Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Natt til tirsdag 00.00 - Norske rotehjem

Norske rotehjem  sesong 1  episode 1 original 79213

Synnøve Skarbø viser Norge at veien til et ryddig sinn går gjennom et ryddig rom. Sammen med en handyman og en interiørstylist hjelper hun alle typer mennesker, i alle typer relasjoner, i alle typer boliger, med å få orden på kaoset. I hvert program skal et nytt rom ryddes og struktureres, og eierne av rotet må selv være med på opprydningen.

Kort beskrivelse

Sammen med en handyman og en interiørstylist hjelper Synnøve Skarbø mennesker med å få orden på kaoset i hjemmet. I første program legger de turen til Elisabeth og datter, Cecilie. Elisabeth fikk livet snudd på hodet da hun fikk diagnosen ME. Hun valgte å prioritere barna og deres aktiviteter, mens huset de bor i har hun ikke hatt overskudd til å holde orden på. Nå får hun Synnøve og teamet på besøk for å se om det finnes en løsning.

Detaljert beskrivelse

Synnøve Skarbø, forfatter av boka Synnøves System, elsker å rydde. I TV-serien Norske rotehjem skal hun vise Norge at veien til et ryddig sinn går gjennom et ryddig rom. Sammen med en handyman og en interiørstylist skal hun hjelpe alle typer mennesker, i alle typer relasjoner, i alle typer boliger, med å få orden på kaoset. I hvert program skal et nytt rom ryddes og struktureres, og eierne av rotet må selv være med på opprydningen. Norske rotehjem hjelper vanlige folk med å få en ryddigere hverdag - og dermed mer tid til de små, men viktige, øyeblikkene i livet. Med Synnøves enkle, smarte og inspirerende tips skal både deltakere og TV-seere lære seg å ta kontroll over eget rot. I første program legger Synnøve og teamet hennes turen til Elisabeth og hennes datter, Cecilie. Elisabeth fikk livet snudd på hodet da hun fikk diagnosen ME. Hun valgte å prioritere barna og deres aktiviteter, mens huset de bor i har hun ikke hatt overskudd til å holde orden på. Nå får hun Synnøve og teamet på besøk for å se om det finnes en løsning.

Sendetidspunkt: Natt til tirsdag 03. oktober 2017 kl. 00.00
Tittel: Norske rotehjem
Originaltittel: Norske rotehjem
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 1
Episode: 1 av 24
Episodetittel: Elisabeth Larsen
Produksjonsår: 2017
Aldersgrense: Alle