Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Mandag 21.00 - Norske rednecks

Norske rednecks original 68551

Dokusåpen Norske rednecks skildrer en verden der rikdom måles i strips, ståltråd, gaffatape, hestekrefter og øl. På trygg avstand fra A4-tilværelsen lever en gjeng livsglade originaler som virkelig kan kunsten å nyte livet til fulle.

Kort beskrivelse

På Rypes Mekaniske Verksted på Vestfossen stelles det i stand til fest. Her finnes alt en Redneck kan ønske seg av gaffa, verktøy og reservedeler for gjengen som syns det å stelle i stand til festen er godt over halve moroa. I ekte redneck-ånd blir det både fotoshoot med lettkledde damer, konsert med husbandet Humbuckers og hjemmesveiset boblebad.

Detaljert beskrivelse

Dokusåpen Norske rednecks skildrer en verden der rikdom måles i strips, ståltråd, gaffatape, hestekrefter og øl. På trygg avstand fra A4-tilværelsen lever en gjeng livsglade originaler som virkelig kan kunsten å nyte livet til fulle. De er virkelighetens MacGyvere, med litt mindre dramatiske hverdagsliv. Får de sin dose mekking, musikk og øl synes de livet er vakkert. De omgås ikke det de mener er "normale" folk og bryr seg lite om konvensjoner. I denne episoden pakker de selverklærte rednecksene Väinö og Gunn-Berit campingvogna og valfarter til Rypes Mekaniske Verksted på Vestfossen. Der møter de Jarle, Rita, Jon, Rype og resten av gjengen til en fest i ekte redneck-ånd. For det utrente øyet kan stedet fremstå som en skrothaug, men Rype selv har bokstavelig talt stålkontroll. Der fins alt en Redneck kan ønske seg av gaffa, verktøy og reservedeler for gjengen som syns det å stelle i stand til festen er godt over halve moroa. I ekte redneck-ånd blir det både fotoshoot med lettkledde damer, konsert med husbandet Humbuckers og hjemmesveiset boblebad. Det hele blir syngende fortalt av trubadurene Thomas og Teipen fra bandet Byting.

Sendetidspunkt: Mandag 03. desember 2018 kl. 21.00
Tittel: Norske rednecks
Originaltittel: Norske rednecks
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 1
Episode: 1 av 10
Produksjonsår: 2013
Aldersgrense: 12