Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Torsdag 06.50 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n sesong 3  episode 9. original 39458

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Therese og Trond har bodd sammen i tolv år og har pusset opp kontinuerlig. Trond blir aldri ferdig med noen prosjekter i huset og Therese vil derfor ikke invitere gjester. Hun er så lei at hun truer Trond med å flytte ut av huset dersom han ikke blir ferdig med oppussingen som han har lovet henne i mange år.

Detaljert beskrivelse

Therese (40) og Trond (42) Andersen fra Skjeberg har bodd sammen siden 2000 og har pusset opp siden. Trond blir aldri ferdig med noen prosjekter i huset og Therese vil derfor ikke invitere gjester. Dessuten er hun så lei at hun truer Trond med å flytte ut av huset dersom han ikke blir ferdig med oppussingen som han har lovet henne i mange år. Trond på sin side stoler ikke på noen fagarbeidere etter noen dårlige erfaringer og har derfor vanskeligheter med å spørre om hjelp. Dette må han nå overvinne etter å ha sendt en søknad til Sinnasnekker'n. Han håper å få hjelp av Otto for å redde forholdet, og bli ferdig med oppussingen han har holdt på med i 12 år.

Sendetidspunkt: Torsdag 11. april 2019 kl. 06.50
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 3
Episode: 9 av 10
Episodetittel: Therese og Trond
Produksjonsår: 2012
Aldersgrense: Alle