Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Fredag 12.00 - 4-stjerners middag

4 stjerners middag  sesong 9  uke 1 original 74280

I «4-stjerners middag» åpner fire kjente personer dørene til sine hjem og kjøleskap. Så godt de kan, skal de by på god mat og like gode opplevelser. Skulle noen av dem utvise sviktende kulinariske ferdigheter, blir det garantert mattips å få fra kommentator og sjefskokk Ole Martin Alfsen.

Kort beskrivelse

Radiovert Geir Schau er en folkelig fyr og bestemmer seg for å invitere til treretters middag i sin egen garasje. Mellom bildekk, spylervæske og plakater av brystfagre damer, får gjestene smake stekte kamskjell og kyllig med brie. Stemningen tar en brå vending idet Schau forteller en vits som ikke går helt hjem hos gjestene.

Detaljert beskrivelse

Radiovert Geir Schau er en folkelig fyr og bestemmer seg for å invitere til treretters middag i sin egen garasje. Mellom bildekk, spylervæske og plakater av brystfagre damer, får gjestene smake stekte kamskjell og kyllig med brie. Mens gjestene spiser, leker Geir med rustne redskaper, støvete trompeter og andre duppeditter han har samlet opp gjennom hele livet. Idet han begynner å henge fra takbjelkene som en apekatt, bemerker Hollywood-fruen Maria Montazami at det er som å se en liten gutt i et lekeland. Stemningen tar en brå vending idet Schau forteller en vits som ikke går helt hjem hos gjestene.

Sendetidspunkt: Fredag 20. april 2018 kl. 12.00
Tittel: 4-stjerners middag
Originaltittel: 4-stjerners middag
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 9
Episode: 4 av 52
Episodetittel: Geir Schau
Produksjonsår: 2017
Aldersgrense: Alle