Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Onsdag 23.30 - Brille

Brille  sesong 6 original 73258

Brille er et humorbasert spørreprogram hvor Harald Eia serverer noen av landets ledende komikere tilsynelatende umulige oppgaver og spørsmål. Svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets tankerekker.

Kort beskrivelse

Hvorfor godtar staten at vi har taxfree og taper skattepenger? Og hvorfor blir man mykere av å tøye? Denne ukens panel består av Bård Tufte Johansen, Else Kåss Furuseth, Jon Almaas og Steinar Sagen.

Detaljert beskrivelse

Harald Eia er tilbake med en ny sesong av det humorbaserte spørreprogrammet Brille. Bård Tufte Johansen, Else Kåss Furuseth, Jon Almaas, Atle Antonsen, Steinar Sagen, Mikkel Niva og Egil Hegerberg er noen av dem som skal utsettes for Haralds vriene vitenskap denne sesongen. Spørsmålene og utfordringene er hentet fra alle tenkelige hjørner av kunnskapens forunderlige verden, og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets forslag til løsninger. Hvorfor godtar staten at vi har taxfree og taper skattepenger? Og hvorfor blir man mykere av å tøye? Denne ukens panel består av Bård Tufte Johansen, Else Kåss Furuseth, Jon Almaas og Steinar Sagen.

Sendetidspunkt: Onsdag 08. august 2018 kl. 23.30
Tittel: Brille
Originaltittel: Brille
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 6
Episode: 1 av 12
Episodetittel: Bård T. johansen, Jon Almaas, ElseK. Furuseth, Steinar Sagen
Produksjonsår: 2017
Aldersgrense: Alle