Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Natt til mandag 00.05 - Norske rednecks

Norske rednecks original 68555

Dokusåpen Norske rednecks skildrer en verden der rikdom måles i strips, ståltråd, gaffatape, hestekrefter og øl. På trygg avstand fra A4-tilværelsen lever en gjeng livsglade originaler som virkelig kan kunsten å nyte livet til fulle.

Kort beskrivelse

Doc og Kristian drar på veddeløpsbanen for å spille på hest, mens Väinö og Gunn-Berit drar på svenskehandel. Vi blir kjent med Jeanette som stortrives som glamourfotograf for lettkledde jenter, og Helene som liker seg foran kameraet til Jeanette. Og gutta i rockebandet Humbucker inviterer Redneckgjengen til sjøslag på Akkerhaugen.

Detaljert beskrivelse

Det fins mange måter å sikre seg økonomisk på, så Doc og Kristian drar på veddeløpsbanen for å spille på hest, mens Väinö og Gunn-Berit sparer kronevis på svenskehandel. Vi blir kjent med Jeanette som stortrives som glamourfotograf for lettkledde jenter, og Helene som liker seg foran kameraet til Jeanette. Gutta i rockebandet Humbucker spiller på Kartfestivalen og inviterer Redneckgjengen til påfølgende sjøslag på Akkerhaugen hvor et slag beer-pong skaper gnisninger mellom to av deltakerne.

Sendetidspunkt: Natt til mandag 18. juni 2018 kl. 00.05
Tittel: Norske rednecks
Originaltittel: Norske rednecks
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 1
Episode: 8 av 10
Produksjonsår: 2013
Aldersgrense: 12