Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Torsdag 07.45 - 4-stjerners middag

4 stjerners middag  sesong 9 original 73112

I «4-stjerners middag» åpner fire kjente personer dørene til sine hjem og kjøleskap. Så godt de kan, skal de by på god mat og like gode opplevelser. Skulle noen av dem utvise sviktende kulinariske ferdigheter, blir det garantert mattips å få fra kommentator og sjefskokk Ole Martin Alfsen.

Kort beskrivelse

Forfatter Ari Behn inviterer oss som sine første gjester i sitt nye hjem i Lommedalen utenfor Oslo. Selv om ingenting er på plass på kjøkkenet ennå, klarer Ari likevel å sette sammen en god meny. Som underholdning utfordrer han gjestene til å skrive dikt, som ender opp i noen hjerteskjærende fortellinger fra virkeligheten.

Detaljert beskrivelse

Forfatter Ari Behn inviterer oss som sine første gjester i sitt nye hjem i Lommedalen utenfor Oslo. Huset er ikke kommet helt i stand, og møbler bæres inn mens Ari viser oss rundt i det nye huset sitt. Selv om ingenting er på plass på kjøkkenet ennå, klarer Ari likevel å sette sammen en god meny. Forrett blir potetsuppe med ørrett, hovedrett er breiflabb, og til dessert blir det grillet banan. Fisk er ikke det beste Bård Hoksrud vet, så for å gjøre kvelden lettere for sin gjest, kjøper Ari også inn pølser og skinke som tilbehør til hovedretten. Som underholdning utfordrer han gjestene til å skrive dikt, som ender opp i noen hjerteskjærende fortellinger fra virkeligheten.

Sendetidspunkt: Torsdag 28. februar 2019 kl. 07.45
Tittel: 4-stjerners middag
Originaltittel: 4-stjerners middag
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 9
Episode: 8 av 52
Episodetittel: Ari Behn
Produksjonsår: 2017
Aldersgrense: Alle