Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Søndag 23.50 - Norske rednecks

Norske rednecks original 68549

Dokusåpen Norske rednecks skildrer en verden der rikdom måles i strips, ståltråd, gaffatape, hestekrefter og øl. På trygg avstand fra A4-tilværelsen lever en gjeng livsglade originaler som virkelig kan kunsten å nyte livet til fulle.

Kort beskrivelse

Jon, Rypes verkstedmester og barndomsvenn, har også et patent eller to opp i ermet. Väinö og Gunn Berit har tatt med campingvogna til Jarle og Rita i Veme for å hjelpe dem å arrangere midtsommerblot. De konstruerer en førsteklasses utedo, kjører motocross, byr på helstekt gris, og hønekokeren er klar til gjenbruk.

Detaljert beskrivelse

Jon, Rypes verkstedmester og barndomsvenn, er ikke bare en mann det er vanskelig å ikke bli glad i, han har også et patent eller to opp i ermet. Teipen har på sine 26 år rukket gjennom over 50 biler, og viser hva han er laget av. Väinö og Gunn Berit har tatt med campingvogna til Jarle og Rita i Veme for å hjelpe dem å arrangere Midtsommerblot. Som vanlig skal det snekres og skrus og smelle litt før festområdet er rigget ferdig. De konstruerer en førsteklasses utedo, kjører motocross, byr på helstekt gris, og hønekokeren er klar til gjenbruk. Det hele akkompagneres av live musikk fra gode venner i Byting og Mountain Boys.

Sendetidspunkt: Søndag 10. juni 2018 kl. 23.50
Tittel: Norske rednecks
Originaltittel: Norske rednecks
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 1
Episode: 4 av 10
Produksjonsår: 2013
Aldersgrense: 12