Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Tirsdag 20.30 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 4  episode 4 original 48657

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Ole Kristian (37) flyttet raskt inn i huset til Lill Iren (28) etter at de møttes i 2007. De begynte å pusse opp, men kreative Ole Kristian har hele tiden fått nye ideer som har ført til at prosjektet har eskalert. Nå ser han ingen ende på det, og vet ikke hvor han skal begynne å ta tak. Forholdet er slitt og ingenting blir gjort.

Detaljert beskrivelse

Ole Kristian (37) flyttet raskt inn i huset til Lill Iren (28) etter at de møttes i 2007. Han er en kreativ kar og har fått nye ideer underveis som har gjort at husprosjektet har eskalert. Nå ser han ingen ende på det, og vet ikke hvor han skal begynne å ta tak. Lill Iren er frustrert over at datteren på to år fortsatt ikke har fått et eget rom, til tross for at de begynte på det før hun ble født. Hun lengter etter å se en ende på alt Ole Kristian har satt i gang. Forholdet er slitt og for at ting ikke skulle gå helt over styr har hun nå sluttet helt å mase på ham. Resultatet er at ingenting blir gjort og hun lider i det stille.

Sendetidspunkt: Tirsdag 16. april 2019 kl. 20.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 4
Episode: 4 av 40
Episodetittel: Ep 404 Ole Kristian og Lill Iren, Magnor
Produksjonsår: 2013
Aldersgrense: Alle