Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Torsdag 12.00 - 4-stjerners middag

4 stjerners middag  sesong 9  uke 2 original 74274

I «4-stjerners middag» åpner fire kjente personer dørene til sine hjem og kjøleskap. Så godt de kan, skal de by på god mat og like gode opplevelser. Skulle noen av dem utvise sviktende kulinariske ferdigheter, blir det garantert mattips å få fra kommentator og sjefskokk Ole Martin Alfsen.

Kort beskrivelse

Politiker Bård Hoksrud inviterer gjestene til sin stortingshybel i Oslo, der han bor i ukedagene når han er borte fra Telemark. Kveldens underholdning er politisk quiz, men Bård mister fullstendig kontroll over sine ivrige gjester. Det er også gjestene som tar over kontrollen ved bordet, og ringer hans kone for å fortelle hvor hyggelig de har det.

Detaljert beskrivelse

Politiker Bård Hoksrud inviterer gjestene til sin stortingshybel i Oslo, der han bor i ukedagene når han er borte fra Telemark. Til forrett serverer Bård serranoskinke og mozzarella, til hovedrett blir det biff med fløtegratinerte poteter, før måltidet avrundes med panna cotta til dessert. Kveldens underholdning er politisk quiz, men Bård mister fullstendig kontroll over sine ivrige gjester. Det er også gjestene som tar over kontrollen ved bordet, og ringer hans kone for å fortelle hvor hyggelig de har det. Men når Bård ikke sier at han elsker henne før han legger på, står han overfor nok en utfordring fra krevende gjester.

Sendetidspunkt: Torsdag 26. april 2018 kl. 12.00
Tittel: 4-stjerners middag
Originaltittel: 4-stjerners middag
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 9
Episode: 7 av 52
Episodetittel: Bård Hoksrud
Produksjonsår: 2017
Aldersgrense: Alle