Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Torsdag 21.30 - Første date

F%c3%b8rste date  episode 9 original 81966

Bli med inn i en litt uvanlig restaurant, der ingen av gjestene har sett hverandre før. Alle er single, og de har vært modige nok til å la kameraene bli med på deres første date med en helt fremmed person.

Kort beskrivelse

Susann har tidligere vært på flere dater med flere Anders'er. Kan kveldens Anders være riktig Anders for Susann? Heidi sier hun har svart belte i dating og tror hun har vært på 200-300 dater de siste tre årene.

Detaljert beskrivelse

Bli med inn i en litt uvanlig restaurant, der ingen av gjestene har sett hverandre før. Alle er single, og de har vært modige nok til å la kameraene bli med på deres første date med en helt fremmed person. Parene er valgt ut basert på hva de liker og misliker, med håp om at de vil ha en hyggelig date, og kanskje finne den viktige kjemien som kan føre til ekte kjærlighet. Noen av dem vil klikke, andre vil ikke. Noen dater blir gøyale, noen sjarmerende, noen blir überkleine - og noen katastrofale. Disse møtene blir det TV av. I løpet av hver episode møtes seks par, i forskjellige aldre og av ulike legninger, og etter endt date skal de bestemme seg for om de vil treffes igjen. Hva som skjer videre, er helt opp til dem.

Sendetidspunkt: Torsdag 24. mai 2018 kl. 21.30
Tittel: Første date
Originaltittel: Første date
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 1
Episode: 9 av 10
Episodetittel: Susann, Anders og Heidi
Produksjonsår: 2018
Aldersgrense: Alle