Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Tirsdag 12.00 - 4-stjerners middag

4 stjerners middag  sesong 9  uke 4 original 74290

I «4-stjerners middag» åpner fire kjente personer dørene til sine hjem og kjøleskap. Så godt de kan, skal de by på god mat og like gode opplevelser. Skulle noen av dem utvise sviktende kulinariske ferdigheter, blir det garantert mattips å få fra kommentator og sjefskokk Ole Martin Alfsen.

Kort beskrivelse

Artist Omer Bhatti inviterer bloggkjendis Sophie Elise Isachsen, løpelegende Ingrid Kristiansen og programleder Sigurd Sollien på middag. Omer ble kjent som tolvåring for å være kompis med Michael Jackson, og stua hans er full av minner fra kongen av pop. På kjøkkenet tilbringer han derimot lite tid, og ser heller på mat som medisin for å rense kroppen.

Detaljert beskrivelse

Artist Omer Bhatti inviterer bloggkjendis Sophie Elise Isachsen, løpelegende Ingrid Kristiansen og programleder Sigurd Sollien på middag. Omer ble kjent som 12-åring for å være kompis med Michael Jackson, og stua hans er full av minner fra kongen av pop. På kjøkkenet tilbringer han derimot lite tid, og ser heller på mat som medisin for å rense kroppen. Han serverer derfor et vegetariansk måltid, med hummussalt til forrett og grillspyd til hovedrett. Før de får spise, må gjestene konkurrere i en hinderløype på elektriske rullebrett, og en av deltakerne havner i en stygg ulykke.

Sendetidspunkt: Tirsdag 08. mai 2018 kl. 12.00
Tittel: 4-stjerners middag
Originaltittel: 4-stjerners middag
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 9
Episode: 13 av 52
Episodetittel: Omer Bhatti
Produksjonsår: 2017
Aldersgrense: Alle