Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Tirsdag 12.00 - 4-stjerners middag

4 stjerners middag  sesong 9  uke 2 original 74270

I «4-stjerners middag» åpner fire kjente personer dørene til sine hjem og kjøleskap. Så godt de kan, skal de by på god mat og like gode opplevelser. Skulle noen av dem utvise sviktende kulinariske ferdigheter, blir det garantert mattips å få fra kommentator og sjefskokk Ole Martin Alfsen.

Kort beskrivelse

Programleder Live Nelvik inviterer komiker Else Kåss Furuseth, politiker Bård Hoksrud og forfatter Ari Behn til middag i sitt hjem på Lille Tøyen i Oslo. Som underholdning byr Live på seg selv og viser fram sitt sangtalent, med blandet respons fra gjestene. Det fortelles også jakthistorier fra Live og Aris jaktturer, og Else lurer på om Live skjemmes over å ha deltatt i «Farmen».

Detaljert beskrivelse

Programleder Live Nelvik inviterer komiker Else Kåss Furuseth, politiker Bård Hoksrud og forfatter Ari Behn til middag i sitt hjem på Lille Tøyen i Oslo. Gjestene får servert blomkålsuppe til forrett, viltgryte til hovedrett og smuldrepai til dessert. Som underholdning byr Live på seg selv og viser fram sitt sangtalent, med blandet respons fra gjestene. Det fortelles også jakthistorier fra Live og Aris jaktturer, og Else lurer på om Live skjemmes over å ha deltatt i «Farmen».

Sendetidspunkt: Tirsdag 24. april 2018 kl. 12.00
Tittel: 4-stjerners middag
Originaltittel: 4-stjerners middag
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 9
Episode: 5 av 52
Episodetittel: Live Nelvik
Produksjonsår: 2017
Aldersgrense: Alle