Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Mandag 21.00 - Norske rednecks

Norske rednecks original 68544

Dokusåpen Norske rednecks skildrer en verden der rikdom måles i strips, ståltråd, gaffatape, hestekrefter og øl. På trygg avstand fra A4-tilværelsen lever en gjeng livsglade originaler som virkelig kan kunsten å nyte livet til fulle.

Kort beskrivelse

Bestekompisene Doc og Christian fra Jevnaker legger lista høyt når de inviterer det som kan krype og gå av Rednecks til tidenes låvefest for hele familien. De mekker en hjemmelaget vannsklie som funker best i bare nettoen og har ambisjoner om å arrangere både andejakt, skiskyting og øksekasting samt la barna få skyte paintball på de voksne.

Detaljert beskrivelse

Bestekompisene Doc og Christian fra Jevnaker legger lista høyt når de inviterer det som kan krype og gå av Rednecks til tidenes låvefest for hele familien. De mekker en hjemmelaget vannsklie som funker best i bare nettoen og har ambisjoner om å arrangere både andejakt, skiskyting og øksekasting samt la barna få skyte paintball på de voksne. Etter siste konkurransene skal barna sendes i seng, så de voksne kan slå ut håret på låvedans. En hel gjeng kommer trallende langveisfra i den nyrestaurerte Rype-ruta, men når festdagen rinner skaper værgudene mørke utsikter for duoen som aldri har en plan B.

Sendetidspunkt: Mandag 04. juni 2018 kl. 21.00
Tittel: Norske rednecks
Originaltittel: Norske rednecks
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 1
Episode: 2 av 10
Produksjonsår: 2013
Aldersgrense: 12