Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Mandag 20.00 - Sinnasnekker'n

Marita therese norderud og martin %c3%98degaard fra drammen  original 10843

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Martin og Marita kjøpte et hus med drømmebeliggenhet oppe i åsen i Drammen i 2006. De falt pladask for huset og så store muligheter til å fikse det opp. Uten erfaring fra oppussing ville de sette sitt eget preg på stedet. Samtidig fikk de barn og skulle stifte familie oppi kaoset. Nå er oppussingen gått i stå og de trenger all den hjelp de kan få fra Sinnasnekker'n.

Detaljert beskrivelse

Martin og Marita kjøpte et hus med drømmebeliggenhet oppe i åsen i Drammen i 2006. De falt pladask for huset og så store muligheter til å fikse det opp. Uten erfaring fra oppussing ville de sette sitt eget preg på stedet. Samtidig fikk de barn og skulle stifte familie oppi kaoset. Nå er oppussingen gått i stå og de trenger all den hjelp de kan få fra Sinnasnekker'n. Martin Ødegaard er en drømmer og entusiast. Han går på med stort mot, men gir fort opp når han møter motstand. Resultatet er uferdige prosjekter og halvveise løsninger i hele huset. I tillegg er han rotete, mens Marita Therese Norderud liker orden. Hun er oppgitt og lei av tingenes tilstand, så det blir mye kjefting og masing. Martin responderer med å spille X-box, noe han gjør i timevis hver dag. Selv om kjøkkenet så greit ut da de flyttet inn bestemte Martin og Marita seg for å bytte det ut, noe som viste seg å være et lite gjennomtenkt valg. Pengene skulle de heller ha brukt på kjellerstuen som det hastet mer å få pusset opp. De kom heller ikke i mål med kjøkkenet, så nå spiser familien rundt det lille stuebordet og Marita er frustrert over at de ikke har et spisebord som familie og venner kan samles rundt til middag. Martin har ennå ikke helt skjønt ansvaret han har som familiefar. Han prioriterer gjerne lek og venner fremfor plikter og et funksjonelt hjem for familien, noe som frustrerer Marita voldsomt. Hun vil for eksempel gjerne ha et ordentlig vaskerom. Nå har hun et lite og upraktisk et under trappa i kjelleren der det verken finnes strøm eller lys, noe som har resultert i at hun har falt ned trappa flere ganger. Paret har store drømmer og ønsker seg gjerne de fineste løsninger uten å ha et reelt forhold til hva de har midler til og hva de har kompetanse til å gjøre på egenhånd. Marita bidrar heller ikke så mye. Oppussingen har stoppet helt opp og Martin bruker mer og mer tid på X-boxen. Kan Sinnasnekker'n hjelpe denne skakkjørte familien?

Sendetidspunkt: Mandag 18. mars 2019 kl. 20.00
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 1
Episode: 10 av 10
Episodetittel: Martin og Marita
Produksjonsår: 2010
Aldersgrense: Alle