Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Søndag 21.00 - Jul i Blodfjell

Jul i blodfjell original 81020

1. desember samles Soot-slekten på høyfjellshotellet Blodfjell for å feire jul sammen. Det hele tar en ny vending når de én etter én tas av dage av en ukjent morder.

Kort beskrivelse

1. desember samles Soot-slekten på høyfjellshotellet Blodfjell for å feire jul sammen. Selv om familiehistorien er brolagt med hat og intriger, lar de seg lokke opp til Blodfjell av at deres søkkrike onkel Konrad skal gjøre dem til arvinger. Men det blir brått klart at arven deles ut på én betingelse: De må bli værende på hotellet, og feire jul sammen med Konrad. De som blir til julaften, deler arven. Det hele tar en ny vending når de én etter én tas av dage av en ukjent morder. Hver dag, et nytt drap.

Detaljert beskrivelse

1. desember samles Soot-slekten på høyfjellshotellet Blodfjell for å feire jul sammen. Selv om familiehistorien er brolagt med hat og intriger, lar de seg lokke opp til Blodfjell av at deres søkkrike onkel Konrad skal gjøre dem til arvinger. Men det blir brått klart at arven deles ut på én betingelse: De må bli værende på hotellet, og feire jul sammen med Konrad. De som blir til julaften, deler arven. Det hele tar en ny vending når de én etter én tas av dage av en ukjent morder. Hver dag, et nytt drap. Mens onkel Jack (Fridtjov Såheim) har sitt svare strev med å få familien sin til å samarbeide om juleforberedelsene, prøver etterforskerne Nanna (Ine Jansen) og Svein (Trond Fausa Aurvåg) å stanse morderen som er på frifot. Rollene bekles for øvrig av blant andre Atle Antonsen, Lene Kongsvik, Jon Øigarden og Kevin Vågenes.

Mediekontakt for dette programmet: Marianne Aambø
Sendetidspunkt: Søndag 03. desember 2017 kl. 21.00
Tittel: Jul i Blodfjell
Originaltittel: Jul i Blodfjell
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 1
Episode: 1 av 24
Episodetittel: Jul i Blodfjell
Produksjonsår: 2017
Aldersgrense: 9