Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Tirsdag 19.30 - 4-stjerners middag

4 stjerners middag  sesong 9 original 73799

I «4-stjerners middag» åpner fire kjente personer dørene til sine hjem og kjøleskap. Så godt de kan, skal de by på god mat og like gode opplevelser. Skulle noen av dem utvise sviktende kulinariske ferdigheter, blir det garantert mattips å få fra kommentator og sjefskokk Ole Martin Alfsen.

Kort beskrivelse

Bloggkjendis Sophie Elise Isachsen inviterer til et treretters stjernemåltid, til tross for at hun aldri har arrangert et middagsselskap før. Lista ligger derfor lavt, og hun kjører på med et fullt tex-mex-måltid. Men da til og med det viser seg å være for vanskelig, ender hun opp med å ringe og bestille forrett fra restaurant i stedet.

Detaljert beskrivelse

Bloggkjendis Sophie Elise Isachsen inviterer til et treretters stjernemåltid, til tross for at hun aldri har arrangert et middagsselskap før. Lista ligger derfor lavt, og hun kjører på med et fullt tex-mex-måltid. Men da til og med det viser seg å være for vanskelig, ender hun opp med å ringe og bestille forrett fra restaurant i stedet. Stemningen er det derimot ingenting å si på. Utover kvelden kommer det også innom en spåkone som lover både penger og kjærlighet til flere av gjestene.

Sendetidspunkt: Tirsdag 08. mai 2018 kl. 19.30
Tittel: 4-stjerners middag
Originaltittel: 4-stjerners middag
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 9
Episode: 14 av 52
Episodetittel: Sophie Elise Isachsen
Produksjonsår: 2017
Aldersgrense: Alle