Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Mandag 23.30 - Brille

Brille  sesong 4  program 1 original 69364

Brille er et humorbasert spørreprogram hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker.

Kort beskrivelse

Harald Eia er tilbake med en ny sesong av det humorbaserte spørreprogrammet Brille. Bård Tufte Johansen er fortsatt fast deltaker og skal som vanlig dele panel med noen av de mest kjente og kjære komikerne i landet. I første program består panelet av Jon Almaas, Henriette Steenstrup og Finn Tokvam.

Detaljert beskrivelse

Harald Eia er tilbake med en ny sesong av det humorbaserte spørreprogrammet Brille. Bård Tufte Johansen er fortsatt fast deltaker og skal som vanlig dele panel med noen av de mest kjente og kjære komikerne i landet. Atle Antonsen, Else Kåss Furuseth, Steinar Sagen, Anne Lindmo, Egil Hegerberg og Jon Almaas er noen av de som også skal utsettes for Haralds vriene vitenskap. Spørsmålene og utfordringene er hentet fra alle tenkelige hjørner av kunnskapens forunderlige verden og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets forslag til løsninger. I første program består panelet av Jon Almaas, Henriette Steenstrup og Finn Tokvam.

Sendetidspunkt: Mandag 16. juli 2018 kl. 23.30
Tittel: Brille
Originaltittel: Brille
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 4
Episode: 1 av 12
Episodetittel: Jon Almaas, Henriette Steenstrup og Finn Tokvam
Produksjonsår: 2016
Aldersgrense: Alle