Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Søndag 16.00 - Ja vi elsker camping

Ja vi elsker camping  sesong 1 original 76346

Livet på campingplassen Oddane Sand byr på strandliv, surfing og skjærgårdsidyll når vi følger ansatte og besøkende gjennom en hel sommersesong.

Kort beskrivelse

I den sørligste delen av Vestfold, 20 minutter fra Larvik, ligger Oddane Sand Camping. Med 1500 gjester boende på en vanlig sommerdag kan det fort bli travelt mellom campingvognene, utleiehyttene og bobilene. Livet på campingplassen byr på strandliv, surfing og skjærgårdsidyll når vi følger ansatte og besøkende gjennom en hel sommersesong.

Detaljert beskrivelse

I den sørligste delen av Vestfold, 20 minutter fra Larvik, ligger Oddane Sand Camping. Med 1500 gjester boende på en vanlig sommerdag kan det fort bli travelt mellom campingvognene, utleiehyttene og bobilene. Livet på campingplassen byr på strandliv, surfing og skjærgårdsidyll når vi følger ansatte og besøkende gjennom en hel sommersesong. Sommeren har startet på Oddane Sand Camping. Daglig leder Ole gjør klart for storinnrykk. Campingveteranen Peter ankommer på motorsykkelen, og er klar for å starte båten sin for første gang på 5 år. Bobilkongen Nils gleder seg til å vise frem "verdens største" bobil. Familien Berge gjør seg klar for å reise til sommerens paradis, og vi blir kjent med en jentegjeng fra Tønsberg som er førstegangscamperen. Så sant de klarer å finne frem til hytten sin.

Sendetidspunkt: Søndag 29. april 2018 kl. 16.00
Tittel: Ja vi elsker camping
Originaltittel: Ja vi elsker camping
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 1
Episode: 1 av 12
Produksjonsår: 2017
Aldersgrense: Alle