humorkampanje Oslo S Birgitte Lund Nakken Årsrevyen med Harald Eia kvalifisering Ine Jansen Erik Langerud 4-stjerners middag Hockey-VM alexander stöckl e-sport Åsgårdstrand Discovery Networks Norway Pia Tjelta prebz & dennis Anna Rasmussen Eivind Landsverk Eliteserien 2019 Selskapskommunikasjon Geir Schau Hviterussland Tennis vålerenga Rosenborg Jul i Blodfjell Eliteserien Mandagsklubben Fredric Aasbø golftv Paris 2024 Davis Cup Stefan Johansen Europaligaen Casper Ruud GET Rick Kirkham Høst 2019 Neste sommer Mord og mysterier casino Jan-Erik Aalbu copa libertadores Erna Solberg Vebjørn Tveiterås Gunhild Dahlberg The Big Bang Theory Håndballjentene Ex on the Beach Katrin Eide Jakobsen NRK Fredrik Strømstad Kent Roger Tangvik Oddvar Brå Kenneth Fredheim OBOS-ligaen 2019 Praktisk info med Jon Almaas Nattpatruljen Trinny & Susannah - oppdrag Norge Hvem kan slå Aamodt og Kjus Total Video LIVE: Helkveld med Ylvis Reality Tooji celtic Interiør Henning Solberg Ragnar Kårhus Trine Fjellberg Falnes Stein Inge Stølen Emilie «Voe» Nereng IFPI Tiger King Thomas Giertsen: Helt perfekt TVOV Oliver Solberg TV 2 Norge - San Marino Dansken & Fingern Alle tags