Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Natt til mandag 00.50 - Norske rednecks

Norske rednecks original 68560

Dokusåpen Norske rednecks skildrer en verden der rikdom måles i strips, ståltråd, gaffatape, hestekrefter og øl. På trygg avstand fra A4-tilværelsen lever en gjeng livsglade originaler som virkelig kan kunsten å nyte livet til fulle.

Kort beskrivelse

Hva gjør man hvis man vil på båttur, men ikke har råd til en båt? Hvis man heter Väinö og Gunn-Berit, er man ikke tapt bak en campingvogn, men bygger den om til en båt. Slik får man en romantisk båttur med påfølgende date i sjøkanten for en slikk og ingenting. Doc og Kristian skal arrangere garasjefest og serverer gjestene selvfanget mat, til tross for at Doc brekker seg over grytene.

Detaljert beskrivelse

Hva gjør man hvis man vil på båttur, men ikke har råd til en båt? Hvis man heter Väinö og Gunn-Berit, er man ikke tapt bak en campingvogn, men bygger den om til en båt. Slik får man en romantisk båttur med påfølgende date i sjøkanten for en slikk og ingenting. Doc og Kristian skal arrangere garasjefest og pimper opp bilen til Kristian deretter. Festen er nemlig også en anledning til å finne ut hvem som er den beste sjåføren. De bestemmer seg også for å servere selvfanget mat, og serverer den til gjestene til tross for at Doc brekker seg over grytene.

Sendetidspunkt: Natt til mandag 11. juni 2018 kl. 00.50
Tittel: Norske rednecks
Originaltittel: Norske rednecks
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 1
Episode: 5 av 10
Produksjonsår: 2013
Aldersgrense: 12