Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Tirsdag 20.30 - 71° nord

71%c2%b0 nord  sesong 19  episode 10 original 80576

Tom Stiansen leder nye deltakere gjennom harde prøvelser i majestetiske kulisser, helt fra Lindesnes i sør til målstreken på Nordkapp.

Kort beskrivelse

Etappen foregår på Nord-Europas mest fjellrike øy – Andørja, og deltakerne får oppleve noe som aldri har vært gjort i 71° nord tidligere, nemlig heliskiing. De blir fraktet med helikopter fra Bardufoss til Andørjas høyeste punkt, Langlitinden på 1276 meter over havet. Herfra får de en fantastisk nedkjøring før de på ny skal bestige Langlitinden og kjøre ned igjen på andre siden av fjellet og til mål i Fornes. Vi feirer også 17. mai, og det gjenspeiles i frikortkonkurransen, hvor velkjente leker som spikerslag, erteposekasting og potetløp avgjør hvem som får frikortet og dermed er sikret å være med på neste tur.

Detaljert beskrivelse

Etappen foregår på Nord-Europas mest fjellrike øy – Andørja, og deltakerne får oppleve noe som aldri har gjort i 71° nord tidligere, nemlig heliskiing. De blir fraktet med helikopter fra Bardufoss til Andørjas høyeste punkt, Langlitinden på 1276 meter over havet. Herfra får de en fantastisk nedkjøring før de på ny skal bestige Langlitinden og kjøre ned igjen på andre siden av fjellet og til mål i Fornes. Deltakerne feirer også 17. mai, og det gjenspeiles i frikortkonkurransen, hvor velkjente leker som spikerslag, erteposekasting og potetløp avgjør hvem som får frikortet og dermed er sikret å være med på neste tur.

Mediekontakt for dette programmet: Marianne Aambø
Sendetidspunkt: Tirsdag 31. oktober 2017 kl. 20.30
Tittel: 71° nord
Originaltittel: 71° nord
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 19
Episode: 10 av 15
Episodetittel: 71° nord
Produksjonsår: 2017
Aldersgrense: Alle