Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Onsdag 06.00 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n sesong 4  episode 19. original 49651

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

For tre år siden kjøpte Pia og Kim et oppussingsobjekt i Ski, etter å ha pusset opp og solgt to leiligheter i forkant. Dette paret har altså pusset opp kontinuerlig i årevis, men har nå kommet til et punkt hvor alt ser mørkt ut. Pia og Kim har funnet sitt drømmehus, men all jobben har gjort drømmen til et regelrett mareritt.

Detaljert beskrivelse

For tre år siden kjøpte Pia og Kim et oppussingsobjekt i Ski, etter å ha pusset opp og solgt to leiligheter i forkant. Dette paret har altså pusset opp kontinuerlig i årevis, men har nå kommet til et punkt hvor alt ser mørkt ut. Pia og Kim har funnet sitt drømmehus, men all jobben har gjort drømmen til et regelrett mareritt. Kim er totalt utslitt etter alle årene med oppussing, og Pia sliter med dårlig samvittighet fordi hun presset gjennom kjøpet av huset. For at ikke forholdet og huset skal ryke unngår de å prate om oppussing, og resultatet er at huset ser ut som en dynge. Overalt i det store huset er det påbegynte rom, og bare ett av dem er ferdigstilt. Pia og Kim har sendt et skrik om hjelp til Otto og teamet.

Sendetidspunkt: Onsdag 08. mai 2019 kl. 06.00
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 4
Episode: 19 av 40
Episodetittel: Ep 419 Pia og Kim, Ski
Produksjonsår: 2013
Aldersgrense: Alle