Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Fredag 20.30 - Første date

F%c3%b8rste date sesong 1  episode 2 original 79309

Bli med inn i en litt uvanlig restaurant, der ingen av gjestene har sett hverandre før. Alle er single, og de har vært modige nok til å la kameraene bli med på deres første date med en helt fremmed person.

Kort beskrivelse

Flyverten Christopher er tilbake og skal prøve seg på en ny date. Sangpedagogen Julie leter etter den rette gnisten, kan det bli søt musikk med Kenneth?

Detaljert beskrivelse

Bli med inn i en litt uvanlig restaurant, der ingen av gjestene har sett hverandre før. Alle er single, og de har vært modige nok til å la kameraene bli med på deres første date med en helt fremmed person. Parene er valgt ut basert på hva de liker og misliker, med håp om at de vil ha en hyggelig date, og kanskje finne den viktige kjemien som kan føre til ekte kjærlighet. Noen av dem vil klikke, andre vil ikke. Noen dater blir gøyale, noen sjarmerende, noen blir überkleine - og noen katastrofale. Disse møtene blir det TV av. I løpet av hver episode møtes seks par, i forskjellige aldre og av ulike legninger, og etter endt date skal de bestemme seg for om de vil treffes igjen. Hva som skjer videre, er helt opp til dem.

Sendetidspunkt: Fredag 12. januar 2018 kl. 20.30
Tittel: Første date
Originaltittel: Første date
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 1
Episode: 2 av 10
Episodetittel: Første date
Produksjonsår: 2018
Aldersgrense: Alle