Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Tirsdag 22.30 - Første date

F%c3%b8rste date  episode 6 original 81963

Bli med inn i en litt uvanlig restaurant, der ingen av gjestene har sett hverandre før. Alle er single, og de har vært modige nok til å la kameraene bli med på deres første date med en helt fremmed person.

Kort beskrivelse

I kveldens episode møter vi Jostein som sier han godt kan gå ut kun for å holde rundt et tre. Kim Andrè har god erfaring på datingfronten og skal møte Sigrid som er på sin aller første blind date.

Detaljert beskrivelse

Bli med inn i en litt uvanlig restaurant, der ingen av gjestene har sett hverandre før. Alle er single, og de har vært modige nok til å la kameraene bli med på deres første date med en helt fremmed person. Parene er valgt ut basert på hva de liker og misliker, med håp om at de vil ha en hyggelig date, og kanskje finne den viktige kjemien som kan føre til ekte kjærlighet. Noen av dem vil klikke, andre vil ikke. Noen dater blir gøyale, noen sjarmerende, noen blir überkleine - og noen katastrofale. Disse møtene blir det TV av. I løpet av hver episode møtes seks par, i forskjellige aldre og av ulike legninger, og etter endt date skal de bestemme seg for om de vil treffes igjen. Hva som skjer videre, er helt opp til dem.

Sendetidspunkt: Tirsdag 08. mai 2018 kl. 22.30
Tittel: Første date
Originaltittel: Første date
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 1
Episode: 6 av 10
Episodetittel: Jostein, Kim André og Sigrid
Produksjonsår: 2018
Aldersgrense: Alle