Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Torsdag 21.30 - Første date

F%c3%b8rste date  episode 10 original 81967

Bli med inn i en litt uvanlig restaurant, der ingen av gjestene har sett hverandre før. Alle er single, og de har vært modige nok til å la kameraene bli med på deres første date med en helt fremmed person.

Kort beskrivelse

Jorunn skal på sin første date i løpet av sitt 64 år lange liv, og er kjempespent før møtet med Per Arne. Anette tror på filmkjærlighet i ekte Hollywood-stil. Kan Jørgen være den hun løper på tvers av landet for?

Detaljert beskrivelse

Bli med inn i en litt uvanlig restaurant, der ingen av gjestene har sett hverandre før. Alle er single, og de har vært modige nok til å la kameraene bli med på deres første date med en helt fremmed person. Parene er valgt ut basert på hva de liker og misliker, med håp om at de vil ha en hyggelig date, og kanskje finne den viktige kjemien som kan føre til ekte kjærlighet. Noen av dem vil klikke, andre vil ikke. Noen dater blir gøyale, noen sjarmerende, noen blir überkleine - og noen katastrofale. Disse møtene blir det TV av. I løpet av hver episode møtes seks par, i forskjellige aldre og av ulike legninger, og etter endt date skal de bestemme seg for om de vil treffes igjen. Hva som skjer videre, er helt opp til dem.

Sendetidspunkt: Torsdag 31. mai 2018 kl. 21.30
Tittel: Første date
Originaltittel: Første date
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 1
Episode: 10 av 10
Episodetittel: Jorunn, Per Arne, Anette og Jørgen
Produksjonsår: 2018
Aldersgrense: Alle