Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Torsdag 19.30 - 4-stjerners middag

4 stjerners middag  sesong 9  uke 13 original 74372

I «4-stjerners middag» åpner fire kjente personer dørene til sine hjem og kjøleskap. Så godt de kan, skal de by på god mat og like gode opplevelser. Skulle noen av dem utvise sviktende kulinariske ferdigheter, blir det garantert mattips å få fra kommentator og sjefskokk Ole Martin Alfsen.

Kort beskrivelse

Radiorebellen Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha inviterer gjestene ut på Oslofjorden i båten sin i sesongens siste program. Espen er kjent for å gå sine egne veier i livet, og i dag er intet unntak. På menyen har Espen eggelikør med bacon til forrett, bakt potet med slørhaler til hovedrett og irish coffee uten krem til dessert.

Detaljert beskrivelse

Radiorebellen Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha inviterer gjestene ut på Oslofjorden i båten sin i sesongens siste program. Espen er kjent for å gå sine egne veier i livet, og i dag er intet unntak. På menyen har Espen eggelikør med bacon til forrett, bakt potet med slørhaler til hovedrett og irish coffee uten krem til dessert. Gjestene håper i det lengste at slørhalene som står på menyen er tull, men pakker med seg nistepakke i tilfelle Espen faktisk skal servere gullfisk til hovedrett.

Sendetidspunkt: Torsdag 12. juli 2018 kl. 19.30
Tittel: 4-stjerners middag
Originaltittel: 4-stjerners middag
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 9
Episode: 52 av 52
Episodetittel: Espen Thoresen
Produksjonsår: 2017
Aldersgrense: Alle