Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Tirsdag 19.30 - 4-stjerners middag

4 stjerners middag  sesong 9  uke 2 original 74273

I «4-stjerners middag» åpner fire kjente personer dørene til sine hjem og kjøleskap. Så godt de kan, skal de by på god mat og like gode opplevelser. Skulle noen av dem utvise sviktende kulinariske ferdigheter, blir det garantert mattips å få fra kommentator og sjefskokk Ole Martin Alfsen.

Kort beskrivelse

Komiker Else Kåss Furuseth inviterer gjestene til Jessheim, der hun arrangerer middag med konfirmasjonstema. Kveldens underholdning er «nødt eller sannhet», der Bård gjør noe han egentlig ikke får lov til. Det blir også et gledelig gjensyn med Aris store sangnummer fra «Allsang på grensen» når han utfordres til å synge «Moves Like Jagger».

Detaljert beskrivelse

Komiker Else Kåss Furuseth inviterer gjestene til Jessheim, der hun arrangerer middag med konfirmasjonstema. Det viser seg at Else ikke har så mye erfaring på kjøkkenet, så hun får kyndig hjelp av sin far med å lage hovedretten «Furuseths høstgryte». Til forrett blir det melon og skinke, og til dessert blir det vannmelon-pizza. Kveldens underholdning er «nødt eller sannhet», en hyggelig selskapslek som byr på utfordringer for alle sammen, der Bård gjør noe han sier han ikke får lov til. Det blir også et gledelig gjensyn med Aris store sangnummer fra «Allsang på grensen» når han utfordres til å synge «Moves Like Jagger». Elses konfirmasjonstema avrundes med en flott tale fra Ari Behn, der det avsløres at Else bærer på en hemmelighet.

Sendetidspunkt: Tirsdag 27. november 2018 kl. 19.30
Tittel: 4-stjerners middag
Originaltittel: 4-stjerners middag
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 9
Episode: 6 av 52
Episodetittel: Else Kåss Furuseth
Produksjonsår: 2017
Aldersgrense: Alle