Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Onsdag 06.00 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27%27n sesong 4  episode 14 og 15. original 49067

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

For fire år siden kjøpte Halvard (25) et hus som han skulle pusse opp. Han begynte å rive store deler av det, og stod til slutt igjen med så å si ingenting, uten aning om hvordan han skulle bygge det opp igjen. Siden har han både forlovet seg og fått en datter. Huset er snart helt råttent, og Solvor (25) blir fysisk dårlig bare av å tenke på det.

Detaljert beskrivelse

For fire år siden kjøpte Halvard (25) et hus som han skulle pusse opp. Han begynte å rive store deler av huset, og til slutt stod han igjen med så å si ingenting, og ante ikke hvordan han skulle bygge det opp igjen. Siden har han både forlovet seg og fått en datter, og nå begynner tiden å renne ut. Huset er snart helt råttent siden det har stått åpent så lenge, og den lille familien rakner i takt med huset. Solvor (25) hater huset, og blir fysisk dårlig bare av å tenke på det.

Sendetidspunkt: Onsdag 01. mai 2019 kl. 06.00
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 4
Episode: 14 av 40
Episodetittel: Ep 414 Solvor og Halvard. Lunner, Hadeland. Del 1
Produksjonsår: 2013
Aldersgrense: Alle