Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Mandag 20.30 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n sesong 4  episode 25. original 50024

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Pål sendte Iris på visning sammen med en snekkerkompis, siden han ikke hadde tid til å være med selv. Huset virket bra, men viste seg å være pill råttent fra topp til tå. Iris sitter igjen med en enorm skyldfølelse for kjøpet, og de orker ikke å planlegge videre oppussing. I mellomtiden har huset stått med manglende kledning på flere vegger i årevis.

Detaljert beskrivelse

Pål og Iris havnet i trøbbel den dagen de bestemte seg for å kjøpe hus for å få plass til sin økende familie. Pål sendte Iris på visning sammen med en snekkerkompis, siden han ikke hadde tid til å være med selv. Huset virket bra, og tilsynelatende var det bare snakk om små oppgraderinger i flere rom. Huset viste seg derimot å være pill råttent fra topp til tå, og Iris sitter igjen med en enorm skyldfølelse for kjøpet. Paret føler seg lurt og vil verken snakke sammen eller planlegge noen form for oppussing lenger. Pål og Iris orker ikke mer, og i mellomtiden har huset stått i årevis med manglende kledning på flere vegger. Forråtnelsen er et faktum.

Sendetidspunkt: Mandag 13. mai 2019 kl. 20.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 4
Episode: 25 av 40
Episodetittel: Ep 425 Iris og Pål, Borgenhaugen
Produksjonsår: 2013
Aldersgrense: Alle