Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Torsdag 06.00 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n sesong 4  episode 21. original 49785

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

I Ragnhild og Renatos hus er kjøkkenet det eneste rommet som har fått en ansiktsløftning. Badet er i elendig forfatning, og Otto blir sjokkert når han ser det livsfarlige elektriske anlegget, som er en dødsfelle for både barn, voksne og naboene som bor vegg i vegg. Familien lever i mørket, og må bruke lommelykt på det strømløse badet.

Detaljert beskrivelse

I Ragnhild og Renatos hus i Bærum vrir skjøteledninger seg på kryss og tvers overalt, og det eneste rommet som har fått en ansiktsløftning er kjøkkenet. Baderommet er i elendig forfatning, og er provisorisk teipet med gaffatape. Otto blir sjokkert når han ser det livsfarlige elektriske anlegget, som regelrett slår gnister og er en dødsfelle for både barn, voksne og naboene som bor vegg i vegg. Familien lever i mørket, og må bruke lommelykt på det strømløse badet og doen.

Sendetidspunkt: Torsdag 09. mai 2019 kl. 06.00
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 4
Episode: 21 av 40
Episodetittel: Ep 421 Ragnhild og Renato, Vøyenenga
Produksjonsår: 2013
Aldersgrense: Alle